Wat vind jij van de Bodyhoop:

5
Rated 5 out of 5
360 customer reviews
Uitstekend97%
Heel goed2%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


Rated 5 out of 5
03/12/2022

Dank voor de supersnelle en goede service! Ik heb de bodyhoop ontvangen en ben er enorm blij mee. Ik ben begonnen met mn dagelijkse workout, dankjewel!!

Madelinde
Rated 5 out of 5
18/11/2022

Stevige kwaliteit, leuk om te doen, de challenge met mogelijkheid om aan te sluiten bij een besloten fb groep, maakt het erg leuk en geeft snel het vertrouwen dat je de 30 dagen vol gaat maken.

Zwiepo
Rated 5 out of 5
15/11/2022

Fijne hoolahoop, met leuke workouts. Makkelijk in elkaar te zetten.

Jessicaplusdrie
Rated 5 out of 5
14/11/2022

Een leuke manier van bewegen en heel nog zo makkelijk niet dan het lijkt als je het een ander ziet doen. Het is een degelijk ding en we kunnen er goed met hoelahoepen.

AndreBoontjes
Rated 5 out of 5
12/11/2022

Een stevige en grote hoepel die ik met veel plezier gebruik. Ik had geen ervaring, maar kon hem makkelijk hoog houden. In het begin voelde mijn taille wat beurs, maar het went snel.

Heylena
Rated 5 out of 5
10/11/2022

Ben 50+ en wou altijd al hoelahoepen maar had geen ervaring en dacht altijd dit is toch niets voor mij. Heb de gok genomen om een kwalitatief goede hoelahoep te bestellen. De volgende dag al in huis. Geweldig! Ben meteen gaan oefenen (iedere dag een paar minuten en langzaam opbouwen). Ik leerde het al heel snel (ik had nog nooit gehoepeld) Dit had ik nooit verwacht. FANTASTISCH! Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik ben er heel erg blij mee en hoepel dagelijks, gewoon omdat ik er veel plezier in heb en het heel leuk is om te doen en het is ook nog eens goed voor lijf en leden.

Via internet krijg je er ook nog leuke oefeningen bij.

Wilmasa
Rated 5 out of 5
08/11/2022

Beste service überhaupt. Heel erg bedankt!

Sieglinde
Rated 5 out of 5
05/11/2022

Sinds mijn zwangerschap heb ik weinig tijd gehad om te sporten. Als bewust alleenstaande moeder wilde ik niet nog meer tijd buiten huis zijn dan nodig is, maar het was wel nodig om mijn rompspieren weer even wat te versterken. Ik wilde graag weer sporten, maar het moest dus iets zijn wat ik lekker thuis kon doen. Het bodyhoopen is daar echt perfect voor! De challenge vond ik leuk en een goede stok achter de deur om elke dag even te bewegen. ‘s Ochtends iets eerder opstaan was soms wel even een uitdaging maar is bijna alle keren wel gelukt. Ik ben erg enthousiast over het resultaat en het gevoel wat het me gegeven heeft! Ik kan het zeker iedereen aanraden en blijf er ook zeker mee doorgaan, maar dan aan het eind van de dag, bijv. voor de TV ;-)!”

Marlijn

Antwoord van Bodyhoop

Bedankt voor je reactie Marlijn! Daar doen we het voor. We zien je graag terug bij de volgende challenge of 30 dagen programma.

Rated 5 out of 5
05/08/2022

Dank voor het plezier dat jullie mij geven. Ik hoepel al jaren en adviseer het regelmatig aan anderen om te gaan doen. Het is en blijft ontzettend leuk om te doen. Liefs, Ingrid

Ingrid
Rated 5 out of 5
12/07/2022

Wij schrijven de hoepel veel voor bij rugklachten. het advies is dan (met opbouw) naar 7 min. rechts en 7 min. links om per dag. En na 3-6 maanden verwachten wij een ‘stevig core’. Er is geen wetenschappelijke evidentie, maar wel het gezonde verstand. Al de patiënten zijn tevreden met jullie product en de service (en veel familieleden doen mee).

Ga zo door!!

Met vriendelijke groet,

Robert Boelen

Rug kliniek

Robert
Rated 5 out of 5
28/02/2022

Ik ben dol op m’n bodyhoop! Heb deze inmiddels al flink wat jaren. Eerste jaren alleen maar rechts draaiend maar op een gegeven moment kon ik ook links om. Ik neem hm zelfs mee met onze boot vakantie . Ik merk ook als ik regelmatig hoelahoop dat ik minder last heb van m’n menstruatie. Dit is natuurlijk erg fijn ! Ik ga vrolijk door met hoopen kan er niet meer zonder😊.

Sandra
Rated 5 out of 5
18/01/2022

Ik moet je nogmaals bedanken. Ik heb de bodyhoop bij een andere online winkel gekocht. Helaas scheurde de band na 8 weken bij de stekkerverbinding. De andere winkel reageerde niet op mijn klachtenmail. Dus ik schreef hier naar de fabrikant en zij reageerden onmiddellijk en stuurden me een nieuwe bodyhoop. Beste service ooit. Ontzettend bedankt.

Sieglinde
Rated 5 out of 5
27/11/2021

Bodyhoop is lekker zacht waardoor weinig kans op blauwe plekken hebt, tijdens je opbouw periode. Ik ben al 4 jaar fan van de Bodyhoop. Bewegen wanneer het je uitkomt en op je eigen tempo, heerlijk!

Silvia
Rated 5 out of 5
19/10/2021

De bodyhoop is echt een enorme aanwinst, het is super leuk om mee bezig te zijn en het hoepelen steeds beter onder de knie te krijgen. De workout is lekker compleet en simpel te doen. Er zijn volop oefeningen en ook de website fitgirl is een aanrader.

Nienke
Rated 5 out of 5
15/10/2021

Een dag niet “gehoopt” is een dag niet geleefd! Dat is al een aantal jaren mijn slogan. Vanaf mijn 18-de jaar ben ik chronisch rugpatiënt en na een aantal rugoperaties, heb ik in 2017 dé manier gevonden om sterkere rug- en buikspieren te krijgen en houden! Ik pak de bodyhoop 2x per dag op; niet alleen om mijn rug sterk te houden, maar ook omdat het zo verschrikkelijk leuk is!

Dineke
Rated 5 out of 5
12/10/2021

Wat een correcte afhandeling van een bestelling waar wat fout ging.

Nicole
Rated 5 out of 5
23/12/2020

Tonkica
Rated 5 out of 5
22/12/2020

3 jaar terug mijn rug gebroken waar ik dagelijks veel hinder van heb gehad. Ook was ik veel afgevallen maar ja die buik. Eerst was ik nog wel sceptisch over Bodyhoop, of ik het wel zou kunnen. Toch overstag gegaan de Boodyhoop gekocht. Na een paar dagen oefenen ging het steeds beter. Nu doe ik dagelijks 10 minuten aan Boodyhoop en mijn rugklachten is na genoeg weg ik zie en merk dat mijn buik ook strakker wordt. Met het hardlopen merk ik dat de afstanden langer worden doordat ik soepeler ben geworden. Ik kan een ieder boodyhoop aanraden. Het is op elk moment van de dag te doen.

Anita
Rated 5 out of 5
29/08/2020

Super goed Bodyhoop ben al goed begonnen

Camiel
Rated 5 out of 5
27/08/2020

Ik vind het super. Heb het nog maar een paar weken in huis en heb het ook nog geen eens heel intensief gebruikt, maar ben al 4 cm kwijt! Doe het wel in combinatie met buikoefeningen. Probeer er nog 3 cm af te krijgen. Dan pas ik weer in mijn kleren… Ik vind het een zeer effectieve methode! Dank en groet, Nelleke

Nelleke