Fun en effectief:

De Bodyhoop is een verzwaarde fitnesshoelahoep, die door de speciale vormgeving en het gewicht ideaal om snel resultaat te bereiken. Onderstaande afbeelding laat zien welke spieren je allemaal traint met de Bodyhoop. En waar je het effect mag verwachten. Dit zijn toch de plekken die je juist wilt trainen! En dat kan met de Bodyhoop op een leuke manier. Wij noemen dat buikspierplezier.

Train je rompstabiliteit met Bodyhoop

De Bodyhoop heeft een dubbele werking;

1. Train je rompstabiliteit met Bodyhoop: het gewicht van de Bodyhoop vraagt functie en aanspanning van je buik-, rug-, been-, heup- en bilspieren; deze spieren worden sterker.

2. De golven aan de binnenkant van de Bodyhoop zorgt voor een bindweefselmassage; je masseert door het hoelahoepen met de Bodyhoop letterlijk je vetrandje weg. Zodat jij die slanke taille krijgt en je buikspieren zichtbaar worden.

Bodyhoopers hebben een sterker lichaam en een slankere taille. Lees het hier:

Het effect van hoelahoepen met de Bodyhoop:

Bodyhoopen is laagdrempelig en niet moeilijk!

Wie weet nog hoe het was op vroeger op het schoolplein te hoelahoepen en welk gevoel dat gaf? Veel van onze gebruikers pakken de Bodyhoop op en hebben de slag snel te pakken. Hoelahoepen met de Bodyhoop is niet moeilijk. De speciale vormgeving zorgt ervoor dat deze hoelahoep gemakkelijk hoog te houden is. Het is een kwestie van behendigheid. Met een beetje oefening en geduld heb je de slag snel te pakken.

Duurt het bij jou iets langer? Hou vol, het is de moeite waard. Je hebt voor altijd een handig hulpmiddel bij de hand, waarmee je je taille op een simpele en leuke manier mooi slank wordt en blijft.

“Het is zo simpel als lippenstift opdoen voordat je de deur uitgaat. Een kleine moeite maar het maakt een heel verschil.” Angelique Hulst, initiatiefnemer van de Bodyhoop

Gratis Workouts

Bij je Bodyhoop ontvang je gratis de workout basic t.w.v. € 14,50. Het voordeel hiervan is dat je meteen het opbouwschema en de instructievideo’s erbij hebt.

Via de link in de mail, die je ontvangt nadat je de bestelling geplaatst hebt, kom je in het workout center van Bodyhoop. Daar kun je de video’s meteen bekijken.

Alle workouts van Bodyhoop zijn samengesteld door Sarah Menig, zij is gespecialiseerd in het trainen van vrouwen en heeft een fysiotherapeutische achtergrond. De trainingen in de Workout Pro en in de Bodyhoop Challenge zijn ook van haar hand.

De 7 unieke punten van de Bodyhoop

Wil je weten wat de Bodyhoop uniek maakt?

*Het effect van Bodyhoopen is onderzocht aan een Canadese Universiteit, lees er hier meer over.

Overtuigd geraakt? Bestel hier je Bodyhoop. Check ook de speciale aanbieding

Bekijk of Bestel hier jouw Bodyhoop:

Bodyhoop ® 2017
€ 59

De originele Bodyhoop

 • Inclusief Stretchband
 • Gewicht 1,8 kg
 • Sterk en dik foam
 • Inclusief gratis Workout Basic
  Online te volgen
  HD-kwaliteit
 • Gratis thuisbezorgd
 • Mogelijkheid om 4 keer per jaar deel te nemen aan onze online challenge van 30 dagen.

Bodyhoop 2016

Workout Pro
€ 24,95

25 extra trainingen

 • Full body workout
 • Sluit aan op Workout Basic
 • Afwisselend en intensief
 • ‘Bootcamp’ voor thuis
 • Online te volgen
 • HD-kwaliteit
 • Geen bezorgkosten
 • Koop Workout Pro voor bij je Bodyhoop, zet je tv of tablet aan en doe mee!

25 volledige workouts Bodyhoop

Op werkdagen
voor 15:00 uur besteld,
volgende werkdag in huis
Veilig betalen
Betaalmethoden - Bodyhoop
Gratis verzending
door PostNL bodyhoop-postnl-logo
Gratis retourneren
binnen 14 dagen