Skip to main content

ChallengeMeter

Het gezamenlijke
resultaat van afgelopen
Bodyhoop Challenges:

5507
Deelnemers*
24431
Dijbenen CM's
9257
Heup CM's
13548
Taille CM's
18607
Buik CM's

* Alleen de metingen van alle deelnemers die hun metingen netjes hebben bijgehouden.

Bekijk resultaten en reviews van deelnemers:

Meer informatie over de Bodyhoop Challenge
Review Bodyhoop challenge

Daniëlle

“Wat was het ontzettend gaaf om deel te nemen aan de 30-dagen Bodyhoop Challenge! Het was een uitdaging om vroeg op te staan voor de ochtend workouts.. Maar ik heb het volgehouden!! Bedankt voor de motivatie tijdens de Challenge allemaal! Erg leuk ook die besloten Bodyhoop Challenge-groep op Facebook erbij”

Review Bodyhoop challenge

Reina

“Ontkennen had geen zin meer; Mijn lichaam gaf duidelijk aan in de overgang te zitten. Ondanks mijn sportieve bezigheden zag ik mijn lijf veranderen. Ik zag een workshop van de Bodyhoop, en was enthousiast. Inmiddels heb ik 3 maal aan een challenge meegedaan. Ik zit weer strakker in mijn lijf, en ook merk ik dat het hardlopen beter gaat. Mijn core spieren zijn sterker geworden. Een maal per maand heb ik stoelmassage, en ook de masseur gaf me de laatste keer aan dat hij voelde dat mijn rugspieren sterker zijn. Ook een groot voordeel is dat je gewoon lekker thuis op je eigen moment kunt sporten. “

Review Bodyhoop challenge

Pauline

“Mijn Bodyhoop weer uit het stof gehaald en met veel plezier gebruikt! Wat was het leuk om te doen! Vooral dankzij “ons FB-team” wat zeker motiveerde om elke dag door te gaan. De afwisselende opdrachten gaven me inzicht in wat er eigenlijk allemaal nog meer mogelijk is dan standaard hoelahoopen. Met als kers op de taart het verlies van cm’s ben ik een blije klant!”

Review Bodyhoop challenge

Margo

“Na wat overtuigende woorden van enkele vriendinnen ben ik (met tegenzin) begonnen met de Challenge. Ik stond elke ochtend om 5.35 uur op zolder te hoopen en ik vond het leuk! Ik voelde me al gauw fitter en mijn dag begon beter; ik had om 6.00 uur al veel energie! Na één week zag ik al resultaat en mijn kleding begon iets losser te zitten. Na 30 dagen ben ik 8 centimeter kwijt op mijn buik en ik ben bijna 4 kilo lichter. Veel resultaat met relatief weinig moeite. Blij!”

Review Bodyhoop challenge

Joyce

“Ik heb de bodyhoop al eventjes in huis, met het idee om elke dag te hoopen. Op een gegeven moment werd het toch steeds minder. Mede door de challenge heb ik het weer helemaal opgepakt. Het stimuleerde heel veel om met meerdere in contact te staan via Facebook , zo help je elkaar de dag door. En het bijkomende voordeel is dat er centimeters en gewicht af is. Helemaal leuk!!!”

Review Bodyhoop challenge

Ina

“Ik vond het geweldig om te doen. Leuker dan ik van tevoren verwacht had. En een hele goede stok achter de deur om het vol te houden. Werd door het programma goed gestimuleerd. En zoals al eerder geschreven, had ik niet verwacht zoveel centimeters te verliezen, in totaal 14 cm. Broeken zitten merkbaar losser. Is echt super. Gewicht is niet veel lager, maar dat komt nog wel als ik het goed blijf volhouden en op mijn eten blijf letten. Super bedankt.”

Review Bodyhoop challenge

Esther

“De challenge heeft mij naast dat ik vele centimeters kwijt ben, het inzicht gegeven dat in de ochtend sporten energie voor de hele dag geeft. Daarnaast het trots op mezelf zijn, maar ook het weer oppakken van een sport die ik erg leuk vind. Ik wil jullie vooral bedanken voor dit leuke programma en de energie die jullie uitstralen. Dat motiveert enorm.”

Review Bodyhoop challenge

Gisela

“Enthousiast, vind het zo lekker om s’ochtends te Hoopen, dat ik nu bezig ben met de Workout Pro en straks in november weer opnieuw mee doe met de challenge, s’ochtends Hoopen geeft mij de hele dag energie. Ga zo door er zit voldoende variatie in de dagelijkse Workouts. Ik zou de challenge aanraden aan iedereen die wel wil gaan sporten maar weinig of geen tijd heeft om naar de sportschool te gaan, dit kost je maar een halfuurtje en je kunt het lekker thuis doen”

Review Bodyhoop challenge

Edith

“Super begeleid! Top! Inspirerende video’s en luisteropnames.  Leuke recepten en boeiende artikelen.  Persoonlijke benadering via de mail.  Mijn voorkeurstijd was bij thuiskomst juist na mijn werkdag.  Voordat ik ging koken.  Dat gaf me echt een boost voor de avond. De moeheid van mijn werk verdween na de hoepelsessie! Hoofd lekker leeg gemaakt! Heerlijk!!! Een half uur na het eten ging ik (snel)wandelen.  Voor mij was dat de tijd om er het beste uit te kunnen halen.  En ja, ben blij met het resultaat.  Was nog vergeten te vertellen dat ik voor de challenge tijdens de weken van de workout pro 5 kg was afgevallen. (ik begon dus op 65 kg toen ik begon met  bodyhoopen).  Bij de start van de challenge was ik 60 kg.

Review Bodyhoop challenge

Marlijn

Sinds mijn zwangerschap heb ik weinig tijd gehad om te sporten. Als bewust alleenstaande moeder wilde ik niet nog meer tijd buitenshuis zijn dan nodig is. Mijn rompspieren moesten wel weer even wat sterker worden. Ik wilde graag weer sporten, maar het moest dus iets zijn wat ik lekker thuis kon doen. Het bodyhoopen is daar echt perfect voor! De challenge vond ik leuk en een goede stok achter de deur om elke dag even te bewegen. ‘s Ochtends iets eerder opstaan was soms wel even een uitdaging maar is bijna alle keren wel gelukt. Ik ben erg enthousiast over het resultaat en het gevoel wat het me gegeven heeft! Ik kan het zeker iedereen aanraden en blijf er ook zeker mee doorgaan, maar dan aan het eind van de dag, bijv. voor de TV ;-)!

Review Bodyhoop challenge

Monique

“Drie keer is scheepsrecht! Mijn mindset was deze keer anders dan bij de vorige twee challenges. Deze challenge hield ik boven verwachting goed vol! Ik wist me aan het schema van het hoopen te houden met een prachtig resultaat.
Mijn doel: deze zomer in bikini. Ik geloof er weer in! Door de besloten Facebookgroep, met actieve reacties vanuit Team Bodyhoop, met de andere deelnemers van de challenge bleef ik goed gemotiveerd!”

Review Bodyhoop challenge

Marcelle

“Ik heb een maand mee gedaan met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Review Bodyhoop challenge

Rianne

“Ik vond het erg leuk om mee te doen, en een hele leuke actieve FB groep. -8 cm buikomtrek…helemaal blij mee! Daarnaast wederom minder chronische rugklachten. En meer spiervorming daar waar het moest, bovenbenen en kont ;-) Ik zou de Bodyhoop challenge aanraden aan iedereen, zelfs mensen met fibromyalgie, artrose en rugklachten…het wordt er echt alleen maar beter van. Gewoon de stap nemen en doen!!”

Review Bodyhoop challenge

Mariëlla

“Het bevalt me supergoed! Jammer dat het bijna is afgelopen. Tip voor beginnende Bodyhoopers: Je hebt er misschien geen vertrouwen in dat je de bodyhoop ook minuten lang achter elkaar kunt hoog-houden, maar oefening baart kunst. Het heeft bij mij zes weken geduurd, maar het gaat echt lukken!”

Review Bodyhoop challenge

Maaike

“Super blij dat ik heb mee gedaan aan de 30 dagen challenge. ’s Ochtends vroeg mijn bed uit om te hoopen, mensen die mij beter kennen weten dat ik ’s ochtends echt niet enthousiast ben. Maar dit was zo een leuke uitdaging, en het is me met plezier gelukt. De blauwe heupen zijn maar tijdelijk, het hoopen is blijvend. Echt een feestje.”

Review Bodyhoop challenge

Agnes

“Ook ik was 1 van de gelukkige die de challenge mocht aangaan. Een hele leuke ervaring die ik iedereen kan aanraden. Vooral het niet weten wat je uitdaging voor die dag was vond ik erg leuk. De powerwalks samen met mijn man gedaan. Al met al voor herhaling vatbaar.”

Review Bodyhoop challenge

Mary

“Het was een erg leuke uitdaging. Iets om elke dag weer naar uit te kijken. Even soms geen zin…. en dan toch, ja ik ga hem toch nog maar even doen! Je kunt het gewoon niet laten, het is een gezonde ‘verslaving’ aan het worden.!”

Review Bodyhoop challenge

Petra

“De challenge was een leuke ervaring die me uitbreiding heeft gegeven in de dingen die ik kan doen met de bodyhoop. Waardoor ik eea meer kan afwisselen. Daarbij heeft het mijn core versterkt en stiekem ook wat cm’s verloren. De vrijheid die je hebt om het te doen wanneer je wilt/uitkomt vind ik erg fijn. Ik maak ook tegen diverse vriendinnen/collega’s reclame over de bodyhoop, dus dat zegt genoegJ. Dank jullie wel voor de challenge. En ik denk serieus na om te vragen of het mogelijk is om de teacher opleiding te volgen:O.”

Review Bodyhoop challenge

Agnes

“Ik ben 36 jaar en moeder van ons eeneiige jongens drietal van 6,5 jaar.  Daarbij werk ik 16u in de thuiszorg en wandel graag met onze hond, lees graag en soms loop ik hard. Het was de 2e keer dat ik mee deed aan de challenge.  Super ervaring! Heel blij met de verloren kilo’s en centimeters!  Ben ruim 2kg afgevallen en 11 centimeter totaal kwijt. Ik heb genoten van de challenge. En zou deze eigenlijk aan iedereen aanraden. Doorgaan met deze geweldige challenge!”

Review Bodyhoop challenge

Maaike

“Ik ben 35 jaar, heb een vriend, een zoontje van 3 een dochter van 4, een hond, kat en nog wat kippen.  Ik doe aan volleybal. 1 keer in de week trainen en 1 keer in de week wedstrijd. Mijn hobby’s zijn haken, tekenen, paardrijden.  Ik had wel mijn twijfels bij de aantal centimeters die je gemiddeld zou afvallen.  Ik heb de challenge als heel fijn ervaren.  De dagen waren zo ingedeeld dat het niet te veel was maar ook niet te weinig. Verder was de extra afwisseling leuk zoals het snelwandelen (stevig doorlopen), de podcasts, de yoga en de squats. De weetjes en de recepten vond ik leuk om te lezen.  De snelheid waarmee je centimeters verliest vind ik super.  Door dit resultaat wil ik zeker door gaan om het resultaat nog mooier te krijgen.  Door de podcasts ben ik wat meer gaan nadenken over hoe ik mijn doelen nu doe en over hoe ik ze anders kan doen.  Net zo als het positief zijn. En door de yoga weet ik zeker dat ik absoluut niet lenig ben. ;-)”

Review Bodyhoop challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Review Bodyhoop challenge

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.

Review Bodyhoop challenge

Linda

“Wat ontzettend leuk en motiverend om met een groep mee te doen aan de Challenge. Het was af en toe best pittig om ‘s ochtends voor het ontbijt een workout te doen, maar nu houdt ik dat erin. Het is een heerlijk begin van de dag. Na 30 dagen ben ik zichtbaar strakker, 9 cm smaller en 2 kilo lichter, echt top! Ik blijf hoopen. ?”

Review Bodyhoop challenge Jolanda

Jolanda

“Ik ben erg blij dat ik mee heb gedaan met de challenge. Gaf mij nieuwe inzichten en ideeën. Met steun van de anderen kon je weer door. Het hoopen zelf vind ik ook erg lekker om ’s avonds voor de TV te doen. Aanrader!”

Review Bodyhoop challenge

Angela

“Nou… ik ben echt heel tevreden over mezelf en de challenge. In totaal 8 cm kwijt op mijn buik, 5 cm op mijn taille, 5 cm op mijn heupen en 6 cm op mijn benen en ik ben gestart op 69 kilo en weeg nu 65 kilo zonder dat ik mijn dieet heb aangepast. ik heb het heel leuk en motiverend gevonden in deze groep. Dank daarvoor. Ik ben erg blij dat ik mee mocht doen met de challenge. Gaf mij nieuwe inzichten en ideeën. Met steun van de anderen kon je weer door. Het hoopen zelf vind ik ook erg lekker om ’s avonds voor de TV te doen. Aanrader!”

Review Bodyhoop challenge

Christa

“De challenge was een echte uitdaging voor mij dankzij mijn achillespeesblessure en ik ben er trots op dat ik hem helemaal volbracht heb. Ik vond het heerlijk om mijn berichten met de andere bodyhoopers te kunnen delen in de besloten facebook groep en hier ook nog reacties op te ontvangen. Het was fijn om de berichten van de andere bodyhoopsters te lezen, per slot van rekening waren we allemaal lotgenoten. Het was super om al voor het ontbijt een workout te doen, dat gaf mijn dag elke keer een energie-boost. In totaal ben ik bijna 2 kilo lichter en 14 cm slanker geworden op taille, buik en heupen.”

Review Bodyhoop challenge

Sandra

“Ik twijfelde heel erg of ik het wel zou volhouden en of het echt wel resultaat gaf. Bleek echter absoluut vol te houden is, zeker de ochtenden! Het geeft je meer energie op een dag. Ik was verrast met het eindresultaat! Dus mijn twijfels zijn absoluut onterecht geweest. Ik zou de challenge aanraden aan iedereen die cm’s kwijt wil en fitter wil worden. Super leuke en goeie begeleiding! Leuk om te vermelden is dat mijn rugpijn volledig is verdwenen door het hoopen.”

Review Bodyhoop challenge

Linda

“Ik heb een sterker core gekregen en daardoor minder last van lage rugpijn. Ook ben ik op een dag meer gaan bewegen (vooral door het wandelen en het squaten) en dit wil ik er zeker inhouden.  Ik raad het iedereen aan die op een leuke manier zijn/haar core wil versterken en een paar kilo/cm kwijt wil raken.  En op een leuke manier in beweging wil blijven.  De challenge heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De workouts zijn niet te lang, dus gemakkelijk in je dag te passen.”

Anne Martine

Ik had zeker twijfels of ik aan een online programma mee kon doen, of ik het vol zou houden en of het zou gaan lukken. Maar ik wilde heel graag 3 kg afvallen en mijn als maar dikker wordende buik laten afnemen. En meer energie krijgen, van mijn continue vermoeidheid afkomen. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen! Het is het bedrag dubbel en dwars waard. Het was heel erg wennen om anders te eten, al vroeg workouts te doen voor het ontbijt en toch vroeg naar het werk kunnen gaan. Ik ben meer gedisciplineerd dan ik dacht, als er een vaste structuur geboden wordt. Het hoelahoepen en de workouts vond ik altijd leuk om te doen. Ik vond het overzichtelijke programma, met alle uitleg en filmpjes heel stimulerend. Zeer inspirerend!

Inmiddels ben ik 5 weken bezig en 4,5- 5 kg afgevallen, nog 1,5 kg verwijderd van een gezond BMI, iets wat ik ook nog wil bereiken. Taille: – 13 cm, Heup -3 cm , Buik: -6 cm Dijbeen: -3 cm Kortom: enorm positief resultaat!

Ik probeer de workouts, wandelen en suikervrij vol te houden. Af en toe sta ik mezelf iets toe, maar niet veel. Ik heb geen neiging meer om te gaan snoepen of snacken, en merk dat ik me op het werk tot 17 uur kan concentreren. Ik ben fitter, kom op mijn vrije dagen makkelijker op gang.”

Op werkdagen
voor 15:00 uur besteld,
volgende werkdag in huis
Veilig betalen
Betaalmethoden - Bodyhoop
Gratis verzending
door PostNL bodyhoop-postnl-logo
Gratis retourneren
binnen 14 dagen
Met
gemaakt door
Burggraaf Media