Skip to main content

Betalen en bezorgen

Je online betaling wordt afgehandeld door Mollie.

Nadat je de bestelling hebt bevestigd kom je op een betaalpagina van Mollie en kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL
Je plaatst een bestelling op Bodyhoop.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de Bevestigen en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en na controle van de betaling zullen wij je Bodyhoopbestelling zo snel mogelijk verzenden.

Paypal
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze betalingsmethode.

CreditCard
Uiteraard kun je ook gewoon met je creditcard bij ons betalen!

Bancontact en Belfius
Speciaal voor onze klanten in België bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van Bancontact en Belfius. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze betalingsmethode.

Ja, Bodyhoops worden ook verzonden naar België! Kies tijdens het betaalproces voor België.

Doordeweeks worden alle bestellingen die voor 16.00 uur binnen zijn dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Bestellingen die tussen vrijdag 16.00 uur en maandag 16.00 uur binnen komen worden op maandag verzonden. Bodyhoop heeft alle producten zelf op voorraad. Wij nemen de bestelling in behandeling zodra de betaling is ontvangen.

Wil je het bedrag van de order overmaken via bankoverschrijving? Dat kan op rekeningnummer:

IBAN : N94RABO0130548529

BIC : RABONL2U

t.n.v. Owje BV, Bolsward

Voor onze Nederlandse en Belgische Bodyhoopers is het verzenden gratis!

Hoelahoepen met de Bodyhoop

Plaats de benen op heupbreedte en de knieën iets uit het slot. Plaats de ene been iets voor de andere. Je zult merken dat je de Bodyhoop dan gemakkelijker hoog kunt houden. Ook wordt het kniegewricht op deze manier op de meest veilige manier gebruikt.

 1. Begin de oefening met de Bodyhoop tegen je onderrug aangedrukt.
 2. Hou de Bodyhoop horizontaal in startpositie,
 3. Zwiep de hoepel naar links (of naar rechts) en beweeg je heupen van voor naar achter tegen de hoepel aan. De beweging van voor naar achter, vanuit je core, is het belangrijkst om de hoelahoep hoog te houden. Je stuurt de Bodyhoop als het ware rond met je navel.
 4. Beweeg je lichaam snel genoeg om de Bodyhoop hoog te houden.
 5. Gebruik je Bodyhoop even vaak links als rechts om, voor een gelijkmatige spierontwikkeling.

Hoelahoepen is een kwestie van behendigheid. Met een beetje oefening en geduld heb je het zo onder de knie. Sommige beginners vinden het fijn om op de knieën te oefenen, dat kun je ook eens proberen. Je hoeft dan niet steeds te bukken om de hoelahoep van de grond te pakken.

Om blessures te voorkomen is het belangrijk om de duur geleidelijk op te voeren. Hoepel 1 tot 3 minuten per dag in de eerste week, en bouw op tot 10 minuten per dag in de tweede week. Gebruik de Bodyhoop niet langer dan 20 minuten achter elkaar en niet vaker dan 2 keer per dag. De Bodyhoop is bedoeld voor volwassenen. Ben jij langer dan 1.52 m, dan is de Bodyhoop geschikt voor jou.

Lees ook het artikel met tips dat we voor je schreven.

Ben je vaginaal bevallen en heb je geen complicaties? Dan is starten vanaf 6-8 weken na de bevalling mogelijk. Heb je een keizersnede ondergaan? Dan is starten met hoelahoepen na 8-10 weken mogelijk. Start met 1 minuut en bouw dit op, zonder pijn provocaties, op naar 10 minuten

In het algemeen geldt: Zodra je je er weer goed bij voelt en weer zin in krijgt.

Wanneer je vaginaal bevallen bent, kun je het hoelahoepen alweer na 6-8 weken rustig oppakken. Voelt het nog niet goed, heb je pijn of instabiel, wacht dan liever nog even een paar weken. Tot die tijd kun je lekker wandelen achter de kinderwagen.

9 Maanden zwanger en 9 maanden ontzwangeren
Geef je borstvoeding, dan blijft je lichaam relaxine aanmaken waardoor je banden ook postnataal iets ‘weker’ zijn. Je kan gewoon starten met sporten, maar dat verklaart waarom je voor je gevoel iets minder stabiel bent.

Wil jij, nadat je rustig opgebouwd hebt extra workouts met de Bodyhoop volgen? Schrijf je dan eens in voor een Bodyhoop Challenge. Op www.fitgirl.nl for Hooplovers & FitMoms vind je een klein programma voor tijdens je zwangerschap en honderden workouts om weer in shape te komen na je bevalling.

De Bodyhoop is speciaal ontworpen om ermee te sporten en het idee komt uit Amerika. In Amerika is de rage van weleer opnieuw een enorme rage en een heuse sport geworden –er zijn zelfs wachtlijsten bij de sportscholen. Inmiddels is de rage overgewaaid naar Europa.

Hoelahoepen met de Bodyhoop veel gemakkelijk dan met de exemplaren van vroeger. Dit komt door de omvang, het gewicht en de vormgeving. Probeer het en overtuig jezelf.

Lukt het jou nog niet meteen? Geef niet op en lees de Bodyhoop tips in onze blog: https://www.bodyhoop.nl/leer-hoelahoepen-in-5-stappen/

Ben jij geïnteresseerd in een workshop voor jouw vriendinnengroep of voor het bedrijf waar jij werkt, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfssportdag? Bodyhoop organiseert graag en regelmatig workshops voor groepen.

Neem hiervoor contact op met ons via info@bodyhoop.nl.

De prijs van een workshop begint bij € 150,00 (tot 8 personen). Exclusief reiskosten.

‘The perfect shape for every body’

Door de dubbele werking van Bodyhoopen snijdt het mes letterlijk aan twee kanten: de werking is van binnen én van buiten. De Bodyhoop zet je core-, bil- en been spieren aan het werk. Tegelijkertijd ondergaat het vetlaagje rond je middel een bindweefsel massage, waardoor het letterlijk wordt weg gemasseerd.

Dit uit zich met name in de afname van taille- en buikomvang, maar ook in de afname van heup- en beenomvang. Lees hier meer over op: https://www.bodyhoop.nl/challenge-wall/

Mooie bijkomstigheid is dat je met hoelahoepen veel calorieën verbrandt, zo verbrand je met 10 minuten hoelahoepen evenveel als met een kilometer hardlopen.

Wil je naast centimeters ook overtollige kilo’s kwijt, dan is uiteraard een gezond voedingspatroon van belang.

Met ‘the perfect shape for every body’ wordt bedoeld dat de Bodyhoop het perfecte model heeft voor elke volwassen gebruiker maar ook dat het een fijne tool is voor iedereen die zijn lichaam wil ‘shapen’.

Train je rompstabiliteit met Bodyhoop

Welke spieren je activeert met Bodyhoopen

Rompspieren zijn alle dieper liggende spieren die je romp bij elkaar houden. Wanneer deze niet goed ontwikkeld zijn, neemt de druk op je wervelkolom toe met pijn tot gevolg. Hoelahoepen is een ideale oefening voor je rompspieren omdat ze allemaal in actie komen bij het ronddraaien van de hoepel; met elke slag wordt het spierkorset sterker.

Sterke rompspieren zorgen voor krachtigere bewegingen in de ledematen. Je romp is als het ware de veer waardoor kracht wordt doorgegeven van het ene lichaamsdeel naar het andere. Dit is de reden dat een verbeterde rompstabiliteit leidt tot betere sportprestaties en minder blessures.

Wil jij Bodyhoop (groeps) lessen geven? Of zou jij het tof vinden wanneer de sportschool bij jou in de buurt Bodyhoop groepslessen zou aanbieden? Attendeer ze dan op de mogelijkheid om de opleiding tot Master Bodyhoop Instructor te volgen. Lees er meer over bovenaan de homepage onder: ‘word trainer‘.

In Scandinavië en sinds kort ook op enkele plaatsen in Nederland wordt in groepsverband les gegeven. Natuurlijk hoeft hoelahoepen niet in groepsverband, het ideale is juist dat je het ook gewoon thuis kunt doen, bijvoorbeeld voor de televisie. Of in de zomer op het strand.

Over de Bodyhoop

Heb jij last van lage rugklachten en heb je het advies gekregen om je spieren te versterken? Pak dan de Bodyhoop en train je ‘core’.

We schreven een blog over het hoe en waarom van core training bij lage rugpijn. Lees er meer over: https://www.bodyhoop.nl/waarom-core-training-bij-lage-rugpijn/

De Bodyhoop wordt regelmatig aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractors en andere professionals die gespecialiseerd zijn in rugklachten.

Het is een veilige manier van trainen en mocht het voor jou toch niet werken, dan geldt onze niet goed – geld terug garantie.

Grote kans echter dat jij net zoveel profijt hebt als vele andere Bodyhoop gebruikers:

*****

Vanwege rugklachten moest ik van de manueeltherapeut mijn buik- en rugspieren gaan trainen. Met de Bodyhoop kan ik dit op hele leuke manier doen. Buikspieroefeningen zijn nog nooit zo leuk geweest.

*****

Complimenten, Wij schrijven de Bodyhoop veel voor bij rugklachten. Het advies is dan 7 min. rechts om en 7 min. links om per dag. En na 3 maanden verwachten wij een “stevig core“. Er is geen wetenschappelijke evidentie, maar wel het gezonde verstand. Alle patiënten zijn tevreden met jullie product en de service. (en veel familieleden doen mee). Ga zo door!!

*****

De bodyhoop is fantastisch! Ik was even bang (omdat hoelahoepen met een kinderhoelahoep niet meer zo soepel gaat) dat dit niets voor mij zou zijn. Toch besteld op aanraden van mijn fysio en ik ben er super blij mee. de instructievideo’s zijn onwijs handig en ik had het zo onder de knie. Wel houdt ik mij aan de 1 minuut voor de eerste paar dagen want het is zwaarder dan je denkt en je moet niet gelijk je lichaam overbelasten. Maar het is echt een aanrader voor iedereen!

*****

De Body Hoop werd aanbevolen door mijn fysio. Ze wist geen betere manier om een losse rug te krijgen, en ik loop al jaren met rugklachten. Ik ben gelijk begonnen en het is heerlijk om te doen!

Neem een oranje en een grijs deel en laat deze in elkaar klikken. De verbinding is goed tot stand gekomen wanneer je een “klik” hebt gehoord.

Wanneer je geen “klik” hoort, moeten de delen sterker tegen elkaar aangedrukt worden. Het ruim bemeten foam zorgt ervoor dat het foam ook goed blijft aansluiten na veelvuldig gebruik.

Absoluut! De Bodyhoop®:

 • weegt 1,8 kg en de doorsnede is 104 cm;
 • is met dit gewicht en deze doorsnede geschikt voor de gemiddelde volwassene en gemakkelijk hoog te houden;
 • is omwikkeld met sterk en dik foam dat zorgt voor comfort tijdens het hoepelen;
 • de buis is 4,5 cm doorsnede waardoor het contact met het lichaam prettiger aanvoelt dan bij een dunnere hoepel;
 • heeft sterke en stabiele connecties tussen de 6 individuele delen waardoor de fitnesshoelahoop stevig en mooi rond is en blijft;
 • heeft 18 golven aan de binnenkant (3 per deel);
 • bestaat uit 6 onderdelen die gemakkelijk in en uit elkaar te klikken zijn;
 • wordt bezorgd in een stevige doos die opnieuw gebruikt kan worden om je Bodyhoop in mee te nemen als je op reis gaat;
 • heeft mooie heldere kleuren oranje en donkergrijs;
 • wordt geleverd met gratis –speciaal voor Bodyhoop geschreven- workout;
 • wordt geleverd met gratis stretch band om de arm-, schouder-, en borstspieren te trainen.

De Bodyhoop® is een kwalitatief hoogwaardige fitnesshoelahoep. Bodyhoop nam geen genoegen met de bestaande hoelahoeps die op de markt verkrijgbaar waren, maar heeft tips en ervaringen van gebruikers gebundeld en is op deze wijze gekomen tot een speciaal ontwerp. Dit ontwerp is eigendom van Owje BV en wordt geleverd met een speciaal voor Bodyhoop geschreven workout.

Klik hier voor hulp bij aanschaf van jouw ideale fitnesshoelahoep.

Klik hier voor een duidelijke uitleg van wat jouw Bodyhoop-fitnesshoelahoep zo speciaal maakt.

 

Als je een Bodyhoop koopt, dan krijg je daar een gratis stretch band bij. In de volgende oefeningen wordt gebruik gemaakt van de gratis stretch band om de arm-, borst- en schouderspieren te versterken terwijl je hoelahoept.

Bodyhoop borst-, schouder-, en arm oefening

Bodyhoop schouder oefening

Waarom de Bodyhoop? Wat maakt de Bodyhoop zo speciaal ten opzichte van andere sporthoepels?

De Bodyhoop is ontwikkeld vanuit de wens van de oprichtster (Angelique Hulst) om in shape te komen na haar bevalling. Toen er geen geschikte fitnesshoelahoep bleek te zijn in Nederland, heeft zij haar eigen product ontwikkeld.

De Bodyhoop is vanaf 2012, elk jaar, verbeterd aan de hand van tips van gebruikers. Zodoende is Bodyhoop geworden wat het nu is: een speciaal vormgegeven kwaliteitshoepel waarmee je jaren vooruit kunt.

We hebben bewust gekozen voor één gewicht en één afmeting dat geschikt is voor een volwassen persoon, om mee te starten volgens een opbouwschema van 2 weken. Dat gewicht is dus best een beetje zwaar om mee te beginnen, maar binnen 2 weken ben jij daar allang aan gewend en heb je voldoende gewicht in je Bodyhoop voor een spieractiverende en bindweefsel masserende werking.

De Bodyhoop is omwikkeld met een extra dikke laag mooi en sterk kwaliteitsfoam, dat zorgt voor meer comfort tijdens het hoepelen. Met deze dikke laag foam, het juiste opbouwschema en de juiste hoepel techniek bewijst Bodyhoop dat je de opstartfase ongeschonden door kunt komen. Dit in tegenstelling tot andere goedkopere namaakhoepels die goedkoop worden aangeboden en gevoelige en blauwe plekken veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat jij de opstartfase soepel doorloopt hebben we de Workout Basic ontwikkeld, die gratis bij jouw Bodyhoop wordt geleverd (t.w.v. € 14,95).

Er is onderzoek gedaan naar de werking van een verzwaarde hoelahoep met het gewicht en omvang als Bodyhoop aan een universiteit in Canada. Daaruit bleek dat de taille en buik omvang van de deelnemers aan de test, na 6 weken significant was afgenomen. Deze test heeft Bodyhoop al vele malen nagebootst, af te lezen in de vele resultaten op onze Challenge Wall.

Mocht er iets zijn met je Bodyhoop of heb je een vraag over jouw training met de Bodyhoop, dan kun je ons altijd om advies vragen. We staan voor je klaar en zorgen dat je snel verder kunt.

Onderscheidend voor Bodyhoop zijn de speciaal voor Bodyhoop samengestelde workouts en overige programma’s, zoals de Bodyhoop Challenge. Sarah Menig, personal trainer (gespecialiseerd in het trainen van vrouwen) en fysiotherapeute, heeft zich er op toegelegd full body workouts (er zijn er 25!) te maken voor Bodyhoop gebruikers. Pak je Bodyhoop op en doe mee in je eigen huiskamer, of op een andere plaats en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

De Bodyhoop is Reach goedgekeurd.

Reach beoogt de bescherming van de gezondheid van mens en milieu door een strikte regulering van toegelaten stoffen.

Ben jij overtuigd geraakt en wil jij meteen een Bodyhoop bestellen? Ga dan naar www.bodyhoop.nl/bestellen

We hebben bewust gekozen voor één gewicht en één afmeting, dat geschikt is voor een volwassen persoon. Met 1,8 kg heb je voldoende gewicht in je Bodyhoop voor een spieractiverende en bindweefsel masserende werking.

De prijs van de Bodyhoop is € 64,90 incl. BTW, inclusief gratis Workout Basic t.w.v. € 14,50, gratis Stretch Band voor arm- en borstspiertraining t.w.v. € 7,50 én incl. verzendkosten (t.w.v. 8,20). Bestel je er meteen 25 volledige trainingen bij (Workout Pro) dan ontvang je € 19,50 korting en betaal je slechts € 10,00 i.p.v. € 29,90 voor de Workout Pro. Ga hiervoor naar ‘bestel‘ en kies voor de Bodyhoop, vink daar de Workout Pro aan.

Bij een bestelling van meer dan 5 Bodyhoops bedraagt de korting automatisch 10% (wordt verrekend in je winkelmand). Wil je meer dan 20 Bodyhoops bestellen, dan is de prijs op aanvraag. Klik dan hier voor ons contactformulier.

 • je krijgt getrainde buik-, rug-, been-, en bilspieren;
 • je taille- en buikomvang nemen af;
 • je traint je rompstabiliteit/core stability;
 • je krijgt een betere conditie;
 • je rug en heupen worden soepeler;
 • je motoriek wordt beter;
 • je krijgt een betere doorbloeding;
 • en het bevordert je spijsvertering.

De werking is van binnen én van buiten. Je spieren worden zichtbaar én je vetlaagje rond je middel wordt weggemasseerd door de bindweefsel masserende werking van de Bodyhoop. Dubbele werking, twee vliegen in 1 klap!

Over de Workouts

Je ontvangt bij aanschaf van een Bodyhoop én Workout Pro tegelijk 7 weken training en de eerste 2 weken zijn bedoeld om de Workout Basic te doorlopen oftewel de slag te pakken te krijgen. Het opbouwschema begeleid je naar 10 minuten achtereen Bodyhoopen (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom). Daarna ben je klaar om aan de Workout Pro te beginnen. Je kunt sowieso je eigen tempo aanhouden, omdat de video’s jou altijd ter beschikking blijven staan.

Wachtwoord wijzigen als je wel ingelogd bent

 1. Ga naar https://www.bodyhoop.nl/mijn-account/
 2. Klik nu op het oranje linkje ‘Uitloggen’ in de tekst.
 3. De pagina wordt nu herladen. Klik daarna op het oranje linkje ‘Wachtwoord vergeten?’ onder het inlogformulier.
 4. Vul je e-mailadres in en je krijgt nu een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.
 5. Let op: als je nog met een ander device (bijvoorbeeld mobiele telefoon) nog bent ingelogd, dan zul je nu dus met je nieuwe gegevens moeten inloggen.

Wachtwoord wijzigen als je niet ingelogd bent

 1. Ga naar https://www.bodyhoop.nl/mijn-account/
 2. Klik nu op het oranje linkje ‘Wachtwoord vergeten?’ onder het inlogformulier.
 3. Vul je e-mailadres in en je krijgt nu een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.
 4. Let op: als je nog met een ander device (bijvoorbeeld mobiele telefoon) nog bent ingelogd, dan zul je nu dus met je nieuwe gegevens moeten inloggen.

Ja, de video’s van de Workout Pro blijven altijd zichtbaar binnen jouw account.

De Workout Pro kost € 29,50, echter wanneer jij de Workout Pro in combinatie met een Bodyhoop aanschaft, betaal je slechts € 10,00. Ga hiervoor naar ‘bestel Bodyhoop‘ en vink de Workout Pro aan.

Bekijk onderstaande video en doe mee. Wordt soepeler in de heupen, rug en schouders waardoor jij beter gaat Bodyhoopen.

Retourneren

Controleer je Bodyhoop bij aflevering goed. Voldoet de Bodyhoop om welke reden dan ook niet aan je wensen, dan kun je deze binnen 14 werkdagen retourneren naar Bodyhoop. Retour gezonden artikelen worden alleen geaccepteerd indien ze onbeschadigd en in de originele verpakking door ons ontvangen worden. Maak je gebruik van het recht om de producten retour te sturen, dan zal Bodyhoop het betaalde orderbedrag binnen 3 dagen na ontvangst van de retour artikelen terugbetalen. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media