Skip to main content

Fun en effectief:

De Bodyhoop® is een verzwaarde fitnesshoelahoep, waarmee je door de speciale vormgeving en het gewicht snel resultaat kunt bereiken.

Onderstaande afbeelding laat zien welke spieren je allemaal traint met de Bodyhoop. En waar je het effect mag verwachten. Dit zijn toch de plekken die je juist wilt trainen! En dat kan met de Bodyhoop op een leuke manier. Wij noemen dat buikspierplezier.

Train je rompstabiliteit met Bodyhoop

De Bodyhoop® heeft een dubbele werking;

1. Train je rompstabiliteit met de Bodyhoop: het gewicht van de Bodyhoop vraagt functie en aanspanning van je buik-, rug-, been-, heup- en bilspieren; deze spieren worden sterker.

2. De golven aan de binnenkant van de Bodyhoop zorgen voor een bindweefselmassage; je masseert door het hoelahoepen met de Bodyhoop letterlijk je vetrandje weg. Zodat jij die slanke taille krijgt en je buikspieren zichtbaar worden.

Bodyhoopers krijgen een sterker lichaam en een slankere taille. Lees het hier:

Het effect van hoelahoepen met de Bodyhoop:

Bodyhoopen is laagdrempelig en niet moeilijk!

Wie weet nog hoe het was op vroeger op het schoolplein te hoelahoepen en welk gevoel dat gaf? Veel van onze gebruikers pakken de Bodyhoop op en hebben de slag snel te pakken. Hoelahoepen met de Bodyhoop is niet moeilijk. De speciale vormgeving zorgt ervoor dat deze hoelahoep gemakkelijk hoog te houden is. Het is een kwestie van behendigheid. Met een beetje oefening en geduld heb je de slag snel te pakken.

Gratis Workouts

Bij je Bodyhoop ontvang je gratis de workout basic t.w.v. € 14,50. Het voordeel hiervan is dat je meteen het opbouwschema en de instructievideo’s bij de hand hebt.

Via de link in de mail, die je ontvangt nadat je de bestelling geplaatst hebt, kom je in het workout center van Bodyhoop (op Fitgirl.nl). Daar kun je de video’s meteen bekijken.

Alle workouts van Bodyhoop zijn samengesteld door professionals (personal trainers en fysiotherapeuten).

De 7 unieke punten van de Bodyhoop

Verder lezen over wat de Bodyhoop uniek maakt?

Overtuigd geraakt? Bestel hier je Bodyhoop

Op werkdagen
voor 15:00 uur besteld,
volgende werkdag in huis
Veilig betalen
Betaalmethoden - Bodyhoop
Gratis verzending
door PostNL bodyhoop-postnl-logo
Gratis retourneren
binnen 14 dagen
Met
gemaakt door
Burggraaf Media