Hoe kan ik mijn Bodyhoop betalen?

Bij Bodyhoop kun je betalen via Ideal, Paypal, Mastercard, Dinerscard, Visa of door middel van vooraf overschrijven via bankoverschrijving.

Je online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Mollie. ICEPAY maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van je transactie. Bodyhoop is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling en ICEPAY voor de verwerking van je online betaling.

Nadat je de bestelling hebt bevestigd kom je op een betaalpagina van Icepay en kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL
Je plaatst een bestelling op Bodyhoop.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de Bevestigen en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en na controle van de betaling zullen wij je Bodyhoopbestelling zo snel mogelijk verzenden. Bij betaling via iDEAL staat de naam Stichting Escrow Icepay als begunstigde op je rekeningoverzicht.

Paypal
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze betalingsmethode.

Bankoverschrijving
Je schrijft het verschuldigde bedrag over naar de bankrekening van Stichting Escrow Icepay. De betalingsgegevens voor de bankoverschrijving vind je in de bevestiging die je na je bestelling per email ontvangt. Het kan tot 7 dagen duren voordat de overboeking gedaan is. Wanneer de betaling ontvangen is zal de Bodyhoop nog dezelfde dag aan je verzonden worden.

DIRECTebanking
Speciaal voor onze klanten in België bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van DIRECTebanking. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze betalingsmethode.

Mastercard / Visa
Uiteraard kun je ook gewoon met je creditcard bij ons betalen!

Met
gemaakt door
Burggraaf Media