BODYHOOP
CHALLENGE

13 januari 2019

 30 dagen werken aan jouw doel

 Oefeningen, Mindset & Recepten

Begeleiding door professionals

TIJD OM DAT VETRANDJE WEG TE WERKEN!

30, 40, 50 en een vetrandje? Echt niet!

Je hebt weinig energie, last van een paar kilo’s teveel en je meest favoriete outfit zit te strak. Dat voelt niet lekker. Dat wil je anders. 

Herkenbaar? Dan ben je hier op de goede plek

Ben je bang om uit je patroon te stappen?  Wij helpen jou daarbij.  Ben jij bereid om je 30 dagen te committeren?  En ben jij in het bezit van een Bodyhoop®?

Dan ben jij geschikt om aan de Bodyhoop Challenge mee te doen!  Deze challenge hebben we speciaal bedacht en ontworpen voor jou als Bodyhoop bezitter.  Wij staan voor je klaar en zien er naar uit je (online) te ontmoeten!

Heb jij nog geen Bodyhoop? Bekijk dan onze Goede start aanbieding, zodat jij een fitte start maakt in 2019.

Angelique, Sarah en Ineke

Alles over de Bodyhoop Challenge

Wat houdt de Challenge in?

In de Bodyhoop Challenge pak jij jouw Bodyhoop weer op en ga jij je doel bereiken.  Het is een programma van 30 dagen waarin je persoonlijke coaching en aanmoediging van de overige deelnemers kunt verwachten.

Wat krijg je allemaal?

In ons Challenge Center vindt jij als Bodyhooper alles wat je elke dag nodig hebt.  Dat zijn de workouts, maar ook vaak mindset-video’s, voedingstips en/of gezonde recepten.  Ook houd je je metingen bij, zodat je duidelijk kunt zien wat je met de Bodyhoop Challenge hebt bereikt. Zodat je daar na afloop van kunt genieten en je trots op jezelf kunt zijn!

Wanneer kan ik meedoen aan de Bodyhoop Challenge?

Je bent er klaar voor als je 10 minuten achtereen kunt Bodyhoopen, liefst 5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom. En als je in het bezit bent van de originele Bodyhoop. En zodra jij je hebt aangemeld onderaan deze pagina.

30-dagen Challenge

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals
Besloten Facebookgroep met deelnemers

Normale prijs:
€ 99,99

Bodyhoopers betalen slechts:
€ 32,50 

Resultaten van Challenge deelnemers

Bodyhoop

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.”

Marcelle

“Ik heb een maand mee mogen doen met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Bodyhoop Challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Doe jij ook mee?

Schrijf je in voor de Challenge van 13 januari:

Superleuk dat je ook mee doet! Via onderstaande bestelknop kun je de 30 dagen online Challenge (€ 32,50) afrekenen en schrijf je je daarmee automatisch in.

Enkele dagen voordat de Challenge begint krijg je toegang tot ons Challenge Center en besloten Facebookgroep. In de tussentijd houden we je per mail op de hoogte!

Je kunt je inschrijven tot de laatste vrijdag (17:00 uur) voor de Challenge. Daarna is het om organisatorische redenen niet meer mogelijk om nog deel te nemen.


Normale prijs:
€ 99,99

Nu slechts:
€ 32,50

Gebruik de code vrg19bkj voor € 5,00 vroegboek korting tot 16 december


Bestel de Challenge
Je kunt helaas niet meer meedoen

De inschrijvingen voor zijn helaas afgerond. Wil je de volgende keer meedoen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten.

30-dagen Challenge

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals
Besloten Facebookgroep met deelnemers