ChallengeMeter

Het gezamenlijke
resultaat van afgelopen
Bodyhoop Challenges:

1223
Deelnemers*
5429
Dijbenen CM's
2057
Heup CM's
3011
Taille CM's
4135
Buik CM's

* Alleen de metingen van alle deelnemers die hun metingen netjes hebben bijgehouden.

Bekijk resultaten en reviews van deelnemers:

Meer informatie over de Bodyhoop Challenge

Daniëlle

“Wat was het ontzettend gaaf om deel te nemen aan de 30-dagen Bodyhoop Challenge! Het was een uitdaging om vroeg op te staan voor de ochtend workouts.. Maar ik heb het volgehouden!! Bedankt voor de motivatie tijdens de Challenge allemaal! Erg leuk ook die besloten Bodyhoop Challenge-groep op Facebook erbij”

Reina

“Ontkennen had geen zin meer; Mijn lichaam gaf duidelijk aan in de overgang te zitten. Ondanks mijn sportieve bezigheden zag ik mijn lijf veranderen. Ik zag een workshop van de Bodyhoop, en was enthousiast. Inmiddels heb ik 3 maal aan een challenge meegedaan. Ik zit weer strakker in mijn lijf, en ook merk ik dat het hardlopen beter gaat. Mijn core spieren zijn sterker geworden. Een maal per maand heb ik stoelmassage, en ook de masseur gaf me de laatste keer aan dat hij voelde dat mijn rugspieren sterker zijn. Ook een groot voordeel is dat je gewoon lekker thuis op je eigen moment kunt sporten. “

Pauline

“Mijn Bodyhoop weer uit het stof gehaald en met veel plezier gebruikt! Wat was het leuk om te doen! Vooral dankzij “ons FB-team” wat zeker motiveerde om elke dag door te gaan. De afwisselende opdrachten gaven me inzicht in wat er eigenlijk allemaal nog meer mogelijk is dan standaard hoelahoopen. Met als kers op de taart het verlies van cm’s ben ik een blije klant!”

Margo

“Na wat overtuigende woorden van enkele vriendinnen ben ik (met tegenzin) begonnen met de Challenge. Ik stond elke ochtend om 5.35 uur op zolder te hoopen en ik vond het leuk! Ik voelde me al gauw fitter en mijn dag begon beter; ik had om 6.00 uur al veel energie! Na één week zag ik al resultaat en mijn kleding begon iets losser te zitten. Na 30 dagen ben ik 8 centimeter kwijt op mijn buik en ik ben bijna 4 kilo lichter. Veel resultaat met relatief weinig moeite. Blij!”

Joyce

“Ik heb de bodyhoop al eventjes in huis, met het idee om elke dag te hoopen. Op een gegeven moment werd het toch steeds minder. Mede door de challenge heb ik het weer helemaal opgepakt. Het stimuleerde heel veel om met meerdere in contact te staan via Facebook , zo help je elkaar de dag door. En het bijkomende voordeel is dat er centimeters en gewicht af is. Helemaal leuk!!!”

Ina

“Ik vond het geweldig om te doen. Leuker dan ik van tevoren verwacht had. En een hele goede stok achter de deur om het vol te houden. Werd door het programma goed gestimuleerd. En zoals al eerder geschreven, had ik niet verwacht zoveel centimeters te verliezen, in totaal 14 cm. Broeken zitten merkbaar losser. Is echt super. Gewicht is niet veel lager, maar dat komt nog wel als ik het goed blijf volhouden en op mijn eten blijf letten. Super bedankt.”

Bodyhoop

Esther

“De challenge heeft mij naast dat ik vele centimeters kwijt ben, het inzicht gegeven dat in de ochtend sporten energie voor de hele dag geeft. Daarnaast het trots op mezelf zijn, maar ook het weer oppakken van een sport die ik erg leuk vind. Ik wil jullie vooral bedanken voor dit leuke programma en de energie die jullie uitstralen. Dat motiveert enorm.”

Gisela

“Enthousiast, vind het zo lekker om s’ochtends te Hoopen, dat ik nu bezig ben met de Workout Pro en straks in november weer opnieuw mee doe met de challenge, s’ochtends Hoopen geeft mij de hele dag energie. Ga zo door er zit voldoende variatie in de dagelijkse Workouts. Ik zou de challenge aanraden aan iedereen die wel wil gaan sporten maar weinig of geen tijd heeft om naar de sportschool te gaan, dit kost je maar een halfuurtje en je kunt het lekker thuis doen”

Bodyhoop Challenge

Monique

“Drie keer is scheepsrecht! Mijn mindset was deze keer anders dan bij de vorige twee challenges. Deze challenge hield ik boven verwachting goed vol! Ik wist me aan het schema van het hoopen te houden met een prachtig resultaat.
Mijn doel: deze zomer in bikini. Ik geloof er weer in! Door de besloten Facebookgroep, met actieve reacties vanuit Team Bodyhoop, met de andere deelnemers van de challenge bleef ik goed gemotiveerd!”

Marcelle

“Ik heb een maand mee gedaan met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Bodyhoop Challenge

Rianne

“Ik vond het erg leuk om mee te doen, en een hele leuke actieve FB groep. -8 cm buikomtrek…helemaal blij mee! Daarnaast wederom minder chronische rugklachten. En meer spiervorming daar waar het moest, bovenbenen en kont ;-) Ik zou de Bodyhoop challenge aanraden aan iedereen, zelfs mensen met fibromyalgie, artrose en rugklachten…het wordt er echt alleen maar beter van. Gewoon de stap nemen en doen!!”

Mariëlla

“Het bevalt me supergoed! Jammer dat het bijna is afgelopen. Tip voor beginnende Bodyhoopers: Je hebt er misschien geen vertrouwen in dat je de bodyhoop ook minuten lang achter elkaar kunt hoog-houden, maar oefening baart kunst. Het heeft bij mij zes weken geduurd, maar het gaat echt lukken!”

Maaike

“Super blij dat ik heb mee gedaan aan de 30 dagen challenge. ’s Ochtends vroeg mijn bed uit om te hoopen, mensen die mij beter kennen weten dat ik ’s ochtends echt niet enthousiast ben. Maar dit was zo een leuke uitdaging, en het is me met plezier gelukt. De blauwe heupen zijn maar tijdelijk, het hoopen is blijvend. Echt een feestje.”

Agnes

“Ook ik was 1 van de gelukkige die de challenge mocht aangaan. Een hele leuke ervaring die ik iedereen kan aanraden. Vooral het niet weten wat je uitdaging voor die dag was vond ik erg leuk. De powerwalks samen met mijn man gedaan. Al met al voor herhaling vatbaar.”

Mary

“Het was een erg leuke uitdaging. Iets om elke dag weer naar uit te kijken. Even soms geen zin…. en dan toch, ja ik ga hem toch nog maar even doen! Je kunt het gewoon niet laten, het is een gezonde ‘verslaving’ aan het worden.!”

Petra

“De challenge was een leuke ervaring die me uitbreiding heeft gegeven in de dingen die ik kan doen met de bodyhoop. Waardoor ik eea meer kan afwisselen. Daarbij heeft het mijn core versterkt en stiekem ook wat cm’s verloren. De vrijheid die je hebt om het te doen wanneer je wilt/uitkomt vind ik erg fijn. Ik maak ook tegen diverse vriendinnen/collega’s reclame over de bodyhoop, dus dat zegt genoegJ. Dank jullie wel voor de challenge. En ik denk serieus na om te vragen of het mogelijk is om de teacher opleiding te volgen:O.”

Lees hier nog meer reviews van Bodyhoopers
Bodyhoop Challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Bodyhoop

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.

Linda

“Wat ontzettend leuk en motiverend om met een groep mee te doen aan de Challenge. Het was af en toe best pittig om ’s ochtends voor het ontbijt een workout te doen, maar nu houdt ik dat erin. Het is een heerlijk begin van de dag. Na 30 dagen ben ik zichtbaar strakker, 9 cm smaller en 2 kilo lichter, echt top! Ik blijf hoopen. ?”

Jolanda

“Ik ben erg blij dat ik mee heb gedaan met de challenge. Gaf mij nieuwe inzichten en ideeën. Met steun van de anderen kon je weer door. Het hoopen zelf vind ik ook erg lekker om ’s avonds voor de TV te doen. Aanrader!”

Angela

“Nou… ik ben echt heel tevreden over mezelf en de challenge. In totaal 8 cm kwijt op mijn buik, 5 cm op mijn taille, 5 cm op mijn heupen en 6 cm op mijn benen en ik ben gestart op 69 kilo en weeg nu 65 kilo zonder dat ik mijn dieet heb aangepast. ik heb het heel leuk en motiverend gevonden in deze groep. Dank daarvoor. Ik ben erg blij dat ik mee mocht doen met de challenge. Gaf mij nieuwe inzichten en ideeën. Met steun van de anderen kon je weer door. Het hoopen zelf vind ik ook erg lekker om ’s avonds voor de TV te doen. Aanrader!”

Christa

“De challenge was een echte uitdaging voor mij dankzij mijn achillespeesblessure en ik ben er trots op dat ik hem helemaal volbracht heb. Ik vond het heerlijk om mijn berichten met de andere bodyhoopers te kunnen delen in de besloten facebook groep en hier ook nog reacties op te ontvangen. Het was fijn om de berichten van de andere bodyhoopsters te lezen, per slot van rekening waren we allemaal lotgenoten. Het was super om al voor het ontbijt een workout te doen, dat gaf mijn dag elke keer een energie-boost. In totaal ben ik bijna 2 kilo lichter en 14 cm slanker geworden op taille, buik en heupen.”

Sandra

“Ik twijfelde heel erg of ik het wel zou volhouden en of het echt wel resultaat gaf. Bleek echter absoluut vol te houden is, zeker de ochtenden! Het geeft je meer energie op een dag. Ik was verrast met het eindresultaat! Dus mijn twijfels zijn absoluut onterecht geweest. Ik zou de challenge aanraden aan iedereen die cm’s kwijt wil en fitter wil worden. Super leuke en goeie begeleiding! Leuk om te vermelden is dat mijn rugpijn volledig is verdwenen door het hoopen.”

Op werkdagen
voor 15:00 uur besteld,
volgende werkdag in huis
Veilig betalen
Betaalmethoden - Bodyhoop
Gratis verzending
door PostNL bodyhoop-postnl-logo
Gratis retourneren
binnen 14 dagen