BODYHOOP
CHALLENGE

24 november 2019

Nog snel meedoen met de
Challenge van 1 september?

Bestel nu
Je hebt nog t/m 10 september 17:00 uur!

 30 dagen werken aan jouw doel

 Oefeningen, Mindset & Recepten

Begeleiding door professionals

TIJD OM DAT VETRANDJE WEG TE WERKEN!

30, 40, 50 en een vetrandje? Echt niet!

Je hebt weinig energie, last van een paar kilo’s teveel en je meest favoriete outfit zit – nét – te strak. Dat voelt niet lekker en zou je graag anders zien. Hoe zou het zijn als je jurkje of spijkerbroek gewoon relaxed zat. Zonder je buik in te houden.

Herkenbaar? Dan ben je hier op de goede plek

Ben je bang om uit je patroon te stappen?  Wij helpen jou daarbij.  Ben jij bereid om je 30 dagen te committeren?  En ben jij in het bezit van een Bodyhoop®?

Dan ben jij geschikt om aan de Bodyhoop Challenge mee te doen.

Bodyhoop Kickstart aanbieding

Heb jij nog geen Bodyhoop? Bekijk dan onze Kickstart aanbieding, zodat jij de meest gunstige aanbieding hebt.

Wij staan voor je klaar en zien er naar uit je (online) te ontmoeten.

Angelique, Sarah en Ineke

Alles over de Bodyhoop Challenge

Wat houdt de Challenge in?

In de Bodyhoop Challenge haal jij je Bodyhoop® uit het stof en ga jij, tegelijk met een groep andere vrouwen, je doel bereiken.  Het is een online programma van 30 dagen waarin je persoonlijke coaching en aanmoediging van de overige deelnemers kunt verwachten.

Wat krijg je allemaal?

In ons Challenge Center vind je alles wat je elke dag nodig hebt.  Dat zijn 26 toffe Bodyhoop workouts aangevuld met 3 yoga workouts. Maar ook vaak mindset-video’s, voedingstips en gezonde recepten.  Ook houd je je metingen bij, zodat je duidelijk kunt zien wat je met de Bodyhoop Challenge hebt bereikt. Zodat je daar na afloop van kunt genieten en je trots op jezelf kunt zijn!

Wanneer kan ik meedoen aan de Bodyhoop Challenge?

Je bent er klaar voor als je 10 minuten achtereen kunt Bodyhoopen, liefst 5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom. En zodra jij je hebt aangemeld onderaan deze pagina.

30-dagen Challenge

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals
Besloten Facebookgroep met deelnemers

Normale prijs:
€ 99,99

Voor Bodyhoopers:
€ 32,50 

Resultaten van Challenge deelnemers

Bodyhoop

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.”

Marcelle

“Ik heb een maand mee mogen doen met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Bodyhoop Challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Doe jij ook mee?

Schrijf je tot 22 november 17:00 uur in voor de Challenge van 24 november:

Via onderstaande bestelknop kun je de 30 dagen online Challenge (€ 32,50) afrekenen en schrijf je je daarmee automatisch in.

Enkele dagen voordat de Challenge begint krijg je toegang tot ons Challenge Center en besloten Facebookgroep. In de tussentijd houden we je per mail op de hoogte.


Normale prijs:
€ 99,99

Nu slechts:
€ 32,50


Bestel de Challenge
Je kunt helaas niet meer meedoen

De inschrijvingen voor zijn helaas afgerond. Wil je de volgende keer meedoen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten.

30-dagen Challenge

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals
Besloten Facebookgroep met deelnemers