Dutch Design

Bodyhoop® is ons eigen ontwerp, dat steeds verbeterd is tot wat het nu is, met behulp van tips en ervaringen van gebruikers. De gewenningsperiode bij het sporten met een sport- en/of fitnesshoelahoep is zo kort dat het niet nodig is om met een lager gewicht te beginnen dan 1,8 kg. Het advies is rustig opbouwen. Dat betekent slechts 1-3 minuten per dag in week 1 en opbouwen naar 10 minuten in week 2.  Vandaar dus de 1,8 kg.  En daarmee kun je nog jaren vooruit.

Vraag jij je af of de Bodyhoop geschikt is voor jou? Lees dan hier verder.

Bestel je eigen Bodyhoop en ontvang automatisch toegang tot ons workout center. Volg de Workout Basic die je gratis bij de Bodyhoop ontvangt en ontdek wat je moet doen om je draai te vinden. Heb jij de slag te pakken? Dan is de sky voor jou the limit. Bij Bodyhoop vind je effectieve workouts en programma’s voor elke dag, 365 dagen per jaar.

Stay hooked aan je Bodyhoop

We helpen je bij het eigen maken van een gezonde gewoonte. Zo dagen we je onder andere minimaal vier keer per jaar uit om met een groep vrouwen de online 30 dagen Bodyhoop Challenge aan te gaan.

De resultaten en reacties van gebruikers spreken voor zich.

Angelique Hulst, initiatiefnemer en Bodyhoopster van het eerste uur, Kettlebell master trainer (Overload worldwide).

www.bodyhoop.nl
www.bodyhoop.eu
www.fitnesshoelahoep.nl

www.fitgirl.nl – Dit is het workout center van Bodyhoop, ook wel Bodyhoop’s online gym genoemd.

www.healthyapp.nl