Van wens tot werkelijkheid

Na een de bevallingen van mijn kinderen ging ik hardlopen om weer ‘in shape’ te komen. Daarbij ergerde ik mij aan mijn buik die ondanks al dat hardlopen helaas niet strakker werd. Saaie sit-ups en crunches hield ik niet vol en lukten mij ook niet goed.

Een vriendin vertelde mij dat hoelahoepen een manier zou zijn om een slanke taille en een mooie platte buik te krijgen. Het exemplaar uit de speelgoedwinkel bleek niet geschikt voor volwassenen en zo maar stuk.  Ik besloot me toe te leggen op het zoeken – en toen ik niet vond – testen en ontwikkelen van de beste sporthoelahoep om de buikspieren te trainen: Bodyhoop®. Het is mijn passie om vrouwen te helpen op een leuke manier fitter, strakker en sterker te worden.

Lastige buikspieroefeningen gaan mij inmiddels veel beter af, ik hoef ze echter niet meer te doen. De Bodyhoop biedt mij en zoveel andere vrouwen de ideale manier van functionele buikspiertraining. Dat betekent dat de buikspieren getraind worden terwijl je aan het hoelahoepen bent. Dat noemen we buikspierplezier.

Bodyhoop - Over onsDutch Design

Bodyhoop® is ons eigen ontwerp, dat steeds verbeterd is tot wat het nu is, met behulp van tips van gebruikers. Vind jij het moeilijk om te bepalen voor welke sporthoelahoep je moet kiezen? Wij hebben voor jou de keuze qua omvang en gewicht gemaakt. We geloven namelijk niet in verschillende gewichten. De gewenningsperiode bij het sport- en/of fitnesshoelahoepen is zo kort dat het niet nodig is om met een lager gewicht te beginnen dan 1,8 kg. Het advies is rustig opbouwen. Dat betekent slechts 1-3 minuten per dag in week 1 en opbouwen naar 10 minuten in week 2. Het is niet aangetoond dat een zwaardere hoelahoep een beter resultaat heeft. Vandaar dus de 1,8 kg.

Koop je een Bodyhoop, dan ontvang je automatisch toegang tot ons workout center en wordt je met de (gratis) Workout Basic in twee weken begeleid van 1 naar 10 minuten hoelahoepen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom).

Resultaat behaal je al met 5 keer per week 10 minuten Bodyhoopen. Mocht je meer afwisseling, inspiratie en uitdaging in je training, dan breid je jouw workout center uit met 25 trainingen door aanschaf van de Workout Pro.

Stay hooked aan je Bodyhoop

Vier keer per jaar dagen we je uit om met een groep vrouwen de Challenge van 30 dagen aan te gaan in het workout center en op Facebook. De resultaten maken ons erg trots!

De Bodyhoop workouts zijn samengesteld door Sarah Menig, zij is personal trainer en heeft een fysiotherapeutische achtergrond.

Angelique Hulst, initiatiefnemer

www.bodyhoop.nl
www.bodyhoop.eu
www.fitnesshoelahoep.nl

p.s. van links naar rechts op de foto: Sabine, Angelique en Sarah