Wat vind jij van de Bodyhoop:

5
Rated 5 out of 5
351 customer reviews
Uitstekend97%
Heel goed2%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Lees hier de reacties van onze klanten:


Rated 5 out of 5
12/07/2022

Wij schrijven de hoepel veel voor bij rugklachten. het advies is dan (met opbouw) naar 7 min. rechts en 7 min. links om per dag. En na 3-6 maanden verwachten wij een ‘stevig core’. Er is geen wetenschappelijke evidentie, maar wel het gezonde verstand. Al de patiënten zijn tevreden met jullie product en de service (en veel familieleden doen mee).

Ga zo door!!

Met vriendelijke groet,

Robert Boelen

Rug kliniek

Robert
Rated 5 out of 5
28/02/2022

Ik ben dol op m’n bodyhoop! Heb deze inmiddels al flink wat jaren. Eerste jaren alleen maar rechts draaiend maar op een gegeven moment kon ik ook links om. Ik neem hm zelfs mee met onze boot vakantie . Ik merk ook als ik regelmatig hoelahoop dat ik minder last heb van m’n menstruatie. Dit is natuurlijk erg fijn ! Ik ga vrolijk door met hoopen kan er niet meer zonder😊.

Sandra
Rated 5 out of 5
18/01/2022

Ik moet je nogmaals bedanken. Ik heb de bodyhoop bij een andere online winkel gekocht. Helaas scheurde de band na 8 weken bij de stekkerverbinding. De andere winkel reageerde niet op mijn klachtenmail. Dus ik schreef hier naar de fabrikant en zij reageerden onmiddellijk en stuurden me een nieuwe bodyhoop. Beste service ooit. Ontzettend bedankt.

Sieglinde
Rated 5 out of 5
27/11/2021

Bodyhoop is lekker zacht waardoor weinig kans op blauwe plekken hebt, tijdens je opbouw periode. Ik ben al 4 jaar fan van de Bodyhoop. Bewegen wanneer het je uitkomt en op je eigen tempo, heerlijk!

Silvia
Rated 5 out of 5
19/10/2021

De bodyhoop is echt een enorme aanwinst, het is super leuk om mee bezig te zijn en het hoepelen steeds beter onder de knie te krijgen. De workout is lekker compleet en simpel te doen. Er zijn volop oefeningen en ook de website fitgirl is een aanrader.

Nienke
Rated 5 out of 5
15/10/2021

Een dag niet “gehoopt” is een dag niet geleefd! Dat is al een aantal jaren mijn slogan. Vanaf mijn 18-de jaar ben ik chronisch rugpatiënt en na een aantal rugoperaties, heb ik in 2017 dé manier gevonden om sterkere rug- en buikspieren te krijgen en houden! Ik pak de bodyhoop 2x per dag op; niet alleen om mijn rug sterk te houden, maar ook omdat het zo verschrikkelijk leuk is!

Dineke
Rated 5 out of 5
12/10/2021

Wat een correcte afhandeling van een bestelling waar wat fout ging.

Nicole
Rated 5 out of 5
23/12/2020

Tonkica
Rated 5 out of 5
22/12/2020

3 jaar terug mijn rug gebroken waar ik dagelijks veel hinder van heb gehad. Ook was ik veel afgevallen maar ja die buik. Eerst was ik nog wel sceptisch over Bodyhoop, of ik het wel zou kunnen. Toch overstag gegaan de Boodyhoop gekocht. Na een paar dagen oefenen ging het steeds beter. Nu doe ik dagelijks 10 minuten aan Boodyhoop en mijn rugklachten is na genoeg weg ik zie en merk dat mijn buik ook strakker wordt. Met het hardlopen merk ik dat de afstanden langer worden doordat ik soepeler ben geworden. Ik kan een ieder boodyhoop aanraden. Het is op elk moment van de dag te doen.

Anita
Rated 5 out of 5
29/08/2020

Super goed Bodyhoop ben al goed begonnen

Camiel
Rated 5 out of 5
27/08/2020

Ik vind het super. Heb het nog maar een paar weken in huis en heb het ook nog geen eens heel intensief gebruikt, maar ben al 4 cm kwijt! Doe het wel in combinatie met buikoefeningen. Probeer er nog 3 cm af te krijgen. Dan pas ik weer in mijn kleren… Ik vind het een zeer effectieve methode! Dank en groet, Nelleke

Nelleke
Rated 5 out of 5
15/04/2020

Begin maart de bodyhoop aangeschaft na het lezen van een advertentie in de krant. Ik was al even bezig met mijn lijn, doe ook wel aan allerlei andere sporten, maar toch – die buik… Ik ben enthousiast begonnen met hoopen en mijn zusje, die even op bezoek kwam, heeft hem ook direct aangeschaft. Na twee weken begonnen de problemen rondom Corona en er werd een challenge opgestart, hier zijn we beide direct aan mee gaan doen. Erg leuk om elkaar wat te kunnen motiveren, ook als het even niet zo lekker gaat of wanneer er heel veel squats op het programma staan :). Intussen al heel wat centimeters kwijtgeraakt en nog steeds enthousiast. Ik ga dus nog even door met hoelahoopen!

Willy
Rated 5 out of 5
16/03/2020

Al enige tijd de Body Hoop gehad en nu sinds 2 maanden de Smart Hoop. Dit is nog uitdagender dan de BodyHoop omdat nu bij wordt gehouden, via app, hoelang je hoepel, hoeveel omwentelingen en niet geheel onbelangrijk hoeveel calorieën je verbrandt.

Anita
Rated 5 out of 5
16/03/2020

Ik heb de bodyhoop al een aantal jaar en vind hem super. Zelfs tijdens de bootcamptrainingen die ik geef wordt de hoop geregeld ingezet en de dames hebben dan de grootste lol en worden er mega fanatiek van.

Angelique
Rated 5 out of 5
16/03/2020

Een paar jaar geleden heb ik de bodyhoop gekocht. Thuis sporten, met 2 kleine opgroeiende kinderen. Dat moet het zijn dacht ik. Maar helaas, mijn bodyhoop stond te verstoffen. Totdat ik reclame voorbij zag komen over de challenge. Ingeschreven en dit was het, en dat klopte! Nu 2 x meegedaan en het is leuk! Elke dag wat anders en het is goed vol te houden. Ik ben helemaal om!

Linda
Rated 5 out of 5
10/02/2020

Ik ben begonnen met de gewone bodyhoop. Paar keer de challenges meegedaan en die waren super.

Elly
Rated 5 out of 5
10/02/2020

Ik heb hem bijna een jaar, ik bodyhoop iedere morgen

Lidia
Rated 5 out of 5
10/02/2020

Ik heb de Bodyhoop al wat jaartjes, en deed in het verleden ook mee met de challenge. Ondertussen heb ik denk ik 4 vriendinnen aan de Bodyhoop gekregen. Door mijn werk (gastouder) kreeg ik last van mijn onderrug, de Bodyhoop zorgt dat mijn onderrug sterker is geworden. Toen ik stopte net roken ben ik intensiever gaan hoopen, daardoor verloor ik de nodige centimeters op mijn buik.

Angela
Rated 5 out of 5
12/07/2019

Nu ruim een jaar in het bezit van de bodyhoop. 2 challenges meegedaan.

Agnes
Rated 5 out of 5
09/03/2019

Bedankt voor je mail. Ik zal je vertellen dat ik, zolang ik de Bodyhoop heb elke avond 10 min.

Agnes