Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
Rated 5 out of 5
371 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


Rated 5 out of 5
17/09/2018

In het begin was ik bang dat ik het nooit ging leren. Gelukkig lukte het toch vrij snel. Ik wist nooit dat een work out in de ochtend iets voor mij zou zijn. Ik heb het maar 1x niet gedaan tijdens de challenge. Ik ben niet afgevallen maar ben wel diversecm kwijt geraakt. Wat ik overigens graag wil. De hele challenge heb ik als zeer positief ervaren. Dat komt ook door de tips en trucs er omheen. Flimpjes zijn overzichtelijk. Het is zeker handig dat op de site uitgelegd staat welke oefeningen je gaat doen. Hierdoor kan je een matje stoel oid klaar zetten.

Sandy
Rated 5 out of 5
21/08/2018

Het werkt echt!!!

Miranda
Rated 5 out of 5
18/06/2018

Op de libellezomerweek kwam ik in de stand van de Bodyhoop. Ik vond het leuk om te zien, maar had geen interesse omdat ik al een hoepel had. Op het einde van de dag heb ik toch een bodyhoop gekocht. Het verschil is groot. Hij is iets zwaarder dan mijn oude hoepel en de schuimrubberramd is erg comfortabel. Ik ben echt superblij met mijn nieuwe hoepel en ik gebruik hem dagelijks !!

Joke
Rated 5 out of 5
03/06/2018

Wat een mooi, degelijk product. Ik ben erg enthousiast en na 1 week al 1 cm in buik- en tailleomvang minder. Het is prettig dat je het gewoon thuis kunt doen en via internet filmpjes, opdrachten of een challenge kunt volgen. Daarbij is het gewoon leuk, ik heb moeite om ermee te stoppen. Maar in het begin moet je je goed aan de voorgeschreven tijd houden. Ik heb geen enkele blauwe plek gekregen.

I
Rated 5 out of 5
30/05/2018

Ik ben ontzettend blij met de Bodyhoop. Het is sportief zijn op een super leuke manier en je kan het lekker thuis doen. Ik heb heel veel zin in de challenge, maar voor nu kan ik nog even oefenen met de basics. Heel erg leuk hoe dit aangeboden wordt bij de aanschaf. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten.

Mirjam
Rated 5 out of 5
22/05/2018

Gisteren een startpakket bodyhoop aangeschaft bij de libelle zomerweek en wat een plezier heb ik er nu al van! Het is erg leuk om te doen en het schijnt ook goed voor je spieren en taille te zijn (dit resultaat heb ik natuurlijk nog niet geboekt), maar ik zie mezelf dit zeker meerdere malen per week doen. Het is stiekem ook erg leuk om te kijken naar je partner die het heel goed aan het proberen is

Larissa
Rated 5 out of 5
25/04/2018

Thuis sporten voor de tv en zo leuk te ontdekken dat ik met deze hoepel nog wel kan “hoelahoepen!:

Marije
Rated 5 out of 5
23/04/2018

Nu al een paar jaar in het bezit van een bodyhoop op aanraden van een vriendin. Lang getwijfeld tussen verschillende verzwaarde hoepels, maar bodyhoop is toch zeker de fijnste! Geen harde randen door de foamlaag dus ook echt geen last gehad van blauwe plekken oid. In de winter moet ik zeggen dat ik wat meer in de kast staat, maar zodra de wintervacht voelbaar wordt komt ie direct weer geregeld de kast uit!

Sv
Rated 5 out of 5
23/04/2018

Ik heb de bodyhoop al een paar jaar. Het helpt mij als ik last van mijn rug heb. Ik heb na het hoopen geen last meer.

Corina
Rated 5 out of 5
23/04/2018

De bodyhoop is voor mij een uitkomst. Een heerlijke manier om in beweging te zijn met je lichaam. Het heeft me aardig geholpen om weer in shape te komen. En de oefeningen hebben me een eye opener gegeven hoe je met in balans kan komen.

Asmaya
Rated 5 out of 5
02/04/2018

Ik ben heel erg tevreden over de bodyhoop. Gebruik hem vijf dagen per week. Hiervoor had ik een andere van een ander merk. De bodyhoop met de zachte rand bevalt me beter, ook omdat hij iets zwaarder is. Ik heb ook de work-out gedaan, leuk om weer eens andere oefeningen te doen. Ik heb me nu ingeschreven voor de challenge vanaf 6 mei, ben erg benieuwd.

Klaske
Rated 5 out of 5
07/01/2018

ik kan nu met de oefeningen mijn hoelahoep nog beter gebruiken. helemaal top

Mariska
Rated 5 out of 5
15/12/2017

Net opgegeven voor de challenge begin volgend jaar. Tot die tijd lekker iedere dag met de workouts pro aan de slag. Zitten pittige stukjes tussen, hahaha.

Carol
Rated 5 out of 5
01/12/2017

Natasja
Rated 5 out of 5
25/11/2017

In het begin is het even wennen, maar al snel wil je niet meer zonder :)

Dimphy
Rated 5 out of 5
19/11/2017

De bodyhoop nu een aantal weken in mijn bezit en ben helemaal enthousiast. In het begin toch iets te hard van stapel gelopen waardoor ik een aantal pijnlijke blauwe plekken had. Die zijn nu zo goed als weg en er komen geen nieuwe meer bij! Mijn lichaam is nu ook gewend geraakt aan de hoop! Het gewone hoopen gaat goed, maar ik moet nog wennen aan sommige opdrachten. Die blijf ik gewoon opnieuw proberen en gaat me steeds beter af. Niet te snel opgeven dus! Mezelf nu ook opgegeven voor de challenge in januari. Zin in!

Linda
Rated 5 out of 5
15/11/2017

Geweldig! Ontzettend leuk om te doen, en bovendien haalt het me echt helemaal even uit mijn dagelijkse beslommeringen. Tijdens het hoopen kan ik echt even aan niets anders denken. Heerlijk!

An
Rated 5 out of 5
02/11/2017

Super tevreden met de bodyhoop! Vooral de chalange vind ik altijd erg leuk om mee te doen! Het motiveert mij om te blijven hooppen. Ik voel me fitter en sterker in mijn rug! Ik raad het iedereen aan!

Anouk
Rated 5 out of 5
31/10/2017

Ik ben erg tevreden over mijn bodyhoop. Ik kende het niet en heb er destijds eentje aangeschaft om meer te gaan bewegen. Zojuist heb ik me voor de derde keer ingeschreven voor de Bodyhoop Challenge. Voor mij de beste manier om toch een ‘stok achter de deur’ te hebben en zo iedere dag gemotiveerd oefeningen te doen. Ik heb er weer zin in!

Sylvia
Rated 5 out of 5
31/10/2017

Bodyhoopen is leuk! Gelijk te smaak te pakken :-) Ik moet mezelf inhouden om het schema goed te volgen en niet in 1 keer veel te veel te gaan doen. Ben heel benieuwd wat er allemaal nog gaat volgen. Ik ben fan!

Linda