Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
Rated 5 out of 5
375 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


Rated 5 out of 5
26/03/2013

Nu de hoop reeds twee weken in mijn bezit. Als kind heb ik samen met mijn buurmeisje aardig wat afgehoepeld, dus het was totaal geen probleem om te starten. ook linksom ging mij direct goed af. Langzaam opgebouwd tot nu 10 minuten links om en dan 10 minuten rechtsom. Ik krijg er gewoon energie van zo ‘s morgens vroeg. Mijn winst was na een week al merkbaar toen de fysiotherapeute in de gaten had dat mijn rug helemaal niet meer zo “vast”zat. Dat is voor mij erg belangrijk. Zij zei: “doorgaan” en dat doen we dan ok iedere morgen. Sta er 20 minuten eerder voor op als ik moet werken.

Janet
Rated 5 out of 5
19/03/2013

Helemaal hooked aan hoopen!! Elke dag een paar minuten erbij en zie al resultaat! Overigens een super service: snel geleverd en geen aparte verzendkosten. Echt een aanrader! Ook grappig: een tweede (Bodyhoop)doos werd afgeleverd bij de buurvrouw, die er toevallig net naar had gekeken op internet en aan het twijfelen was. Omdat de doos zo herkenbaar was wilde ze natuurlijk gelijk weten hoe de Bodyhoop was…Doos gelijk opengemaakt en ik hoop dat ik mijn enthousiasme aan haar heb kunnen overbrengen! Groetjes, Katja

Katja
Rated 5 out of 5
17/03/2013

Hoi, Ik heb gisteren een Bodyhoop mogen lenen. En geheel tegen de verwachting in, want ik heb het echt nog nooit gekund, zelfs ik kan hoelahoopen! Inmiddels voel ik spieren op plekken waar ik ze lang niet heb gevoeld, dus het werkt! Vandaag moet ik hem helaas weer teruggeven.

Marianne
Rated 5 out of 5
11/03/2013

Ik heb de bodyhoop voor mijn verjaardag gekregen, maar de fysio gooide roet in het eten. Ik heb last van mijn knie en mag van hem voorlopig niet hoopen, ik mag het wel even proberen. Nu ben ik al drie dagen aan het proberen, want het werkt snel verslavend, ‘nog even proberen’ en ‘nog even proberen’. Ik heb daarbij ook geen last van mijn knie, dus er volgt geen ‘straf’, behalve een beurs gevoel rond je middel en dan stop ik gewoon…. Zo blijft het ‘even proberen’, toch…..?

Marjolein
Rated 5 out of 5
08/03/2013

Ik ben ook heel enthousiast al een paar dagen aan de slag met de bodyhoop. Ik ben wel benieuwd dat van de mensen die schrijven dat ze elke dag zo’n 10 min. of meer aan het hoopen zijn, of ze dat aaneengesloten doen? Mij lukt het tot nu toe nog niet langer dan een minuut.

Jacobine
Rated 5 out of 5
07/03/2013

Na het lezen van de verschillende reviews, heb ik de bodyhoop besteld. Vandaag werd het bezorgd. Manlief keek zeer bedenkelijk, die denkt nl. dat de hoop binnen de kortste tijd ongebruikt in de hoek van de kamer ligt. Zodra hij weg is probeer ik hem uit. Dat valt behoorlijk tegen. De ene kant lukt redelijk (rondje of 5), de andere kant op hoepelen vergt meer doorzettingsvermogen, uiteindelijk 2 a 3 x . Door de uitstulpingen verneem je het behoorlijk op je buik, daarom ook de tijd goed in de gaten gehouden. Daarna buikomvang gemeten, ben benieuwd of er resultaat is na 3 weken. Wordt vervolgd ….

Ans
Rated 5 out of 5
05/03/2013

Astrid
Rated 5 out of 5
06/02/2013

De Bodyhoop, mijn nieuwe sportvriend! Zelf ben ik fanatiek hardloper, alleen de bodyhoop heeft die overtreffende trap om cardio en spier oefening aan te pakken!Had al een hele tijd zo ‘n harde hoop alleen deze is zo veel vriendelijker en zwaarder dan de andere vorige. (Daar waar ik blauw van werd) Ik ben maar 1.63m lang en 50 kg en ben niet blauw van de bodyhoop. Laat jullie nog weten wat de resultaten zijn van jullie work-outs. Met muziek in je oren en de bodyhoop vliegt te de tijd!

Laetitia
Rated 5 out of 5
23/01/2013

Ik ben super blij met mijn bodyhoop. Ik ‘hoop ‘er elke dag enthousiast op los. Tien minuten linksom en tien minuten rechtsom. In het begin had ik wat last van beursheid maar dat verdween al snel. Ik heb het ‘hoopen’nu goed onder controle en wissel de verschillende oefeningen tijdens mijn dagelijkse ‘hoopsessie’ af. Het is super leuk om te doen en misschien nog leuker….ik zie resultaat!!! Het bovenste deel van mijn buikspieren is nu goed te zien. Deze dame gaat lekker door met ‘hoopen’.

Arlette
Rated 5 out of 5
20/01/2013

Heb ‘m nu een paar weken in huis. Zo makkelijk en leuk om te doen. Lekker bij de tv of even tussendoor en over een poosje in de tuin…

Joke
Rated 5 out of 5
19/01/2013

Heb erveel over gehoord, wil de bodyhoop ook wel eens uit proberen!

Marian
Rated 5 out of 5
11/01/2013

Heel erg gaaf!!! En dat ik het nog kon en zelfs lopend en al..en ja het helpt. Heb sinds ik Curves doe daar elke keer na de training hoela hoepen met de Bodyhoop!! Want daar hebben ze er namelijk ook en vind het heel erg fijn en ben van de lage rugpijn af!! Dit zouden ze meer moeten promoten want het werkt heel goed en is leuk om te doen!

Gerda
Rated 5 out of 5
11/01/2013

Ik loop bij een fysiotherapeute ik heb al meer dan 25 jaar te strakken bekkenbodem spieren en dat is eenorm vervelend en zeer pijnlijk en hoelahoepen is hier een onderdeel van met goede resultaten

Anja
Rated 5 out of 5
10/01/2013

De bodyhoop een jaar geleden gekocht na er kennis mee gemaakt te hebben op de sportschool. Nu na me bevalling weer de draad op gepakt met het hoepelen en zie dat ik me buikje weer terug krijg als van ouds. En me buikspieren weer sterk worden.

Jilke
Rated 5 out of 5
02/01/2013

Ik ben 55 jaar en had nooit gedacht dat ik nog verslaafd zou geraken en dan nog wel verslaafd aan “hoopen”. Ik sta extra vroeg op om een kwartier te “hoopen” – dan een zalige douche, een stevig ontbijt, vervolgens op de fiets naar mijn job en mijn dag kan niet stuk!

Mia
Rated 5 out of 5
02/01/2013

Tijdens het opruimen ben ik een hoelahoep tegen gekomen en sinds gisteren begonnen te hoelahoeppen.

Linda
Rated 5 out of 5
02/01/2013

Ik zou graag mijn ervaring willen vertellen, maar ik heb nog nooit gebodyhooped…

Judy
Rated 5 out of 5
19/12/2012

ik was gisteren bij sportcity in amsterdam, en daar hadden ze er 1 om te proberen..het ging geweldig, ik had niet verwacht dat ik dat kon, en zo ja…ik “hoopte” wat af..ik kreeg zelfs complimenten dat het er zo goed uit zag, zowel links als rechtsom ging heel goed. het deed wel wat zeer en dat stond ook bij de beschrijving, maar na een paar weken wordt dat beter geloof ik.

Meriam
Rated 5 out of 5
06/12/2012

Waauw!!

Tessa
Rated 5 out of 5
04/12/2012

Al 2 weken mijn hoopie binnen (super snelle levering) en elke dag 10-15 minuutjes. Ben echt benieuwd naar het resultaat. Gaat mij om mijn ‘lovehandles’

Iseud