Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
396 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


04/11/2013

enthousiast gekocht en enthousiast begonnen, maar begin was zwaar en stond hij veel stilletjes te staan:) toch moest het me lukken want de verhalen waren veelbelovend. ik helemaal happy als ik 1 minuut vol hield en trots aan mijn vriendinnen vertelde dat ik op een gegeven moment 5 minuten kon volhouden. ja het deed best pijn in het begin. maar wie doorzet komt er echt, om de dag sta ik nu 15 minuten te hoepelen in de schuur op muziek en vliegen de cm eraf. 6 cm in 2 weken was mijn eerste resultaat. zo ik was super blij en voel me steeds sterker worden. dus ik hoepel nog ff vrolijk door:)

Linda
16/10/2013

Ik heb de hoop al 1 1/2 jaar en oefen elke dag. T gaat me goed af.begin was t pijnlijk maar dat werd al snel minder. Ik ben het gaan doen voor m’n rugspieren omdat ik n hernia heb gehad. Ik merk dat als ik n paar dagen niet oefen gelijk last van m’n rug krijg dus t werkt echt.

Annelies
16/10/2013

Super leuk om te doen!!! Dankzij een vriendin ermee begonnen en die gaf me de tip om echt door te gaan, ook al lukt het niet gelijk en heb je blauwe plekken.

Elyse
15/10/2013

Ik heb nu net sinds een week de bodyhoop en eigenlijks kan ik er nog niet echt goed over mee praten maar sinds ik de bodyhoop in huis heb is hij niet meer weg te denken. S morgens sta ik samen met mijn dochter in de kamer te bodyhopen en s avonds onder het tv kijken ook vaak nog even ! Ik heb net de eerste workout van het weekend geprobeerd en ik ben reuze enthousiast! Hij geeft echt het gevoel alsof je al uren aan het buikspier trainen bent geweest maar dan een leukere manier van, daarnaast doe is het zo makkelijk dat je hem overal mee naar toe kan nemen doordat je hem eenvoudig in en uit elkaar haalt! Ik ben echt te vreden en heb het gevoel dat mijn buikspieren echts strakker worden! Ik hou jullie op de hoogte!

Daphne
08/10/2013

Ik ben ondertussen al een dik jaar aan het Bodyhoopen en het blijft leuk om te doen! In de zomer met de teentjes tussen het gras en in de winter kan ik het voor de tv doen, want we hebben net genoeg plaats tussen de zetel en de tv! Het is niet moeilijk, neemt niet veel tijd in beslag, blijft leuk om te doen, je buik wordt er strakker van,….een toppertje dus! Een ander pluspunt is dat je hem uit elkaar kan halen en weer in elkaar kan zetten! Ik verblijf nu in Denemarken voor 4 maanden en hij is eenvoudig mee te nemen!

Claudia
01/09/2013

Sinds kort de boodyhoop aangeschaft. Hoopen ging direct goed, alleen wat beurs. Maar dat wordt steeds beter. Vind het heerlijk om te doen met lekker opzwepend muziekje erbij. Sta er dan bijna bij te dansen. De bodyhoop 1 dag mee gehad naar het werk. Iedereen wilde het direct proberen en de spullen vlogen dan ook van het bureau door hun enthousiasme. Ik ben nu bijna bij de 10 minuten en hoop dan ook dat mijn zwembandjes er minder door worden.

Tjitske
30/08/2013

Sinds ik de Bodyhoop in huis heb , wordt deze door al mijn huisgenoten gebruikt. grappig dat ik soms moet wachten om te mogen hoepelen. Wil iedereen op dezelfde tijd.

Marrie
30/08/2013

Net een paar dagen de bodyhoop in huis.. De ene kant op gaat goed. De andere kant op…..nu dat vergt nog wel enige oefening ben ik bang. Ik zit nog niet aan de 10 minuten, maar dat komt straks wel. Ik vind het een geweldige hoop. Ligt lekker in de hand en draait goed rond. Nog wel gevoelig, maar dat wordt ook minder. Mijn zoon wilde hem ook uitproberen, helaas zat hij tegen de muur aan. Tja en daar kan de bodyhoop niet zo goed tegen. Ik heb een mail gestuurd naar bodyhoop en het kapotte deel wordt nu vervangen. Daar ben ik erg blij mee. Mijn zoon? Die zorgt maar voor zijn eigen bodyhoop. En een tip voor ieder ander……neem genoeg ruimte.

Yvonne
29/08/2013

Wat een verslaving!!

Gaby
29/08/2013

Vorig jaar december heb ik het leuke nieuws gekregen dat ik de bodyhoop had gewonnen.

Mariska
02/08/2013

Ik heb er nog geen maar met al deze positieve reakties kun je bijna niet achterblijven…

Susanne
03/07/2013

Sinds vrijdag ben ik in het bezit van de Bodyhoop en het is nu al mijn beste maatje. Ondanks dat ik iets te enthousiast was in het begin en nu onder de blauwe plekken zit maakt het niet minder leuk! Behalve mijn buikspieren train ik ook mijn lachspieren. Nog nooit zo vrolijk geworden van sporten!! Nu lig ik ziek in bed en moet ik ff afkicken…erg moeilijk!

Eveline
25/06/2013

Enkele jaren geleden heb ik FitGym gevolgd, en daar moesten we wekelijks hoopen. Maar die hoops voelden niet aangenaam aan.

Evi
21/05/2013

Sinds twee/drie maanden gebruik ik Bodyhoop. De 1e week had ik blauwe plekken in mijn taille. Maar in de 2e week had ik nergens meer last van.

Lisa
01/05/2013

Ik heb de bodyhoop nu sinds 3 weken en heb al aardig de smaak te pakken.

Manon
11/04/2013

Echt helemaal top. Ik dacht na al de reviews te lezen, eerst zien dan geloven. maar eerlijk is eerlijk in 4 weken 3.5 cm.* ben helemaal blij me riem kan weer een gaatje strakker. Ik had geen probleem met de hoela hoop links en rechts doe ik nu probeer elke dag 10.minuten tot. 20 dus. Alles is gewoon weer wat strakker want na twee zwangerschappen is het toch allemaal wat losser geworden. Ben helemaal blij mee en vertel het ook aan me vriendinnen een paar hebben hem ook al besteld:-).In het begin is het even door de zure appel heen bijten (blauwe plekken au au au) maar na anderhalve week niets meer van te merken. Pakt echt dat gebied aan wat zo moeilijk is te verminderen. top dus!

Rebecca
08/04/2013

Ik ben nu bijna 2 weken verder en vandaag dacht ik: wanneer valt hij nou eens een keer, het gaat steeds beter en ik zie al duidelijk resultaat. Probeer mijn buurvrouwen ook zover te krijgen dat ze hem gaan uitproberen. Mijn fysio vond het een uitstekend middel om te trainen en hem heb ik naar jullie website verwezen.

Leni
05/04/2013

Afgelopen woensdagavond besteld en nu vandaag, vrijdag, binnen. Echt top. 1,6 kg en het lukte direct! En nu oefenen om het langer dan 1 minuut vol te houden. Zowel linksom als rechtsom draaien is geen probleem. Ik had verwacht dat ik langer moest oefenen.

Reina
03/04/2013

Deze review hebben we zelf even geplaatst, omdat Deborah haar review had geschreven in haar eigen blog. Hij is te leuk om hier niet te tonen: http://koffieklatch.wordpress.com/2013/04/03/hoelahoep-je-lijf-summer-proof/

Deborah
02/04/2013

Sinds 2 weken heb ik ook de bodyhoop, ik heb toch nog moeite om de bodyhoop hoog te houden, zijn er daar misschien foefjes voor, ik blijf natuurlijk wel proberen.

Hanny