Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
Rated 5,0 out of 5
384 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


Rated 5,0 out of 5
23/12/2020

Tonkica
Rated 5,0 out of 5
22/12/2020

3 jaar terug mijn rug gebroken waar ik dagelijks veel hinder van heb gehad. Ook was ik veel afgevallen maar ja die buik. Eerst was ik nog wel sceptisch over Bodyhoop, of ik het wel zou kunnen. Toch overstag gegaan de Boodyhoop gekocht. Na een paar dagen oefenen ging het steeds beter. Nu doe ik dagelijks 10 minuten aan Boodyhoop en mijn rugklachten is na genoeg weg ik zie en merk dat mijn buik ook strakker wordt. Met het hardlopen merk ik dat de afstanden langer worden doordat ik soepeler ben geworden. Ik kan een ieder boodyhoop aanraden. Het is op elk moment van de dag te doen.

Anita
Rated 5,0 out of 5
29/08/2020

Super goed Bodyhoop ben al goed begonnen

Camiel
Rated 5,0 out of 5
27/08/2020

Ik vind het super. Heb het nog maar een paar weken in huis en heb het ook nog geen eens heel intensief gebruikt, maar ben al 4 cm kwijt! Doe het wel in combinatie met buikoefeningen. Probeer er nog 3 cm af te krijgen. Dan pas ik weer in mijn kleren… Ik vind het een zeer effectieve methode! Dank en groet, Nelleke

Nelleke
Rated 5,0 out of 5
15/04/2020

Begin maart de bodyhoop aangeschaft na het lezen van een advertentie in de krant. Ik was al even bezig met mijn lijn, doe ook wel aan allerlei andere sporten, maar toch – die buik… Ik ben enthousiast begonnen met hoopen en mijn zusje, die even op bezoek kwam, heeft hem ook direct aangeschaft. Na twee weken begonnen de problemen rondom Corona en er werd een challenge opgestart, hier zijn we beide direct aan mee gaan doen. Erg leuk om elkaar wat te kunnen motiveren, ook als het even niet zo lekker gaat of wanneer er heel veel squats op het programma staan :). Intussen al heel wat centimeters kwijtgeraakt en nog steeds enthousiast. Ik ga dus nog even door met hoelahoopen!

Willy
Rated 5,0 out of 5
16/03/2020

Al enige tijd de Body Hoop gehad en nu sinds 2 maanden de Smart Hoop. Dit is nog uitdagender dan de BodyHoop omdat nu bij wordt gehouden, via app, hoelang je hoepel, hoeveel omwentelingen en niet geheel onbelangrijk hoeveel calorieën je verbrandt.

Anita
Rated 5,0 out of 5
16/03/2020

Ik heb de bodyhoop al een aantal jaar en vind hem super. Zelfs tijdens de bootcamptrainingen die ik geef wordt de hoop geregeld ingezet en de dames hebben dan de grootste lol en worden er mega fanatiek van.

Angelique
Rated 5,0 out of 5
16/03/2020

Een paar jaar geleden heb ik de bodyhoop gekocht. Thuis sporten, met 2 kleine opgroeiende kinderen. Dat moet het zijn dacht ik. Maar helaas, mijn bodyhoop stond te verstoffen. Totdat ik reclame voorbij zag komen over de challenge. Ingeschreven en dit was het, en dat klopte! Nu 2 x meegedaan en het is leuk! Elke dag wat anders en het is goed vol te houden. Ik ben helemaal om!

Linda
Rated 5,0 out of 5
10/02/2020

Ik ben begonnen met de gewone bodyhoop. Paar keer de challenges meegedaan en die waren super.

Elly
Rated 5,0 out of 5
10/02/2020

Ik heb hem bijna een jaar, ik bodyhoop iedere morgen

Lidia
Rated 5,0 out of 5
10/02/2020

Ik heb de Bodyhoop al wat jaartjes, en deed in het verleden ook mee met de challenge. Ondertussen heb ik denk ik 4 vriendinnen aan de Bodyhoop gekregen. Door mijn werk (gastouder) kreeg ik last van mijn onderrug, de Bodyhoop zorgt dat mijn onderrug sterker is geworden. Toen ik stopte net roken ben ik intensiever gaan hoopen, daardoor verloor ik de nodige centimeters op mijn buik.

Angela
Rated 5,0 out of 5
12/07/2019

Nu ruim een jaar in het bezit van de bodyhoop. 2 challenges meegedaan.

Agnes
Rated 5,0 out of 5
09/03/2019

Bedankt voor je mail. Ik zal je vertellen dat ik, zolang ik de Bodyhoop heb elke avond 10 min.

Agnes
Rated 5,0 out of 5
17/09/2018

In het begin was ik bang dat ik het nooit ging leren. Gelukkig lukte het toch vrij snel. Ik wist nooit dat een work out in de ochtend iets voor mij zou zijn. Ik heb het maar 1x niet gedaan tijdens de challenge. Ik ben niet afgevallen maar ben wel diversecm kwijt geraakt. Wat ik overigens graag wil. De hele challenge heb ik als zeer positief ervaren. Dat komt ook door de tips en trucs er omheen. Flimpjes zijn overzichtelijk. Het is zeker handig dat op de site uitgelegd staat welke oefeningen je gaat doen. Hierdoor kan je een matje stoel oid klaar zetten.

Sandy
Rated 5,0 out of 5
21/08/2018

Het werkt echt!!!

Miranda
Rated 5,0 out of 5
18/06/2018

Op de libellezomerweek kwam ik in de stand van de Bodyhoop. Ik vond het leuk om te zien, maar had geen interesse omdat ik al een hoepel had. Op het einde van de dag heb ik toch een bodyhoop gekocht. Het verschil is groot. Hij is iets zwaarder dan mijn oude hoepel en de schuimrubberramd is erg comfortabel. Ik ben echt superblij met mijn nieuwe hoepel en ik gebruik hem dagelijks !!

Joke
Rated 5,0 out of 5
03/06/2018

Wat een mooi, degelijk product. Ik ben erg enthousiast en na 1 week al 1 cm in buik- en tailleomvang minder. Het is prettig dat je het gewoon thuis kunt doen en via internet filmpjes, opdrachten of een challenge kunt volgen. Daarbij is het gewoon leuk, ik heb moeite om ermee te stoppen. Maar in het begin moet je je goed aan de voorgeschreven tijd houden. Ik heb geen enkele blauwe plek gekregen.

I
Rated 5,0 out of 5
30/05/2018

Ik ben ontzettend blij met de Bodyhoop. Het is sportief zijn op een super leuke manier en je kan het lekker thuis doen. Ik heb heel veel zin in de challenge, maar voor nu kan ik nog even oefenen met de basics. Heel erg leuk hoe dit aangeboden wordt bij de aanschaf. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten.

Mirjam
Rated 5,0 out of 5
22/05/2018

Gisteren een startpakket bodyhoop aangeschaft bij de libelle zomerweek en wat een plezier heb ik er nu al van! Het is erg leuk om te doen en het schijnt ook goed voor je spieren en taille te zijn (dit resultaat heb ik natuurlijk nog niet geboekt), maar ik zie mezelf dit zeker meerdere malen per week doen. Het is stiekem ook erg leuk om te kijken naar je partner die het heel goed aan het proberen is

Larissa
Rated 5,0 out of 5
25/04/2018

Thuis sporten voor de tv en zo leuk te ontdekken dat ik met deze hoepel nog wel kan “hoelahoepen!:

Marije