BODYHOOP

Slank in je Feestjurkje
CHALLENGE

start 14 november

Schrijf je in en doe mee

Ik doe ook mee!   Bekijk reviews

 30 dagen werken aan jouw doel

 Oefeningen, Mindset & Recepten

Begeleiding door professionals

#Buikspierplezier in 30 dagen / 10-20 min per dag

Ben  jij 30, 40, 50, 60 + en wil jij fitter & strakker worden? 

Herken je dit? Je kleding knelt en valt anders dan je gewend was. Een vetrandje heeft zich om je ooit best strakke buik gevormd. Je riem heeft er noodgedwongen 2 gaatjes bij gekregen.
Je kijkt in je kledingkast en vraagt je af wat je vandaag aan zal doen. Je favoriete kleding lonkt naar je, maar ja….

Kom in 30 dagen weer in contact met de fitste versie van jezelf. Speciaal voor vrouwen die tussen hun drukke werkzaamheden door willen sporten, op het moment dat het hen uitkomt.

Vind jij het lastig om een gezonde gewoonte in te lassen in je dagelijkse patroon?  Wij helpen jou daarbij.  En ben jij in het bezit van een Bodyhoop® of een andere verzwaarde fitnesshoelahoep?

Dan ben jij geschikt om aan de Bodyhoop Challenge mee te doen.

Bodyhoop Kickstart aanbieding

Heb jij nog geen Bodyhoop? Bekijk dan onze Kickstart aanbieding, zodat jij de meest gunstige aanbieding hebt.

Wij staan voor je klaar en zien er naar uit je (online) te ontmoeten.

Angelique, Sarah, Natanja en Rosanne

Alles over de Bodyhoop Challenge

Wat houdt de Challenge in?

In de Bodyhoop Challenge pak jij je Bodyhoop® op en ga jij, tegelijk met een groep andere vrouwen, je doel bereiken.  Het is een online programma van 30 dagen waarin je persoonlijke vragen kunt stellen aan jouw personal trainer Sarah en aan Rosanne, de mindset coach.

Wat krijg je allemaal?

Alles wordt duidelijk per dag weergegeven.  Dat zijn effectieve Bodyhoop workouts. Maar ook mindset podcasts, voedingstips en gezonde recepten.  Ook houd je je metingen bij, zodat je duidelijk kunt zien wat je met de Bodyhoop Challenge hebt bereikt. Zodat je daar na afloop van kunt genieten en je trots op jezelf kunt zijn!

Wanneer kan ik meedoen aan de Bodyhoop Challenge?

Iedereen kan mee doen. Het is handig als je 10 minuten achtereen kunt Bodyhoopen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom). Wanneer je pas begint, heb je een week de tijd nodig om op te bouwen. Deze tijd krijg je van ons. Het programma staat sowieso 6 weken lang open. Meld je aan onderaan deze pagina.

30-dagen Challenge

Mindset video’s
Online Workouts
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals

Normale prijs:
€ 99,99

Voor Bodyhoopers:
€ 32,50 

Resultaten van Challenge deelnemers

Review Bodyhoop challenge

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.”

Review Bodyhoop challenge

Marcelle

“Ik heb een maand mee mogen doen met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Review Bodyhoop challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Doe jij ook mee?

Schrijf je nu in voor de Bodyhoop Challenge:

Bij aanvang van de Challenge krijg je toegang tot het programma op onze nieuwe online gym: FitGirl.nl – for Hooplovers & FitMoms. In de tussentijd houden we je per mail op de hoogte.

Via onderstaande bestelknop kun je een gratis account aanmaken en de 30 dagen online Challenge afrekenen. Je schrijft je daarmee automatisch in.

Heb jij een Bodyhoop met een Challenge aangeschaft (Startpakket of Kickstartpakket), dan ontvang je van ons tijdig bericht met aanmeldinstructies.


Normale prijs:
€ 99,99

Nu slechts:
€ 32,50 


30-dagen Challenge

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals