Wat vind jij van de Bodyhoop:

5,0
393 customer reviews
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd naar de resultaten?

Wil je niet alleen de onderstaande reviews lezen maar ben je ook benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier:

Lees hier de reacties van onze klanten:


31/10/2017

Ik ben erg tevreden over mijn bodyhoop. Ik kende het niet en heb er destijds eentje aangeschaft om meer te gaan bewegen. Zojuist heb ik me voor de derde keer ingeschreven voor de Bodyhoop Challenge. Voor mij de beste manier om toch een ‘stok achter de deur’ te hebben en zo iedere dag gemotiveerd oefeningen te doen. Ik heb er weer zin in!

Sylvia
31/10/2017

Bodyhoopen is leuk! Gelijk te smaak te pakken :-) Ik moet mezelf inhouden om het schema goed te volgen en niet in 1 keer veel te veel te gaan doen. Ben heel benieuwd wat er allemaal nog gaat volgen. Ik ben fan!

Linda
19/10/2017

Bodyhoopen is l e u k! Je voelt meteen dat het effectief is, en mijn rug is er ook erg blij mee. Inmiddels opgegeven voor de challenge in november. Dan ook maar eens de cm’s meten :)

Alina
02/10/2017

Wat een leuk ding is de bodyhoop! Ik heb hem nu een maand in gebruik. Moest echt even opbouwen,want had na de eerste dag flinke blauwe plekken en zelfs bloeduitstortingen op mn heupen. Het ging die eerste keer zo goed dat ik het advies van maximaal 1 minuut in de wind sloeg. Maar goed,paar dagen rust genomen en nu gaat het lekker. Had ik eigenlijk nooit gedacht, want vroeger bakte ik er niks van. Haha! Maar ik ben fan! Heb me zojuist aangemeld voor de challenge,ben heel benieuwd.

Marloes
01/10/2017

Super leuk om te doen, heb hem nu al 2 maanden, ik kijk uit naar de challenge in November, lijkt me echt super leuk.

Karin
27/09/2017

Heerlijk om te doen en verheug me al om weer mee te doen met de Challenge in november!

Wil
05/09/2017

Ik heb de Bodyhoop nu een paar dagen in huis en tot nu toe iedere dag even gehoepeld. Het is een super fijne hoepel! Ik heb eindelijk iets gevonden wat ik erg leuk vind om te doen en ook nog eens mee kan afvallen, het workout programma is dan ook heel erg handig hierbij. Ik ga mij zeker opgeven voor de volgende challenge. Ik ben benieuwd naar de resultaten maar ik ben tot nu toe zeker al enthousiast!

Romy
29/08/2017

Inmiddels toe aan een tweede hoop! en me opgegeven voor de challenge (dag 2). Ik vind het een super hoop en ben benieuwd wat de challenge me brengt, om nog sterker te worden!

Greet
29/08/2017

Vandaag gestart Super leuk om te bodyhoopen. nooit gedacht dat het zo goed zou gaan .

Cindy
26/08/2017

Vind de bodyhoop super. Je traint niet alleen je buikspieren maar je hele core wordt sterker en strakker.

Gerda
23/08/2017

Wow wat geweldig mooie Bodyhoop is dit zeg, vond hem al op een plaatje mooi, maar in het echt is hij Super.. Hoepel al een aantal maanden en heb een 1.8 hoepel die glad is zeg maar en nu deze met massagebobbels geweldig vind ik hem, hij is zacht maar tijdens hoepelen voel je hem echt. Ik ben van taille 107 naar 102 cm gegaan en in gewicht van 92.7 naar 87.6 … in zes weken tijd mede dankzij het hoepelen..

Hans
23/08/2017

Ik heb net mezelf opgegeven voor de challenge die volgende week begint. De vorige was een persoonlijk succes! En dat ondanks de vakantie in Mexico toen. Gewoon de hoop mee in de koffer, gehoopt, heerlijk vakantie gehouden en gewoon toch gewicht en centimeters kwijt! Begin september gaat de bodyhoop weer mee in de koffer. Gewicht hoeft er niet meer af maar als ik door het hoopen niet aankom in mijn vakantie is het weer geslaagd. Dus daar ga ik voor! Echt een aanrader voor iedereen!

Cis
13/08/2017

De bodyhoop is super heb jongstleden een knie operatie gehad mag niet meer hardlopen. Dus dit is een uitkomst en nu kan wat aan buik doen het ik ook niet moeilijk ik had het zomaar onder de knie, het is een aanrader bedankt 👍

Betty
12/08/2017

Ik vind het een uitkomst als mama van twee is het heerlijk om gewoon op elk moment als t mij zelf uitkomt aan mijn conditie en figuur te werken. De bodyhoop is dan echt een uitkomst. Binnen of buiten t kan allemaal. En je hoeft geen uren bezig te zijn. Ik ben fan.

V
10/08/2017

Super leuk om te bodyhoopen. Leuker dan saaie buikspieroefeningen. Ik bodyhoop voor de tv of lees een tijdschrift. Ik ben er dus geen extra tijd aan kwijt.

Rianne
09/08/2017

Ik ben een new be maar ik ben erg enthousiast. Ik heb de bodyhoop nu 2 dagen en kan al aardig hoopen. Doe het wel al wat langer dan de aangegeven minuten voor de eerste week. maar het gaat goed en geen spierpijn. Je kan het makkelijk even doen als je 10 minuten tijd over hebt. Super leuk. :-)

Melinda
04/07/2017

Oei, dat viel even tegen. Maar doorzetten schijnt te werken. Ik ga ervoor.

Marian
07/06/2017

Erg handig, ook om aan je core te werken. In het begin pijnlijk maar na een paar dagen al niet meer.

J
26/05/2017

Fantastisch wat leuk, ik heb de Bodyhoop tijdens de Libelle zomerweek aangeschaft. Beetje jeugdsentiment, zoveel plezier vroeger mee gehad. En nu word ik er weer zo blij van, totaal geen moeite die paar minuutjes per dag.

Mathea
22/05/2017

Superleuk, je kunt het gewoon doen tijdens het tv kijken of als je even 10 minuutjes vrij bent. zeker enthousiast!!

Joyce