ChallengeMeter

Het gezamenlijke
resultaat van afgelopen
Bodyhoop Challenges:

74
Deelnemers*
330,1
Dijbenen CM's
125,11
Heup CM's
183,3
Taille CM's
251,5
Buik CM's

* Alleen de metingen van alle deelnemers die hun metingen netjes hebben bijgehouden.

Bekijk resultaten en reviews van deelnemers:

Daniëlle

“Wat was het ontzettend gaaf om te worden uitgeloot om deel te nemen aan de 30-dagen Bodyhoop Challenge! Het was een uitdaging om vroeg op te staan voor de ochtend workouts.. Maar ik heb het volgehouden!! Bedankt voor de motivatie tijdens de Challenge allemaal! Erg leuk ook die besloten Bodyhoop Challenge-groep op Facebook erbij”

Pauline

“Mijn Bodyhoop weer uit het stof gehaald en met veel plezier gebruikt! Wat was het leuk om te doen! Vooral dankzij “ons FB-team” wat zeker motiveerde om elke dag door te gaan. De afwisselende opdrachten gaven me inzicht in wat er eigenlijk allemaal nog meer mogelijk is dan standaard hoelahoopen. Met als kers op de taart het verlies van cm’s ben ik een blije klant!”

Margo

“Na wat overtuigende woorden van enkele vriendinnen ben ik (met tegenzin) begonnen met de Challenge. Ik stond elke ochtend om 5.35 uur op zolder te hoopen en ik vond het leuk! Ik voelde me al gauw fitter en mijn dag begon beter; ik had om 6.00 uur al veel energie! Na één week zag ik al resultaat en mijn kleding begon iets losser te zitten. Na 30 dagen ben ik 8 centimeter kwijt op mijn buik en ik ben bijna 4 kilo lichter. Veel resultaat met relatief weinig moeite. Blij!”

Joyce

“Ik heb de bodyhoop al eventjes in huis, met het idee om elke dag te hoopen. Op een gegeven moment werd het toch steeds minder. Mede door de challenge heb ik het weer helemaal opgepakt. Het stimuleerde heel veel om met meerdere in contact te staan via Facebook , zo help je elkaar de dag door. En het bijkomende voordeel is dat er centimeters en gewicht af is. Helemaal leuk!!!”

Marcelle

“Ik heb een maand mee mogen doen met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Mariëlla

“Het bevalt me supergoed! Jammer dat het bijna is afgelopen. Tip voor beginnende Bodyhoopers: Je hebt er misschien geen vertrouwen in dat je de bodyhoop ook minuten lang achter elkaar kunt hoog-houden, maar oefening baart kunst. Het heeft bij mij zes weken geduurd, maar het gaat echt lukken!”

Maaike

“Super blij dat ik werd ingeloot om mee te doen aan de 30 dagen challenge. ’s Ochtends vroeg mijn bed uit om te hoopen, mensen die mij beter kennen weten dat ik ’s ochtends echt niet enthousiast ben. Maar dit was zo een leuke uitdaging, en het is me met plezier gelukt. De blauwe heupen zijn maar tijdelijk, het hoopen is blijvend. Echt een feestje.”

Agnes

“Ook ik was 1 van de gelukkige die de challenge mocht aangaan. Een hele leuke ervaring die ik iedereen kan aanraden. Vooral het niet weten wat je uitdaging voor die dag was vond ik erg leuk. De powerwalks samen met mijn man gedaan. Al met al voor herhaling vatbaar.”

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Linda

“Wat ontzettend leuk en motiverend om met een groep mee te doen aan de Challenge. Het was af en toe best pittig om ’s ochtends voor het ontbijt een workout te doen, maar nu houdt ik dat erin. Het is een heerlijk begin van de dag. Na 30 dagen ben ik zichtbaar strakker, 9 cm smaller en 2 kilo lichter, echt top! Ik blijf hoopen. 😌”

Jolanda

“Ik ben erg blij dat ik mee mocht doen met de challenge. Gaf mij nieuwe inzichten en ideeën. Met steun van de anderen kon je weer door. Het hoopen zelf vind ik ook erg lekker om ’s avonds voor de TV te doen. Aanrader!”

Angela

“Nou… ik ben echt heel tevreden over mezelf en de challenge. In totaal 8 cm kwijt op mijn buik, 5 cm op mijn taille, 5 cm op mijn heupen en 6 cm op mijn benen en ik ben gestart op 69 kilo en weeg nu 65 kilo zonder dat ik mijn dieet heb aangepast. ik heb het heel leuk en motiverend gevonden in deze groep. Dank daarvoor. Ik ben erg blij dat ik mee mocht doen met de challenge. Gaf mij nieuwe inzichten en ideeën. Met steun van de anderen kon je weer door. Het hoopen zelf vind ik ook erg lekker om ’s avonds voor de TV te doen. Aanrader!”

Op werkdagen
voor 15:00 uur besteld,
volgende werkdag in huis
Veilig betalen
Betaalmethoden - Bodyhoop
Gratis verzending
door PostNL bodyhoop-postnl-logo
Gratis retourneren
binnen 14 dagen