Fun en effectief:

De Bodyhoop is door de speciale vormgeving en het gewicht ideaal om snel resultaat te bereiken. Onderstaande afbeelding laat zien welke spieren je allemaal traint met de Bodyhoop. En waar je het effect mag verwachten. Dit zijn toch de plekken die je juist wilt trainen! En dat kan met de Bodyhoop op een leuke manier. Wij noemen dat buikspierplezier.

Train je rompstabiliteit met Bodyhoop

De Bodyhoop heeft een dubbele werking;

1. Train je rompstabiliteit met Bodyhoop: het gewicht van de Bodyhoop vraagt functie en aanspanning van je buik-, rug-, been-, heup- en bilspieren; deze spieren worden sterker.
2. De golven aan de binnenkant van de Bodyhoop zorgt voor een bindweefselmassage; je masseert door het hoelahoepen met de Bodyhoop letterlijk je vetrandje weg.

Het effect van hoelahoepen met de Bodyhoop:

Bodyhoopen is laagdrempelig en niet moeilijk!

Wie weet nog hoe het was op vroeger op het schoolplein te hoelahoepen en welk gevoel dat gaf? Veel van onze gebruikers pakken de Bodyhoop op en hebben de slag snel te pakken. Hoelahoepen met de Bodyhoop is niet moeilijk. De speciale vormgeving zorgt ervoor dat deze hoelahoep gemakkelijk hoog te houden is. Het is een kwestie van behendigheid. Met een beetje oefening en geduld heb je de slag snel te pakken.

Met de Bodyhoop werk je op 2 manieren aan een slanke taille;

1.  Het gewicht van de Bodyhoop vraagt functie en aanspanning van je buik-, rug-, been-, heup- en bilspieren; deze spieren worden sterker,

2.  De golven aan de binnenkant van de Bodyhoop zorgt voor een bindweefselmassage; je masseert door het hoelahoepen met de Bodyhoop letterlijk je vetrandje weg.

Duurt het bij jou iets langer? Hou vol, het de moeite waard. Wanneer het jou lukt heb je voor  altijd een handig hulpmiddel bij de hand om jouw taille op een prettige manier mooi te houden.

Gratis Workouts

Wil jij ook een mooie platte buik? Zoek jij ook een effectieve workout die je gewoon thuis kunt doen? Bestel dan de Bodyhoop en ontvang bij je bestelling gratis de bijbehorende workout basic t.w.v. € 9,95.

De workout basic vind je in ons workout center, waar je bij aanschaf van je Bodyhoop al automatisch bent ingelogd. Je kunt er direct naartoe gaan of indirect, via de link in de mail die je hebt ontvangen na je bestelling.

Alle workouts van Bodyhoop zijn samengesteld door Sarah Menig, zij is gespecialiseerd in het trainen van vrouwen en heeft een fysiotherapeutische achtergrond. De trainingen in de Workout Pro en in de Challenge zijn ook van haar hand.

De 7 unieke punten van de Bodyhoop

Wil je weten wat de Bodyhoop uniek maakt?

*Het effect van Bodyhoopen is onderzocht aan een Canadese Universiteit, lees er hier meer over.

Overtuigd geraakt? Je kunt hier je Bodyhoop bestellen! Check ook de speciale aanbieding

Bekijk of Bestel hier jouw Bodyhoop:

Bodyhoop ® 2017
€ 59

De originele Bodyhoop

 • Inclusief Stretchband
 • Gewicht 1,8 kg
 • Sterk en dik foam
 • Inclusief gratis Workout Basic
  Online te volgen
  HD-kwaliteit
 • Gratis thuisbezorgd
 • Mogelijkheid om 4 keer per jaar deel te nemen aan onze online challenge van 30 dagen.

Bodyhoop 2016

Workout Pro
€ 24,95

25 extra trainingen

 • Full body workout
 • Sluit aan op Workout Basic
 • Afwisselend en intensief
 • ‘Bootcamp’ voor thuis
 • Online te volgen
 • HD-kwaliteit
 • Geen bezorgkosten
 • Koop Workout Pro voor bij je Bodyhoop, zet je tv of tablet aan en doe mee!

25 volledige workouts Bodyhoop

Op werkdagen
voor 15:00 uur besteld,
volgende werkdag in huis
Veilig betalen
Betaalmethoden - Bodyhoop
Gratis verzending
door PostNL bodyhoop-postnl-logo
Gratis retourneren
binnen 14 dagen