Skip to main content

1

De Bodyhoop community

Bodyhoop is op missie om 50.000 vrouwen te inspireren om op een leuke manier strakker en fitter te worden in 10 minuten per dag. Buikspierplezier ten top, zonder moeite. Duizenden vrouwen volgen de online workout programma’s van Bodyhoop, gewoon in hun eigen huiskamer.

Om te zien wat Bodyhoopers aan resultaat boeken hebben we een echte “WALL OF FAME”.  En een heleboel Bodyhoop-fans

2

Buikspiergarantie

Bij Bodyhoop geven we buikspiergarantie. Dat houdt in dat we je garanderen dat je buikspieren aan het werk gezet worden en dat je snel resultaat behaalt. Bodyhoopen is namelijk functionele buikspiertraining. Dat wordt tegenwoordig gezien als de ideale manier van trainen en in het kort betekent het dat je je buikspieren traint, terwijl je hoelahoept. Het is bewezen dat je buikspieren 70% meer geactiveerd worden met een verzwaarde hoelahoep ten opzichte van een gewone hoelahoep. Daar is onderzoek naar gedaan. Op onze blog pagina kun je daar meer over lezen.

Op de Bodyhoop zelf geven we overigens 1 jaar garantie.

3

Samengesteld door professionals

Alle workouts, challenges en trainingen van Bodyhoop zijn gemaakt door professionele en gekwalificeerde trainers. Zij zorgen ervoor dat jouw trainingen verantwoord en uitdagend zijn. Je krijgt duidelijke instructies voor een goede Bodyhoop techniek. Ook handig: heb je vragen over jouw training, dan kun je die altijd aan ons stellen.

En wist jij dat Bodyhoopen verlichting geeft bij lage rugklachten? We schreven er het volgende artikel over.

4

De kwaliteit van de Bodyhoop

We hebben geluisterd naar onze gebruikers. Zo is de Bodyhoop jaar in jaar uit verbeterd. En kunnen we nu genieten van het huidige model.

Onze Bodyhoopers willen graag een fitnesshoelahoep die goed aanvoelt én een goed resultaat geeft.

 

Het ideale formaat en gewicht

Bij Bodyhoop gaan we voor één gewicht, namelijk 1,8 kg.

1,2 of 1,5 kg is al na enkele weken te licht en dat is natuurlijk zonde van je geld. Bouw dus rustig op en kies meteen voor de Bodyhoop®. Dan doe je een goede investering voor de rest van je leven.

 

Lees de review van Nikki – zij testte de Bodyhoop versus haar eigen fitnesshoelahoep

 

100% Veilig materiaal

We vinden het eigenlijk niet meer dan normaal dat de Bodyhoop van veilig materiaal gemaakt is. Toch melden we het hier, zodat je er zeker van kunt zijn dat je geen rommel in huis haalt.

De Bodyhoop is gemaakt van 100% veilig materiaal en is REACH goedgekeurd.

5

Steeds nieuwe workouts

Bij Bodyhoop creëren we continu nieuwe workouts om je geïnspireerd te houden. Kies uit de verschillende 30 dagen programma’s (in de Bodyhoop shop) die we hebben samengesteld in combinatie met gezonde voeding.  We hebben meer dan genoeg keuze voor je. Je kunt er ook voor kiezen om het hele jaar rond met ons mee te doen. Gun jezelf daarmee de tijd om je een nieuwe levensstijl echt eigen te maken. Lees hier meer over Bodyhoop’s Jaarprogramma.

6

Bodyhoop’s HealthyApp

Met deze app op jouw iPhone (nog geen Android helaas) heb je je dagelijkse portie inspiratie voor een gezonde levensstijl binnen handbereik. Probeer de gratis app, hij is verkrijgbaar in de Appstore

7

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Bodyhoop hanteert een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Om te laten zien dat we 100% achter ons product staan.

Overtuigd geraakt?

Bestel meteen jouw Bodyhoop. Besteld vóór 16.00 uur is de volgende dag geleverd. (weekend uitgezonderd). Geen verzendkosten.

Gratis een voorproefje aan eenvoudige en effectieve
Bodyhoopoefeningen in jouw mailbox ontvangen?

  • Laat hier je gegevens achter en ontvang meteen 4 oefeningen in jouw mailbox

Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media