Hoepel in een modern en sportief jasje!

By 01/07/2016februari 28th, 2018Nieuws
Shopaliekmama Bodyhoop Healthy Fest

Hoelahoepen, dat is toch voor kinderen? Dat was mijn eerste reactie! Maar laatst op Healthy Fest werd ik aangetrokken door een groep volwassenen die een kleurige, oranje, voor mij nog onbekende Hoelahoep stonden uit te proberen. Ik erop af natuurlijk om erachter te komen wat dit was. De Bodyhoop werd mij direct aangeboden om ook uit te testen. Ik dacht ‘oke’, kan ik dit nog of sta ik zo voor Jaap Aap;). Maar nee, het ging goed en hoe leuk was dit! Met deze Bodyhoop kun je een fitness work-out hoelahoepen waardoor je op een leuke manier de buikspieren traint en natuurlijk tegelijkertijd aan een slanke taille werkt! Het voelt even vreemd in het begin, maar als je de smaak te pakken hebt, wil je blijven hoelahoepen!

Ok, wat is de Bodyhoop?

De Bodyhoop is een fitness-hoelahoep voor volwassenen, maar weegt 1,8 kilo! Het gewicht daagt je uit om met meer inspanning de ‘hoop’ hoog te houden best slimming pills. Het handige van deze Bodyhoop is dat hij zo in en uit elkaar te halen is, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Wel zijn de 6 individuele delen sterk en stabiel waardoor de hoelahoep te allen tijde stevig en mooi rond is en blijft! Bij de Bodyhoop krijg je trouwens nog een stretchband. Deze is extra om de arm-, schouder- en borstspieren te trainen en er zijn ook combinatie-oefeningen!

Lees verder op www.shopaliekmama.nl. Ook enthousiast geworden? Bekijk hier onze nieuwste sporthoelahoep.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media