Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
396 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


07/05/2012

Gisteren heb ik jullie een berichtje gestuurd,om te vragen of jullie wisten of mijn hoop nog diezelfde dag geleverd zou worden,omdat het al wat later op de dag was.

Brenda
04/05/2012

Wat een geweldige en snelle service. Een kapot onderdeel aan mijn hoop en ik krijg direct een nieuw deel opgestuurd. En dat helemaal kosteloos! Wat super! Ik ben nu bijna drie weken bezig en zie echt al resultaat! En dat met maar weinig inspanning!!

Maaike
13/04/2012

Ik heb de body hoop al een tijdje geleden gekocht. Nu heb ik het hoepelen onder de knie en wil meer oefeningen gaan doen erbij.

Pauline
14/02/2012

Sinds een week of 6 heb ik de bodyhoop en het is hartstikke leuk! ik ben voorzichtig begonnen met een halve minuut per kant en heb het opgebouwd naar 5 minuten per kant. De oefeningen uit de mails gebruik ik om er een afwisselende training van te maken. Zo blijft het leuk om te doen. En elke ochtend 10 minuten trainen is heel gemakkelijk in te passen in het dagelijks patroon. Ik heb de bodyhoop zelfs al meegenomen naar mijn werk om andere mensen enthousiast te maken !

Mabel
04/02/2012

Vandaag de Bodyhoop ontvangen en we hadden vrij snel de slag te pakken. Samen met mijn man een stevige workout gehad. Het werkt echt verslavend!

Debby
07/01/2012

Ik heb mijn bodyhoop al enkele weken in huis en ben nog steeds erg enthousiast. De workouts zijn een erg belangrijk onderdeel van het trainen met de hoelahoep. Dit houdt mij scherp en gemotiveerd.De dag dat de hoelahoep binnen kwam ben ik direct samen met mijn huisgenoten fanatiek aan de slag gegaan. We hebben echt vreselijk lol gehad, omdat het gewoon dolle pret is als je op deze manier kan trainen. De eerste twee weken heb ik erg last gehad van blauwe plekken, eigenlijk een goed gevoel omdat je dan ook daadwerkelijk kunt aantonen dat de hoelahoep een intensief fitnesapparaat is.Wat een leuk ding ik ben nog elke dag blij dat ik hem heb aangeschaft. :) Daarnaast wil ik graag nog aangeven dat de service van bodyhoop ook top is! Mijn bodyhoop was beschadigd en ik heb binnen enkele dagen nieuwe onderdelen opgestuurd gekregen. Echt klasse! :D Ik kijk alweer uit naar mijn volgende oefening!!

Sanne
02/01/2012

Ik heb de hoepel nu 4 weken en vind het super! Het is een leuke snelle oefening. Bij het begin had ik enorme blauwe plekken maar na twee weken de hoepel te hebben gebruikt kreeg ik deze niet meer. Ik raad het iedereen aan, het is super!

Jilke
20/12/2011

“Ik ben BGN gewichtsconsulente met een eigen praktijk in gewichtsbeheersing en voedingsadvies, en als fitness/sport liefhebber fan van de bodyhoop. De bodyhoop is een mooi hulpmiddel ‘voor een goede lijn’ om aan de taille, heupen en de buik te werken. Je traint, naast de buikspieren, ook veel rompspieren. Hoelahoepen is makkelijk in te passen in je leefstijl, een leuk alternatief voor de crunches op de grond. De vetverdeling is met de juiste voeding voor een groot deel te verbeteren, beweging blijft echter altijd een onderdeel van een gezonde leefstijl. Wil je meer lezen over gezonde leefstijl,en hoe je qua voeding je Goedelijn kunt behalen? www.vooreengoedelijn.nl

Jolanda
26/11/2011

Anderhalf jaar geleden mijn eerste Bodyhoop aangeschaft en met plezier goede resultaten geboekt. Nu 2 weken de vernieuwde Bodyhoop in huis, merkbaar verbeterd. De vernieuwde Bodyhoop is degelijker. Door de dikkere foamlaag zachter en vriendelijker voor de taile. De vernieuwde Bodyhoop is strak afgewerkt en geen storend object in de huiskamer. Dus altijd binnen handbereik, goed voor een optimaal resulutaat! De 1e versie was goed, maar de VERNIEUWDE BODYHOOP is nog BETER. Ik blijf je volgen.

Antje
25/11/2011

Wat een geweldige uitvinding!! This is fun! Ik ben er enorm blij mee, dank voor de super snelle levering.

Kim
11/11/2011

Hoi ik heb de bodyhoop net binnen, en nu pas jullie een mail gestuurd, dus weet niet of het duidelijk is voor jullie of ik hem heb aangeschaft, maar ja dus, met veel plezier! Hij is geweldig! Graag ontvang ik de workout zodat ik mijn deelnemers net zo enthousiast kan maken. Ik had eerst een ‘normale’ hoelahoep besteld (voor trainingen van bevallen mama’s, voor hun buikspieren), bij een speelgoedwinkel maar dat die echt te licht was om voldoende

Klaartje
25/10/2011

Ik heb altijd een mooie slanke taille gehad, maar na de geboorte van mijn zoon zijn mijn buikspieren iets slapper geworden. Ik heb gewone buikoefeningen en yoga geprobeerd maar ik heb niet het resultaat bereikt dat ik had gehoopt. Mijn buikspieren zijn wat sterker geworden, maar mijn taille was veel minder geaccentueerd. Ik baalde er van, want ik was altijd juist heel trots op mijn taille geweest. Ik was altijd op zoek naar een oplossing voor dit probleem. Gelukkig hoorde ik over bodyhoop. Ik heb hem gelijk besteld en vandaag in elkaar gezet. Vanochtend heb ik ongeveer twee minuten mijn bodyhoop gedraaid . Ik ben er hartstikke tevreden over! Het is niet alleen fun om te doen, maar je voelt de resultaten vrijwel meteen. De spieren rond mijn taille voelen meer gespannen en ik krijg gelijk het gevoel dat mijn taille daardoor slanker lijkt. Ik kan boodyhoop alle vrouwen die een slankere en mooiere taille willen vol overtuiging aanbevelen. Inna, 31 jaar

Inna
24/10/2011

De goede voornemens van naar de sportschool gaan, werken (nog) niet maar de HOOP wel! Heb nog een foto van toen ik 12 was hoelahoepend op straat (nu 65) en ik kan het nog steeds goed. Elke dag 10 minuten blijft leuk en geen last meer van mijn rug en die taille komt ook weer helemaal terug. Ben er dus erg blij mee.

Karen
05/10/2011

Ik ben erg tevreden! Lekker voor de buis de oefeningen doen. Zeker met de gemailde workouts, is het erg leuk :-) Heb nu ook de strapband besteld.

Judith
23/09/2011

Ik heb voor een uur terug Bodyhoop ontvangen. Geweldig wat snel haha. Ik heb 2x een halve minuut geoefend en het ging heel goed. Ik kan het nog steeds en vind het kei leuk. Ik moest me eigen beheersen om niet nog een keer een halve minuut te doen. Anders ben ik bang dat ik morgen heel veel spierpijn heb. Nu hoef ik tenminste niet meer op de grond mijn buikspieroefeni ngen te doen, met als gevolg vaak pijn in mijn rug.

Marga
09/09/2011

Ik heb gisteren 8-9-2011 mijn bodyhoop besteld en heb hem vandaag al binnen.. Super service.. Gelijk in elkaar gezet en wat een super hoop en dit zie ik mezelf echt elke dag doen.. ik zal later nog een berichtje achter laten of het ook allemaal echt werkt, maar daar twijfel ik niet aan!!

Carina