Over de Bodyhoop:

Bodyhoop

Welk effect heeft hoelahoepen met de Bodyhoop?

 • je krijgt getrainde buik-, rug-, been-, en bilspieren;
 • je taille- en buikomvang nemen af;
 • je traint je rompstabiliteit/core stability;
 • je krijgt een betere conditie;
 • je rug en heupen worden soepeler;
 • je motoriek wordt beter;
 • je krijgt een betere doorbloeding;
 • en het bevordert je spijsvertering.

De werking is van binnen én van buiten. Je spieren worden zichtbaar én je vetlaagje rond je middel wordt weggemasseerd door de bindweefsel masserende werking van de Bodyhoop. Dubbele werking, twee vliegen in 1 klap!

 


We hebben bewust gekozen voor één gewicht en één afmeting, dat geschikt is voor een volwassen persoon. Met 1,8 kg heb je voldoende gewicht in je Bodyhoop voor een spieractiverende en bindweefsel masserende werking.


Waarom de Bodyhoop? Wat maakt de Bodyhoop zo speciaal ten opzichte van andere sporthoepels?

De Bodyhoop is ontwikkeld vanuit de wens van de oprichtster (Angelique Hulst) om in shape te komen na haar bevalling. Toen er geen geschikte fitnesshoelahoep bleek te zijn in Nederland, heeft zij haar eigen product ontwikkeld.

De Bodyhoop is vanaf 2012, elk jaar, verbeterd aan de hand van tips van gebruikers.  Zodoende is Bodyhoop geworden wat het nu is: een speciaal vormgegeven kwaliteitshoepel waarmee je jaren vooruit kunt.

We hebben bewust gekozen voor één gewicht en één afmeting dat geschikt is voor een volwassen persoon, om mee te starten volgens een opbouwschema van 2 weken. Dat gewicht is dus best een beetje zwaar om mee te beginnen, maar binnen 2 weken ben jij daar allang aan gewend en heb je voldoende gewicht in je Bodyhoop voor een spieractiverende en bindweefsel masserende werking.

De Bodyhoop is omwikkeld met een extra dikke laag mooi en sterk kwaliteitsfoam, dat zorgt voor meer comfort tijdens het hoepelen. Met deze dikke laag foam, het juiste opbouwschema en de juiste hoepel techniek bewijst Bodyhoop dat je de opstartfase ongeschonden door kunt komen. Dit in tegenstelling tot andere goedkopere namaakhoepels die goedkoop worden aangeboden en gevoelige en blauwe plekken veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat jij de opstartfase soepel doorloopt hebben we de Workout Basic ontwikkeld, die gratis bij jouw Bodyhoop wordt geleverd (t.w.v. € 14,95).

Er is onderzoek gedaan naar de werking van een verzwaarde hoelahoep met het gewicht en omvang als Bodyhoop aan een universiteit in Canada. Daaruit bleek dat de taille en buik omvang van de deelnemers aan de test, na 6 weken significant was afgenomen. Deze test heeft Bodyhoop al vele malen nagebootst, af te lezen in de vele resultaten op onze Challenge Wall.

Mocht er iets zijn met je Bodyhoop of heb je een vraag over jouw training met de Bodyhoop, dan kun je ons altijd om advies vragen. We staan voor je klaar en zorgen dat je snel verder kunt.

Onderscheidend voor Bodyhoop zijn de speciaal voor Bodyhoop samengestelde workouts en overige programma’s, zoals de Bodyhoop Challenge . Sarah Menig, personal trainer (gespecialiseerd in het trainen van vrouwen) en fysiotherapeute, heeft zich er op toegelegd full body workouts (er zijn er 25!) te maken voor Bodyhoop gebruikers. Pak je Bodyhoop op en doe mee in je eigen huiskamer, of op een andere plaats en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

De Bodyhoop is Reach goedgekeurd.

Reach beoogt de bescherming van de gezondheid van mens en milieu door een strikte regulering van toegelaten stoffen.

Ben jij overtuigd geraakt en wil jij meteen een Bodyhoop bestellen? Ga dan naar www.bodyhoop.nl/bestellen


Heb jij last van lage rugklachten en heb je het advies gekregen om je spieren te versterken? Pak dan de Bodyhoop en train je ‘core’.

We schreven een blog over het hoe en waarom van core training bij lage rugpijn. Lees er meer over: https://www.bodyhoop.nl/waarom-core-training-bij-lage-rugpijn/

De Bodyhoop wordt regelmatig aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractors en andere professionals die gespecialiseerd zijn in rugklachten.

Het is een veilige manier van trainen en mocht het voor jou toch niet werken, dan geldt onze niet goed – geld terug garantie.

Grote kans echter dat jij net zoveel profijt hebt als vele andere Bodyhoop gebruikers:

*****

Vanwege rugklachten moest ik van de manueeltherapeut mijn buik- en rugspieren gaan trainen. Met de Bodyhoop kan ik dit op hele leuke manier doen. Buikspieroefeningen zijn nog nooit zo leuk geweest.

*****

Complimenten, Wij schrijven de Bodyhoop veel voor bij rugklachten. Het advies is dan 7 min. rechts om en 7 min. links om per dag. En na 3 maanden verwachten wij een “stevig core“. Er is geen wetenschappelijke evidentie, maar wel het gezonde verstand. Alle patiënten zijn tevreden met jullie product en de service. (en veel familieleden doen mee). Ga zo door!!

*****

De bodyhoop is fantastisch! Ik was even bang (omdat hoelahoepen met een kinderhoelahoep niet meer zo soepel gaat) dat dit niets voor mij zou zijn. Toch besteld op aanraden van mijn fysio en ik ben er super blij mee. de instructievideo’s zijn onwijs handig en ik had het zo onder de knie. Wel houdt ik mij aan de 1 minuut voor de eerste paar dagen want het is zwaarder dan je denkt en je moet niet gelijk je lichaam overbelasten. Maar het is echt een aanrader voor iedereen!

*****

De Body Hoop werd aanbevolen door mijn fysio. Ze wist geen betere manier om een losse rug te krijgen, en ik loop al jaren met rugklachten. Ik ben gelijk begonnen en het is heerlijk om te doen!


Is de Bodyhoop een goede hoelahoep voor sport of fitness?

Absoluut! De Bodyhoop®:

 • weegt 1,8 kg en de doorsnede is 104 cm;
 • is met dit gewicht en deze doorsnede geschikt voor de gemiddelde volwassene en gemakkelijk hoog te houden;
 • is omwikkeld met sterk en dik foam dat zorgt voor comfort tijdens het hoepelen;
 • de buis is 4,5 cm doorsnede waardoor het contact met het lichaam prettiger aanvoelt dan bij een dunnere hoepel;
 • heeft sterke en stabiele connecties tussen de 6 individuele delen waardoor de fitnesshoelahoop stevig en mooi rond is en blijft;
 • heeft 18 golven aan de binnenkant (3 per deel);
 • bestaat uit 6 onderdelen die gemakkelijk in en uit elkaar te klikken zijn;
 • wordt bezorgd in een stevige doos die opnieuw gebruikt kan worden om je Bodyhoop in mee te nemen als je op reis gaat;
 • heeft mooie heldere kleuren oranje en donkergrijs;
 • wordt geleverd met gratis –speciaal voor Bodyhoop geschreven- workout;
 • wordt geleverd met gratis stretch band om de arm-, schouder-, en borstspieren te trainen.

De Bodyhoop® is een kwalitatief hoogwaardige fitnesshoelahoep. Bodyhoop nam geen genoegen met de bestaande hoelahoeps die op de markt verkrijgbaar waren, maar heeft tips en ervaringen van gebruikers gebundeld en is op deze wijze gekomen tot een speciaal ontwerp. Dit ontwerp is eigendom van Owje BV en wordt geleverd met een speciaal voor Bodyhoop geschreven workout.

Klik hier voor een duidelijke uitleg van wat jouw Bodyhoop-fitnesshoelahoep zo speciaal maakt.


Hoe zet ik de Bodyhoop in elkaar?

Neem een oranje en een grijs deel en laat deze in elkaar klikken. De verbinding is goed tot stand gekomen wanneer je een “klik” hebt gehoord.

Wanneer je geen “klik” hoort, moeten de delen sterker tegen elkaar aangedrukt worden. Het ruim bemeten foam zorgt ervoor dat het foam ook goed blijft aansluiten na veelvuldig gebruik.


Waar is de gratis stretch band voor dat gratis bij de Bodyhoop geleverd wordt?

In de volgende oefeningen wordt gebruik gemaakt van de gratis stretch band om de arm-, borst- en schouderspieren te versterken terwijl je hoelahoept.

Bodyhoop borst-, schouder-, en arm oefening

Bodyhoop schouder oefening


Wat is de prijs van de Bodyhoop?

De prijs van de Bodyhoop is € 59,- incl. BTW, inclusief gratis Workout Basic t.w.v. € 14,50, gratis Stretch Band voor arm- en borstspiertraining t.w.v. € 7,50 én incl. verzendkosten (t.w.v. 8,20). Bestel je er meteen 25 volledige trainingen bij (Workout Pro) dan ontvang je € 19,50 korting en betaal je slechts € 10,00 i.p.v. € 29,90 voor de Workout Pro. Ga hiervoor naar ‘bestel‘ en kies voor de Bodyhoop, vink daar de Workout Pro aan.

Bij een bestelling van meer dan 5 Bodyhoops bedraagt de korting automatisch 10% (wordt verrekend in je winkelmand). Wil je meer dan 20 Bodyhoops bestellen, dan is de prijs op aanvraag. Klik dan hier voor ons contactformulier.


Over de Workouts:

Workouts

Als ik de Bodyhoop + Workout Pro koop, heb ik dan eerst tijd om te leren Bodyhoopen, voordat de Workout Pro begint?

Je ontvangt bij aanschaf van een Bodyhoop én Workout Pro tegelijk 7 weken training en de eerste 2 weken zijn bedoeld om de Workout Basic te doorlopen oftewel de slag te pakken te krijgen. Het opbouwschema begeleid je naar 10 minuten achtereen Bodyhoopen (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom). Daarna ben je klaar om aan de Workout Pro te beginnen. Je kunt sowieso je eigen tempo aanhouden, omdat de video’s jou altijd ter beschikking blijven staan.


Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten. Hoe kan ik nieuwe aanvragen?

Wachtwoord wijzigen als je wel ingelogd bent

 1. Ga naar https://www.bodyhoop.nl/mijn-account/
 2. Klik nu op het oranje linkje ‘Uitloggen’ in de tekst.
 3. De pagina wordt nu herladen. Klik daarna op het oranje linkje ‘Wachtwoord vergeten?’ onder het inlogformulier.
 4. Vul je e-mailadres in en je krijgt nu een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.
 5. Let op: als je nog met een ander device (bijvoorbeeld mobiele telefoon) nog bent ingelogd, dan zul je nu dus met je nieuwe gegevens moeten inloggen.

Wachtwoord wijzigen als je niet ingelogd bent

 1. Ga naar https://www.bodyhoop.nl/mijn-account/
 2. Klik nu op het oranje linkje ‘Wachtwoord vergeten?’ onder het inlogformulier.
 3. Vul je e-mailadres in en je krijgt nu een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.
 4. Let op: als je nog met een ander device (bijvoorbeeld mobiele telefoon) nog bent ingelogd, dan zul je nu dus met je nieuwe gegevens moeten inloggen.

Kan ik de video’s nog terug kijken?

De workouts worden per week vrijgegeven en blijven altijd zichtbaar.


Wat kost de Workout Pro?

De Workout Pro kost € 29,50, echter wanneer jij de Workout Pro in combinatie met een Bodyhoop aanschaft, betaal je slechts € 10,00. Ga hiervoor naar ‘bestel Bodyhoop‘ en vink de Workout Pro aan.


Bekijk onderstaande video en doe mee. Wordt soepeler in de heupen, rug en schouders waardoor jij beter gaat Bodyhoopen.

https://vimeo.com/231083562


Hoelahoepen met de Bodyhoop:

Hoelahoepen

Wil jij Bodyhoop (groeps) lessen geven? Of zou jij het tof vinden wanneer de sportschool bij jou in de buurt Bodyhoop groepslessen zou aanbieden? Attendeer ze dan op de mogelijkheid om de opleiding tot Master Bodyhoop Instructor te volgen. Lees er meer over bovenaan de homepage onder: ‘word trainer‘.


Ben jij geïnteresseerd in een workshop voor jouw vriendinnengroep of voor het bedrijf waar jij werkt, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfssportdag? Bodyhoop organiseert graag en regelmatig workshops voor groepen.

Neem hiervoor contact op met ons via info@bodyhoop.nl.

De prijs van een workshop begint bij € 150,00 (tot 8 personen). Exclusief reiskosten.


Is hoepelen met de Bodyhoop moeilijk?

Hoelahoepen met de Bodyhoop veel gemakkelijk dan met de exemplaren van vroeger. Dit komt door de omvang, het gewicht en de vormgeving. Probeer het en overtuig jezelf.

Lukt het jou nog niet meteen? Geef niet op en lees de Bodyhoop tips in onze blog: https://www.bodyhoop.nl/leer-hoelahoepen-in-5-stappen/


Hoelahoepen met de Bodyhoop, hoe doe je dat?

Plaats de benen op heupbreedte en de knieën iets uit het slot. Plaats de ene been iets voor de andere. Je zult merken dat je de Bodyhoop dan gemakkelijker hoog kunt houden. Ook wordt het kniegewricht op deze manier op de meest veilige manier gebruikt.

 1. Begin de oefening met de Bodyhoop tegen je onderrug aangedrukt.
 2. Hou de Bodyhoop horizontaal in startpositie,
 3. Zwiep de hoepel naar links (of naar rechts) en beweeg je heupen van voor naar achter tegen de hoepel aan. De beweging van voor naar achter, vanuit de heupen, is het belangrijkst om de hoelahoep hoog te houden. Je stuurt de Bodyhoop als het ware rond met je navel.
 4. Beweeg je lichaam snel genoeg om de Bodyhoop hoog te houden.
 5. Gebruik je Bodyhoop even vaak links als rechts om, voor een gelijkmatige spierontwikkeling.

Hoelahoepen is een kwestie van behendigheid. Met een beetje oefening en geduld heb je het zo onder de knie. Sommige beginners vinden het fijn om op de knieën te oefenen, dat kun je ook eens proberen. Je hoeft dan niet steeds te bukken om de hoelahoep van de grond te pakken.

Om blessures te voorkomen is het belangrijk om de duur geleidelijk op te voeren. Hoepel 1 tot 3 minuten per dag in de eerste week, en bouw op tot 10 minuten per dag in de tweede week. Gebruik de Bodyhoop niet langer dan 20 minuten achter elkaar en niet vaker dan 2 keer per dag. De Bodyhoop is bedoeld voor volwassenen. Ben jij langer dan 1.52 m, dan is de Bodyhoop geschikt voor jou.


Val ik af van hoelahoepen?

Mooie bijkomstigheid is dat je met hoelahoepen veel calorieën verbrandt, zo verbrand je met 10 minuten hoelahoepen evenveel als met een kilometer hardlopen. Uiteraard is een gezond voedingspatroon van belang.

Door de dubbele werking van Bodyhoopen snijdt het mes letterlijk aan twee kanten: de werking is van binnen én van buiten. Je spieren worden getraind én je vetlaagje rond je middel wordt weggemasseerd door de bindweefsel masserende werking van de Bodyhoop.

Dit uit zich met name in de afname van de taille- en buikomvang, maar ook in de afname van heup- en beenomvang. Lees hier meer over op: https://www.bodyhoop.nl/challenge-wall/


Wat is rompstabiliteit?

Rompspieren zijn alle dieper liggende spieren die je romp bij elkaar houden. Wanneer deze niet goed ontwikkeld zijn, neemt de druk op je wervelkolom toe met pijn tot gevolg. Hoelahoepen is een ideale oefening voor je rompspieren omdat ze allemaal in actie komen bij het ronddraaien van de hoepel; met elke slag wordt het spierkorset sterker.

Sterke rompspieren zorgen voor krachtigere bewegingen in de ledematen. Je romp is als het ware de veer waardoor kracht wordt doorgegeven van het ene lichaamsdeel naar het andere. Dit is de reden dat een verbeterde rompstabiliteit leidt tot betere sportprestaties en minder blessures.


Wordt hoelahoepen ook in groepsverband gedaan?

In Scandinavië en sinds kort ook op enkele plaatsen in Nederland wordt in groepsverband les gegeven. Natuurlijk hoeft hoelahoepen niet in groepsverband, het ideale is juist dat je het ook gewoon thuis kunt doen, bijvoorbeeld voor de televisie. Of in de zomer op het strand.


Is hoelahoepen een sport of een spel?

De Bodyhoop is speciaal ontworpen om ermee te sporten en het idee komt uit Amerika. In Amerika is de rage van weleer opnieuw een enorme rage en een heuse sport geworden –er zijn zelfs wachtlijsten bij de sportscholen. Inmiddels is de rage overgewaaid naar Europa.


Betalen & Bezorgen:

Betalen en Bezorgen

Wat is de levertijd van mijn Bodyhoop?

Doordeweeks worden alle bestellingen die voor 16.00 uur binnen zijn dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Bestellingen die tussen vrijdag 16.00 uur en maandag 16.00 uur binnen komen worden op maandag verzonden. Bodyhoop heeft alle producten op voorraad. Wij nemen de bestelling in behandeling zodra de betaling is ontvangen.


Voor onze Nederlandse en Belgische Bodyhoopers is het verzenden gratis!


Bij Bodyhoop kun je betalen via Ideal, Paypal, Mastercard, Dinerscard, Visa of door middel van vooraf overschrijven via bankoverschrijving.

Je online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. ICEPAY maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van je transactie. Bodyhoop is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling en ICEPAY voor de verwerking van je online betaling.

Nadat je de bestelling hebt bevestigd kom je op een betaalpagina van Icepay en kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL
Je plaatst een bestelling op Bodyhoop.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de Bevestigen en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en na controle van de betaling zullen wij je Bodyhoopbestelling zo snel mogelijk verzenden. Bij betaling via iDEAL staat de naam Stichting Escrow Icepay als begunstigde op je rekeningoverzicht.

Paypal
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze betalingsmethode.

Bankoverschrijving
Je schrijft het verschuldigde bedrag over naar de bankrekening van Stichting Escrow Icepay. De betalingsgegevens voor de bankoverschrijving vind je in de bevestiging die je na je bestelling per email ontvangt. Het kan tot 7 dagen duren voordat de overboeking gedaan is. Wanneer de betaling ontvangen is zal de Bodyhoop nog dezelfde dag aan je verzonden worden.

DIRECTebanking
Speciaal voor onze klanten in België bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van DIRECTebanking. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze betalingsmethode.

Mastercard / Visa
Uiteraard kun je ook gewoon met je creditcard bij ons betalen!

 


Wat is het bankrekeningnummer van Bodyhoop?

Wil je het bedrag van de order overmaken via bankoverschrijving? Dat kan op rekeningnummer:

IBAN : N94RABO0130548529

BIC : RABONL2U

t.n.v. Owje BV, Bolsward


Is het ook mogelijk naar België te verzenden?

Ja, Bodyhoops worden ook verzonden naar België!


Retourneren:

Retourneren

Ik wil mijn Bodyhoop ruilen. Hoe kan ik dit doen?

Controleer je Bodyhoop bij aflevering goed. Voldoet de Bodyhoop om welke reden dan ook niet aan je wensen, dan kun je het binnen 14 werkdagen retourneren naar Bodyhoop. Retour gezonden artikelen worden alleen geaccepteerd indien ze onbeschadigd en in de originele verpakking worden retour gestuurd. Maak je gebruik van het recht om de producten retour te sturen, dan zal Bodyhoop het betaalde orderbedrag binnen 3 dagen na ontvangst van de retour artikelen terugbetalen. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant.


Body & Mind fit:

Body & Mind fit

Wat kost het en is de Bodyhoop inbegrepen in de prijs van het BMF programma?

Het programma kost € 99,00. Dat is eenmalig, het programma is altijd opnieuw in te zien. De bodyhoop is niet inbegrepen in de prijs. Ben je nog niet in het bezit van een Bodyhoop®? Bestel deze dan tegelijk met het BMF programma in de webshop, je ontvangt dan een aantrekkelijke pakketkorting (€ 19,00).


Wat is het verschil tussen het Body & Mind Fit programma en de Workout Pro?

Het Body & Mind Fit programma is ontwikkeld voor mensen die 3 – 5 kilo willen afvallen*, strakker willen worden en hun gezondheid een boost willen geven. Daar waar het 5 weekse programma alleen uit workouts bestaat, bestaat Body & Mind Fit uit workouts, mindset coaching, aanpassing van het voedingspatroon, informatie over voeding en gezondheid en heerlijke recepten.

* Uiteraard kunnen de resultaten per deelnemer verschillen.


Ik heb een blessure, kan ik nu mee doen?

Het programma bevat workouts waarvoor je goed moet kunnen bewegen. De ene blessure is de andere niet, dus om zeker te zijn dat je mee kunt doen, neem eerst contact op met de coaches, zodat zij je persoonlijk kunnen adviseren. Dat kan via het contactformulier.


Wanneer start het Body & Mind Fit programma?

Je kunt vandaag starten. Wanneer je het programma aanschaft in de shop begint meteen jouw 30 dagen challenge. Je ontvangt dan een e-mail met daarin de uitleg en de link naar het Body & Mind Fit Center waar alle informatie die jij nodig hebt voor je klaar staat.


Hoe ziet het BMF Center er uit van binnen?

In het BMF Center vind je alle dagen overzichtelijk naast elkaar weergegeven. De dagen komen geleidelijk vrij. Per dag vind je de workouts die voor je klaar staan voor die dag, de mindset video voor die dag, een artikel dat je die dag moet lezen en/of een heerlijk recept dat geschikt is om in die fase van het programma te maken. In BMF Wiki wordt alles bewaard en kun je alles terug lezen.

inzicht in BMF Center Bodyhoop

 


Om je aan te melden voor het 30 dagen programma ga je naar de Bodyhoop webshop en koop je het Body & Mind Fit programma. Je ontvangt dan automatisch een welkomst email en de toegang naar het Body & Mind Fit Center.


Lees hier de verschillende persoonlijke ervaringen van deelnemers aan het Body & Mind Fit programma:

“Het Bodyhoopen is voor mij geweldig! Ik ben megalui als het gaat om sporten. Toch werd het een keer tijd dat ik weer een keer ging sporten. Sinds ik moeder ben en 5 dagen per week werk, weet ik niet waar ik de tijd vandaan moest halen om strakker te worden en gewicht kwijt te raken. Zelfstandig afvallen of een dieet volgen lukt nooit… ja 3 dagen, maar dat was het. Met het Bodyhoop programma en begeleiding van eten gaat het top! Ben nu 2 maanden bezig en 8 kg kwijt, voornamelijk rond de buik! Ik heb nog nooit een buik gehad met voelbare spieren. Ik ben fan! De Bodyhoop met daarbij de begeleiding en adviezen motiveert ook zo goed dat je niet wil opgeven. Op moment dat je “te” weinig afgevallen bent, word je herinnerd wat je doel is en hoeveel ik eigenlijk al niet kwijt was, puur vet. Dat heb ik nodig, mensen die me complimenteren, wauw I look good!!!”

− Charon

“Het programma heeft mij geholpen af te vallen (in totaal 5 kg) en heeft me ook strakker gemaakt..”

− Stephanie

“Het 30-dagen programma is een pittig programma met een eerlijke aanpak. Gezond eten, omlaag in suikers en koolhydraten en meer sporten. Dit i.c.m. een dagelijkse stimulans in de vorm van een mail en workout zorgen voor een gegarandeerd resultaat.
Ik was zelf net ziek geweest voor de start van het programma, maar kon door wat kleine aanpassingen het toch volhouden. Ik ben nu 3 weken verder en al 3 kilo kwijt. Ook heb ik nu meer kennis over eten en hanteer ik een stijl die ik met gemak de komende jaren vol kan houden!”

− Rosanne

“Het programma bracht mij een goed en energiek gevoel. Ik ben ongeveer 3 kilo afgevallen en in centimeters is er ook wat af. Bij m’n taille 4 cm en bij m’n navel 3..”

− Hanne

“Met Bodyhoop Body and Mind fit heb ik net dat steuntje in de rug. Duidelijke instructie, lekkere recepten en snel resultaat. Elke dag merk je een beetje vooruitgang en dat zie je ook terug in de meetmomenten! Na drie weken overal centimeters kwijt en gewicht neemt af. Makkelijk vol te houden en geeft energie!”

− Djenie

“Niet alleen mijn body gereset maar ook mijn ‘mind’ is om, maak iedere keer de keuze voor gezond en lekker ipv alleen maar lekker. Ik kon echt niet hoelahoopen, maar na drie dagen kreeg ik het toch onder de knie, doe nu moeiteloos links of rechtsom, vijf minuten achter elkaar. Veel centimeters kwijt en vet omgezet in spieren, resultaat is goed zichtbaar. Lekker dieet met heerlijke recepten die door de huisgenoten zeer gewaardeerd werden, ook zij vielen af en trainden diverse dagen met mij mee.”

− Martenka


Stel een vraag:

Staat jouw antwoord niet bij de Veelgestelde vragen?
Stel hem dan gerust hier!

Stel een vraag