Skip to main content

Waarom de Bodyhoop®?

Waarom de Bodyhoop? Wat maakt de Bodyhoop zo speciaal ten opzichte van andere sporthoepels?

De Bodyhoop is ontwikkeld vanuit de wens van de oprichtster (Angelique Hulst) om in shape te komen na haar bevalling. Toen er geen geschikte fitnesshoelahoep bleek te zijn in Nederland, heeft zij haar eigen product ontwikkeld.

De Bodyhoop is vanaf 2012, elk jaar, verbeterd aan de hand van tips van gebruikers. Zodoende is Bodyhoop geworden wat het nu is: een speciaal vormgegeven kwaliteitshoepel waarmee je jaren vooruit kunt.

We hebben bewust gekozen voor één gewicht en één afmeting dat geschikt is voor een volwassen persoon, om mee te starten volgens een opbouwschema van 2 weken. Dat gewicht is dus best een beetje zwaar om mee te beginnen, maar binnen 2 weken ben jij daar allang aan gewend en heb je voldoende gewicht in je Bodyhoop voor een spieractiverende en bindweefsel masserende werking.

De Bodyhoop is omwikkeld met een extra dikke laag mooi en sterk kwaliteitsfoam, dat zorgt voor meer comfort tijdens het hoepelen. Met deze dikke laag foam, het juiste opbouwschema en de juiste hoepel techniek bewijst Bodyhoop dat je de opstartfase ongeschonden door kunt komen. Dit in tegenstelling tot andere goedkopere namaakhoepels die goedkoop worden aangeboden en gevoelige en blauwe plekken veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat jij de opstartfase soepel doorloopt hebben we de Workout Basic ontwikkeld, die gratis bij jouw Bodyhoop wordt geleverd (t.w.v. € 14,95).

Er is onderzoek gedaan naar de werking van een verzwaarde hoelahoep met het gewicht en omvang als Bodyhoop aan een universiteit in Canada. Daaruit bleek dat de taille en buik omvang van de deelnemers aan de test, na 6 weken significant was afgenomen. Deze test heeft Bodyhoop al vele malen nagebootst, af te lezen in de vele resultaten op onze Challenge Wall.

Mocht er iets zijn met je Bodyhoop of heb je een vraag over jouw training met de Bodyhoop, dan kun je ons altijd om advies vragen. We staan voor je klaar en zorgen dat je snel verder kunt.

Onderscheidend voor Bodyhoop zijn de speciaal voor Bodyhoop samengestelde workouts en overige programma’s, zoals de Bodyhoop Challenge. Sarah Menig, personal trainer (gespecialiseerd in het trainen van vrouwen) en fysiotherapeute, heeft zich er op toegelegd full body workouts (er zijn er 25!) te maken voor Bodyhoop gebruikers. Pak je Bodyhoop op en doe mee in je eigen huiskamer, of op een andere plaats en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

De Bodyhoop is Reach goedgekeurd.

Reach beoogt de bescherming van de gezondheid van mens en milieu door een strikte regulering van toegelaten stoffen.

Ben jij overtuigd geraakt en wil jij meteen een Bodyhoop bestellen? Ga dan naar www.bodyhoop.nl/bestellen

Met
gemaakt door
Burggraaf Media