was successfully added to your cart.

Leer hoelahoepen in 5 stappen

By 24/11/2017Nieuws
Hoelahoepen met de Bodyhoop

Hoelahoepen, hoe doe je dat eigenlijk? Weet jij nog hoe je vroeger die hoelahoep hoog hield? Of vind jij het nog lastig? Lees dan nu verder en leer hoelahoepen in 5 stappen.

De 5 stappen om hoelahoepen te leren

  1. Neem voldoende ruimte en plaats je voeten op heupbreedte,
  2. De knieën uit het slot,
  3. Plaats de ene voet een beetje voor de andere, dat is gemakkelijker en spaart bovendien je kniegewricht,
  4. Plaats de Bodyhoop tegen je rug aan en geef de Bodyhoop een zwieper naar rechts of naar links, afhankelijk welke kant je gemakkelijker af gaat,
  5. Maak de beweging vanuit je heupen, van achteren naar voren. Stuur de Bodyhoop met je navel rond.

Jouw houding bij hoelahoepen

Veel beginners denken dat je zelf een rondje moet maken met je heupen. Dat is niet het geval. Jij beweegt vanuit je heupen van achteren naar voren; de Bodyhoop maakt een rondje.  Het idee is dus dat je van achteren naar voren beweegt vanuit je heupen, en dat je de Bodyhoop aanstuurt met je navel. Check in de spiegel of je het goed doet. Let ook op je knieën, beweeg je die over je tenen naar voren? Of maken die een rondje of klappen ze naar binnen? Het is de bedoeling dat je ze over je tenen heen beweegt. Liever zijn je knieën iets naar buiten gericht, dan dat je ze naar binnen laat vallen.

Ook jij kunt leren om te hoelahoepen

Vind je het lastig dat je de Bodyhoop in het begin steeds moet oppakken? Dat is ook een training op zich ;-). Probeer het eventueel ook eens op je knieën, sommige beginners vinden dat gemakkelijker.

Maak je geen zorgen dat je het niet kunt leren, hoepelen met de Bodyhoop is veel gemakkelijker dan met het model dat je in de speelgoedwinkel kunt vinden. De Bodyhoop is speciaal gemaakt voor de volwassen beginnende Bodyhoopster, en biedt door het gewicht (1,8 kg) voldoende uitdaging voor de meer gevorderde Bodyhoopster. Door het gewicht, de doorsnede en de speciale vormgeving, zal je het vrij snel onder de knie hebben.

Wanneer je langer bent dan 1,52 m, dan is de Bodyhoop geschikt voor jou. Ga gewoon lekker aan de slag!  Je kunt nu beginnen… www.bodyhoop.nl/bestellen

Met
gemaakt door
Burggraaf Media