Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
387 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


22/05/2024

Dankzij de Bodyhoop challenge heb ik een slankere taille en sterkere buikspieren. Ik hou vanzelf mijn buik in tijdens het staan en zitten terwijl ik mijn buik voorheen liet hangen dus automatisch ook een betere houding aangenomen. Mijn vriend heeft de metingen gedaan en ik vraag me af of hij het wel goed gedaan heeft want het schommelt nogal. Aan de andere kant zit ik in de vervroegde overgang waardoor ik de ene dag dikker ben en meer vocht vasthou. Ondanks dat op papier de resultaten bij mij niet geweldig zijn zie ik wel duidelijk verschil bij mijn taille en buik en dan te bedenken dat ik heel veel verjaardagen en etentjes heb gehad in deze 30 dagen. Ik ga dus gewoon door met hoepelen!!!

Sandra
08/05/2024

Ongelofelijk.. Het zit er op! Wat is het snel gegaan en wat heb ik er een plezier in gehad! Het is ontzettend motiverend om jullie verhalen te lezen.. Meiden van de challenge en bodyhoop ontzettend bedankt! Het voorlopige eindresultaat mag er zijn 5kg lichter en 18cm minder.. Maar, ik ga door! Ik weet zeker dat het nog beter kan! 💪💪💪

Pamela
25/04/2024

Gisteren besteld, vandaag ontvangen, supersnelle levering dus!

Heb hem gelijk in elkaar geklikt en ben even gaan oefenen, het ging makkelijker dan verwacht! Me nu ook ingeschreven voor de workout, dus ik ga er tegenaan! Maandag ook starten met Meer water drinken,minder eten en niet meer snoepen, dus het moet helemaal goedkomen hier!

Mandy
16/04/2024

Ik heb een paar dagen geleden een Bodyhoop cadeau gekregen en ik ben erg blij omdat ik heel erg van hoepels houd. Als kind was ik heel goed en als volwassene was ik erg gefrustreerd dat mijn heupen de hoepel niet meer konden hooghouden. Nou, nu kan ik het weer. Mijn vrienden moesten allemaal lachen en het is heerlijk om te doen!

Anoniem
15/04/2024

Ben pas een paar dagen een gebruiker. Maar ik merk nu al hoe intensief de oefeningen zijn. Aan het begin is het vrij lastig maar eenmaal de slag te pakken, voel je echt wat de bodyhoop met je doet :)

Fanny
14/04/2024

Het gaat goed, ik kan nog niet alle pasjes even goed uitvoeren, maar het is superleuk om te doen en ik ben ook blij met alle tips en ideeën.

Myriam
12/04/2024

Ik ben 55 jaar en had nooit gedacht dat ik nog verslaafd zou geraken en dan nog wel verslaafd aan “hoopen”. Ik sta extra vroeg op om een kwartier te “hoopen” – dan een zalige douche, een stevig ontbijt, vervolgens op de fiets naar mijn job en mijn dag kan niet stuk!

Mia
12/04/2024

Hallo allemaal, ik heb de body-hoop nu een paar weken en in het begin lukte het helemaal niet en dacht ik; ” waar ben ik aan begonnen”, nu gaat het dan ( voor mij eindelijk) stukken beter, 10 minuten hoepelen achter elkaar lukt nog niet maar het gaat in ieder geval stukken beter, ik denk nog niet aan de oefeningen die ik toegestuurd krijg, want daar ben ik nog niet aan toe, zo zie je maar de aanhouder wint, prettig weekend

Hanna
07/12/2023

Mijn ervaring met de Bodyhoop is dat het heel goed is uitgepakt: de omvang van mijn buik is afgenomen, ben ook wat gewicht kwijt. Het is een goed begin van de dag. Ook als je op leeftijd bent kun je het nog leren.

Hannah
21/11/2023

Goedenavond Angelique, nou…ik ben helemaale om hoor! Ik ga me weer aanmelden voor het jaarprogramma 🥳🥳🥳 wat een leuke en effectieve oefeningen tijdens de challenge!!! En voor mij (op een enkele oefening na) allemaal heel erg goed te doen. Ik hoef qwa gewicht dan niet af te vallen maar door de overgang heb ik in verhouding wel een (te) dikke buik en precies daar was ik na de 2e meting al 4 cm kwijt! Dankjewel voor al je steun de afgelopen jaren en nog steeds…ik ben blij dat ik eindelijk weer mee kan doen.

Rianne
14/11/2023

Ik dacht laat ik jullie eens een berichtje sturen, omdat ik zo enthousiast ben over wat jullie bieden met het Bodyhoop/Fitgirl programma! Wat vínd ik het leuk en afwisselend, en op alle fronten (de info, de tijdsduur, de peptalk, de recepten) goed te behappen…..super!!

Ben heel blij dat ik een sport heb gevonden die voor mij zo goed werkt…

Mijn gewicht is afgenomen van 67 naar 63 kg (ben 63 jaar en 1.84 lang), en daar was ik dik tevreden over. En nu zijn mijn ‘lovehandles’ óók nog eens verdwenen!!

Al met al een zeer tevreden en enthousiaste deelnemer aan jullie programma’s…..dankjewel!!

Hartelijke groet,

Arda👋

Arda
12/11/2023

Ik vind het geweldig jullie programma’s. Het jaar abonnement is zo gevarieerd dat je je geen moment hoeft te vervelen. Ik sta s’morgens 6 uur op en begin met los maak oefeningen dan een workout en als laatste de halve maan die ik eerder heb geleerd bij de workout. Ik heb veel meer energie over de dag. Ik had nooit gedacht dat dat mij zou lukken voor het ontbijt sporten. Een dikke 10 voor jullie programma’s.

Carla
Verified
12/06/2023

Wat ontzettend leuk en motiverend om met een groep mee te doen aan de Challenge. Het was af en toe best pittig om ‘s ochtends voor het ontbijt een workout te doen, maar nu houdt ik dat erin. Het is een heerlijk begin van de dag. Na 30 dagen ben ik zichtbaar strakker, 9 cm smaller en 2 kilo lichter, echt top! Ik blijf hoopen.

Linda
Verified
19/04/2023

Ik ben erg tevreden! Lekker voor de buis de oefeningen doen. Zeker met de workouts, is het erg leuk:-)

Judith
Verified
18/04/2023

Ik heb voor een uur terug Bodyhoop ontvangen. Geweldig wat snel haha. Ik heb 2x een halve minuut geoefend en het ging heel goed. Ik kan het nog steeds en vind het kei leuk. Ik moest me eigen beheersen om niet nogeen keer een halve minuut te doen. Anders ben ik bang dat ik morgen heel veel spierpijn heb. Nu hoef ik tenminste niet meer op de grond mijn buikspieroefeni ngen te doen, met als gevolg vaak pijn in mijn rug.

Marga
Verified
14/03/2023

Ik heb gisteren mijn bodyhoop besteld en heb hem vandaag al binnen.. Super service.. Gelijk in elkaar gezet en wat een super hoop en dit zie ik mezelf echt elke dag doen.. ik zal later nog een berichtje achter laten of het ook allemaal echt werkt, maar daar twijfel ik niet aan!!

Carina Biesterveld

Anoniem
Verified
21/02/2023

Het was weer geweldig. Trots doe ik morgen de laatste workout.. Dit was de 3e challenge voor mij. Sinds half september ben ik nu op een aantal meetpunten goed gekrompen. Taille: 6 cm, navel: 8 cm, heup: 4 cm, dijbeen: 5 cm. Gewicht blijft stabiel, heel langzaam gaat de wijzer nu eindelijk de goede kant op. De grootste uitdaging waren die 8 glazen water per dag. Ik dronk echt te weinig, dat gaat nu beter. Op alle fronten gaat het me beter, een jaar geleden was ik nog volop aan het revalideren van een scheenbeen breuk. Nu ligt het snelwandelen tempo al boven de 6 km per uur.

Patricia
Verified
13/02/2023

Superrr want toch nog van 63 kg naar 61,5 kg en taille -4 cm buik -7 cm heupen -2 cm en dijbeen -3 cm totaal van maar liefst -1,5 kg en -16 cm!!! 😉 Ik vind de VHoop superrr leuk en een (gezonde) verslaving net als de Bodyhoop die ik al sinds 2015 heb zeker nu je ook nog eens via de app alles kan aflezen en een motiverende challenge kan aangaan met iemand uit de rankinglijst! ;) Keep up the good work thanx!

Astrid
Verified
03/02/2023

Ik twijfelde of ik überhaupt wel kon hoepelen (niet dus..)! En dus ook of het wel zin had om ermee te beginnen. Maar mijn rugarts gaf aan dat ik het echt moest proberen en dus heb ik doorgezet. Van 1 rondje naar 2 en zo met veel geduld verder opgebouwd. Na een week kon ik 5 minuten hoepelen, naar een paar weken zo lang als ik wilde en kon ik er een ‘high intensity training’ van maken door combinatie met gewichten, steppen en andere bewegingen.

Mijn ervaring met de Bodyhoop is Prima! Inmiddels ben ik al 5 jaar bezig en gebruik ‘m nog minstens 2-3x per week (en soms vaker). In combinatie inmiddels met een veel uitgebreider trainingsschema (kracht, conditie, stabiliteit, enz.), maar het blijft een vast onderdeel van m’n work out.

Ik ben tussen eind 2015 en eind 2016 bijna 15 kg afgevallen en heb dat tot op heden kunnen nagenoeg vasthouden (inmiddels wel paar kilo (netto) spieropbouw erbij voor specifiek doel), ga veel minder vaak door m’n rug (van 6x per jaar naar max 2x) en herstel ook veel sneller (van 2-3 weken nu in 2-3 dagen vaak alweer 80% hersteld en aan het trainen).

Ik zal iedereen met rugklachten aanraden deze optie met zijn/haar arts te bespreken en indien er geen medische belemmeringen zijn, gewoon beginnen. Ook aan mensen die flexibeler willen worden en tevens hun core willen verstevigen.

Raymond
Verified
28/01/2023

Ik heb gedurende een langere periode in de sportschool lessen gevolgd, best wel zware lessen ook. Circuittraining, een combinatie van kracht en conditie. Maar nog niet eerder heb ik in een relatief korte periode met zo weinig tijdsinvestering zo’n gespierde core ontwikkeld. Mijn buikspieren zijn gewoon zichtbaar, ongelofelijk toch? En dat na 2 keer een keizersnede en ook nog gewoon thuis! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om een jaarprogramma bij jullie te volgen, het voegt veel toe. Ook al kan ik door een schouderblessure niet alles volgen en zijn er ook programma’s die me minder aanspreken. Het aanbod is heel gevarieerd. Ik ben er blij mee, bedankt!

Martine
Verified