Lees hier de verschillende persoonlijke ervaringen van deelnemers aan het Body & Mind Fit programma:

“Het Bodyhoopen is voor mij geweldig! Ik ben megalui als het gaat om sporten. Toch werd het een keer tijd dat ik weer een keer ging sporten. Sinds ik moeder ben en 5 dagen per week werk, weet ik niet waar ik de tijd vandaan moest halen om strakker te worden en gewicht kwijt te raken. Zelfstandig afvallen of een dieet volgen lukt nooit… ja 3 dagen, maar dat was het. Met het Bodyhoop programma en begeleiding van eten gaat het top! Ben nu 2 maanden bezig en 8 kg kwijt, voornamelijk rond de buik! Ik heb nog nooit een buik gehad met voelbare spieren. Ik ben fan! De Bodyhoop met daarbij de begeleiding en adviezen motiveert ook zo goed dat je niet wil opgeven. Op moment dat je “te” weinig afgevallen bent, word je herinnerd wat je doel is en hoeveel ik eigenlijk al niet kwijt was, puur vet. Dat heb ik nodig, mensen die me complimenteren, wauw I look good!!!”

− Charon

“Het programma heeft mij geholpen af te vallen (in totaal 5 kg) en heeft me ook strakker gemaakt..”

− Stephanie

“Het 30-dagen programma is een pittig programma met een eerlijke aanpak. Gezond eten, omlaag in suikers en koolhydraten en meer sporten. Dit i.c.m. een dagelijkse stimulans in de vorm van een mail en workout zorgen voor een gegarandeerd resultaat.
Ik was zelf net ziek geweest voor de start van het programma, maar kon door wat kleine aanpassingen het toch volhouden. Ik ben nu 3 weken verder en al 3 kilo kwijt. Ook heb ik nu meer kennis over eten en hanteer ik een stijl die ik met gemak de komende jaren vol kan houden!”

− Rosanne

“Het programma bracht mij een goed en energiek gevoel. Ik ben ongeveer 3 kilo afgevallen en in centimeters is er ook wat af. Bij m’n taille 4 cm en bij m’n navel 3..”

− Hanne

“Met Bodyhoop Body and Mind fit heb ik net dat steuntje in de rug. Duidelijke instructie, lekkere recepten en snel resultaat. Elke dag merk je een beetje vooruitgang en dat zie je ook terug in de meetmomenten! Na drie weken overal centimeters kwijt en gewicht neemt af. Makkelijk vol te houden en geeft energie!”

− Djenie

“Niet alleen mijn body gereset maar ook mijn ‘mind’ is om, maak iedere keer de keuze voor gezond en lekker ipv alleen maar lekker. Ik kon echt niet hoelahoopen, maar na drie dagen kreeg ik het toch onder de knie, doe nu moeiteloos links of rechtsom, vijf minuten achter elkaar. Veel centimeters kwijt en vet omgezet in spieren, resultaat is goed zichtbaar. Lekker dieet met heerlijke recepten die door de huisgenoten zeer gewaardeerd werden, ook zij vielen af en trainden diverse dagen met mij mee.”

− Martenka


Category: Body & Mind fit

← FAQ