Van wens tot werkelijkheid

Na een paar bevallingen ging ik hardlopen om weer ‘in shape’ te komen. Daarbij ergerde ik mij aan mijn buik die ondanks al dat hardlopen helaas niet strakker werd. Saaie sit-ups hield ik niet vol en vond ik erg zwaar.

Van een vriendin hoorde ik dat hoelahoepen uitstekend is voor een slanke taille en een strakke buik. Het exemplaar uit de speelgoedwinkel was niet geschikt voor volwassenen en zo maar stuk. Ik besloot me toe te leggen op het zoeken – en toen ik niet vond – testen en ontwikkelen van een goede sporthoelahoep om de buikspieren te trainen: Bodyhoop®.

Bodyhoop - Over onsDutch Design

Inmiddels zijn er al zeer veel spontane en positieve reacties van Bodyhoop gebruikers met goede ervaringen binnen gekomen en hebben we de Bodyhoop steeds mooier en sterker gemaakt met behulp van tips van gebruikers. We zijn er trots op dat we momenteel de allerbeste sporthoelahoep van Nederland leveren met daarbij alles om jouw reis naar een mooie platte buik tot een succes te maken.

Koop je een Bodyhoop, dan ontvang je automatisch toegang tot ons workout center en wordt je met de (gratis) Workout Basic in twee weken begeleid van 1 naar 10 minuten hoelahoepen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom).

Resultaat behaal je al met 5 keer per week 10 minuten Bodyhoopen. Mocht je meer afwisseling, inspiratie en uitdaging in je training, dan breid je jouw workout center uit met 25 trainingen door aanschaf van de Workout Pro.

Stay hooked aan je Bodyhoop

Vier keer per jaar dagen we je uit om met zijn allen de Challenge van 30 dagen aan te gaan in het workout center en op Facebook.

De Bodyhoop workouts zijn samengesteld door Sarah Menig, zij is personal trainer en heeft een fysiotherapeutische achtergrond.

Angelique Hulst, initiatiefnemer

www.bodyhoop.nl
www.bodyhoop.eu
www.fitnesshoelahoep.nl

p.s. van links naar rechts op de foto: Sabine, Angelique en Sarah