Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
396 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


12/11/2023

Ik vind het geweldig jullie programma’s. Het jaar abonnement is zo gevarieerd dat je je geen moment hoeft te vervelen. Ik sta s’morgens 6 uur op en begin met los maak oefeningen dan een workout en als laatste de halve maan die ik eerder heb geleerd bij de workout. Ik heb veel meer energie over de dag. Ik had nooit gedacht dat dat mij zou lukken voor het ontbijt sporten. Een dikke 10 voor jullie programma’s.

Carla
Verified
12/06/2023

Wat ontzettend leuk en motiverend om met een groep mee te doen aan de Challenge. Het was af en toe best pittig om ‘s ochtends voor het ontbijt een workout te doen, maar nu houdt ik dat erin. Het is een heerlijk begin van de dag. Na 30 dagen ben ik zichtbaar strakker, 9 cm smaller en 2 kilo lichter, echt top! Ik blijf hoopen.

Linda
Verified
19/04/2023

Ik ben erg tevreden! Lekker voor de buis de oefeningen doen. Zeker met de workouts, is het erg leuk:-)

Judith
Verified
18/04/2023

Ik heb voor een uur terug Bodyhoop ontvangen. Geweldig wat snel haha. Ik heb 2x een halve minuut geoefend en het ging heel goed. Ik kan het nog steeds en vind het kei leuk. Ik moest me eigen beheersen om niet nogeen keer een halve minuut te doen. Anders ben ik bang dat ik morgen heel veel spierpijn heb. Nu hoef ik tenminste niet meer op de grond mijn buikspieroefeni ngen te doen, met als gevolg vaak pijn in mijn rug.

Marga
Verified
14/03/2023

Ik heb gisteren mijn bodyhoop besteld en heb hem vandaag al binnen.. Super service.. Gelijk in elkaar gezet en wat een super hoop en dit zie ik mezelf echt elke dag doen.. ik zal later nog een berichtje achter laten of het ook allemaal echt werkt, maar daar twijfel ik niet aan!!

Carina Biesterveld

Anoniem
Verified
21/02/2023

Het was weer geweldig. Trots doe ik morgen de laatste workout.. Dit was de 3e challenge voor mij. Sinds half september ben ik nu op een aantal meetpunten goed gekrompen. Taille: 6 cm, navel: 8 cm, heup: 4 cm, dijbeen: 5 cm. Gewicht blijft stabiel, heel langzaam gaat de wijzer nu eindelijk de goede kant op. De grootste uitdaging waren die 8 glazen water per dag. Ik dronk echt te weinig, dat gaat nu beter. Op alle fronten gaat het me beter, een jaar geleden was ik nog volop aan het revalideren van een scheenbeen breuk. Nu ligt het snelwandelen tempo al boven de 6 km per uur.

Patricia
Verified
13/02/2023

Superrr want toch nog van 63 kg naar 61,5 kg en taille -4 cm buik -7 cm heupen -2 cm en dijbeen -3 cm totaal van maar liefst -1,5 kg en -16 cm!!! 😉 Ik vind de VHoop superrr leuk en een (gezonde) verslaving net als de Bodyhoop die ik al sinds 2015 heb zeker nu je ook nog eens via de app alles kan aflezen en een motiverende challenge kan aangaan met iemand uit de rankinglijst! ;) Keep up the good work thanx!

Astrid
Verified
03/02/2023

Ik twijfelde of ik überhaupt wel kon hoepelen (niet dus..)! En dus ook of het wel zin had om ermee te beginnen. Maar mijn rugarts gaf aan dat ik het echt moest proberen en dus heb ik doorgezet. Van 1 rondje naar 2 en zo met veel geduld verder opgebouwd. Na een week kon ik 5 minuten hoepelen, naar een paar weken zo lang als ik wilde en kon ik er een ‘high intensity training’ van maken door combinatie met gewichten, steppen en andere bewegingen.

Mijn ervaring met de Bodyhoop is Prima! Inmiddels ben ik al 5 jaar bezig en gebruik ‘m nog minstens 2-3x per week (en soms vaker). In combinatie inmiddels met een veel uitgebreider trainingsschema (kracht, conditie, stabiliteit, enz.), maar het blijft een vast onderdeel van m’n work out.

Ik ben tussen eind 2015 en eind 2016 bijna 15 kg afgevallen en heb dat tot op heden kunnen nagenoeg vasthouden (inmiddels wel paar kilo (netto) spieropbouw erbij voor specifiek doel), ga veel minder vaak door m’n rug (van 6x per jaar naar max 2x) en herstel ook veel sneller (van 2-3 weken nu in 2-3 dagen vaak alweer 80% hersteld en aan het trainen).

Ik zal iedereen met rugklachten aanraden deze optie met zijn/haar arts te bespreken en indien er geen medische belemmeringen zijn, gewoon beginnen. Ook aan mensen die flexibeler willen worden en tevens hun core willen verstevigen.

Raymond
Verified
28/01/2023

Ik heb gedurende een langere periode in de sportschool lessen gevolgd, best wel zware lessen ook. Circuittraining, een combinatie van kracht en conditie. Maar nog niet eerder heb ik in een relatief korte periode met zo weinig tijdsinvestering zo’n gespierde core ontwikkeld. Mijn buikspieren zijn gewoon zichtbaar, ongelofelijk toch? En dat na 2 keer een keizersnede en ook nog gewoon thuis! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om een jaarprogramma bij jullie te volgen, het voegt veel toe. Ook al kan ik door een schouderblessure niet alles volgen en zijn er ook programma’s die me minder aanspreken. Het aanbod is heel gevarieerd. Ik ben er blij mee, bedankt!

Martine
Verified
17/01/2023

Ik wil bij deze even trots vermelden dat ik dus elke ochtend trouw mijn programma doe. Zin of geen zin. Het past bij mij. Supertrots op jullie dat jullie het voor elkaar gekregen hebben om een programma te lanceren dat werkt. Voor mij. En ja, mijn lichaam wordt echt al strakker op een gezonde manier.

Stephanie
Verified
03/12/2022

Dank voor de supersnelle en goede service! Ik heb de bodyhoop ontvangen en ben er enorm blij mee. Ik ben begonnen met mn dagelijkse workout, dankjewel!!

Madelinde
Verified
20/11/2022

Ik heb onlangs een Bodyhoop aangeschaft. Echt te gek en inmiddels al enkele centimeters verloren.

NettyB
Verified
18/11/2022

Het is geen speelgoedartikel, maar een echt fitnessartikel. Goede uitleg, via de website van bodyhoop instructie filmpjes en challanges. Door hoepelen wordt je balans beter, je taille strakker en je voelt je er prima bij.

Petra
Verified
18/11/2022

Stevige kwaliteit, leuk om te doen, de challenge met mogelijkheid om aan te sluiten bij een besloten fb groep, maakt het erg leuk en geeft snel het vertrouwen dat je de 30 dagen vol gaat maken.

Zwiepo
Verified
16/11/2022

Twee pluspunten: voldoet aan verwachting en goede kwaliteit.

Kims1979
Verified
15/11/2022

Fijne hoolahoop, met leuke workouts. Makkelijk in elkaar te zetten.

Jessicaplusdrie
Verified
14/11/2022

Een leuke manier van bewegen en heel nog zo makkelijk niet dan het lijkt als je het een ander ziet doen. Het is een degelijk ding en we kunnen er goed met hoelahoepen.

AndreBoontjes
Verified
12/11/2022

Een stevige en grote hoepel die ik met veel plezier gebruik. Ik had geen ervaring, maar kon hem makkelijk hoog houden. In het begin voelde mijn taille wat beurs, maar het went snel.

Heylena
Verified
11/11/2022

Het is een erg goede hula hoop. De hula hoop is zwaar, waardoor je echt je buikspieren traint, en echt wel buikspierpijn kunt verwachten de dag erna. Vooral de bochten die erin zitten zorgen ervoor dat je buikspieren optimaal getrained worden. Ik ben een ervaren sporter en voor mij is dit perfect naast mijn andere sporten, maar kan ook perfect zijn als enige sport!

Kadans
Verified
10/11/2022

Ben 50+ en wou altijd al hoelahoepen maar had geen ervaring en dacht altijd dit is toch niets voor mij. Heb de gok genomen om een kwalitatief goede hoelahoep te bestellen. De volgende dag al in huis. Geweldig! Ben meteen gaan oefenen (iedere dag een paar minuten en langzaam opbouwen). Ik leerde het al heel snel (ik had nog nooit gehoepeld) Dit had ik nooit verwacht. FANTASTISCH! Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik ben er heel erg blij mee en hoepel dagelijks, gewoon omdat ik er veel plezier in heb en het heel leuk is om te doen en het is ook nog eens goed voor lijf en leden.

Via internet krijg je er ook nog leuke oefeningen bij.

Wilmasa
Verified