Nieuw!

BODYHOOP

30 dagen programma

DE ENERGY
BOOSTER 

met Janneke Poort

start 16 januari

Schrijf je nu in en doe mee

Ik doe ook mee!   Bekijk reviews

 30 dagen werken aan jouw doel

Bodyhoopen, Gezonde Recepten, Video’s en Podcasts

Begeleiding door professionals en ervaringsdeskundigen

#Buikspierplezier in 30 dagen / 10-15 min per dag

Ben  jij 30, 40, 50, 60 + en wil jij fitter & strakker worden? 

Herken je dit?  Je valt ‘s avonds uitgeblust op de bank. Je kleding knelt en zit anders dan je gewend was.  Een vetrandje heeft zich om je ooit best slanke taille gevormd.  Je riem heeft er noodgedwongen 2 gaatjes bij gekregen.  Je kijkt in je kledingkast en vraagt je af wat je aan zal doen….

Kom in 30 dagen in contact met de fitte en lichtere versie van jezelf.  Speciaal voor vrouwen die wat gewicht kwijt willen, maar daar niet uren voor willen zweten.  Voor vrouwen die willen weten hoe het nu echt zit.  Wat ze moeten en kunnen doen voor blijvend gewichtsverlies.  Wanneer je dat eenmaal weet, en het kost weinig tijd per dag, dan houd niets jou nog tegen.  Toch?

Vind jij het lastig om een gezonde gewoonte in te lassen in je dagelijkse routine?  Wij helpen jou daarbij.  En ben jij in het bezit van een Bodyhoop® of een andere verzwaarde fitnesshoelahoep?

Dan ben jij geschikt om aan het Energy Booster 30 dagen programma mee te doen.

Nog geen Bodyhoop?  

Heb jij nog geen Bodyhoop?  Vink dan de optie aan en bestel jouw eigen originele Bodyhoop bij je aanmelding.

Wij staan voor je klaar en zien er naar uit je (online) te ontmoeten.

Janneke en Angelique

Alles over het Energy Booster programma

Wat houdt het Programma in?

In het Bodyhoop Energy Booster programma is de Bodyhoop® je maatje en ga jij, tegelijk met een groep andere vrouwen, linea recta af op je doel.

In dit online programma van 30 dagen leert Janneke Poort (energie coach) jou alles over hoe je je vet kunt inzetten als brandstof en je energie onuitputtelijk wordt.

Wanneer is dit programma echt iets voor jou?

 • Als je een droomstart wilt maken in 2022
 • wanneer je je energieker wilt voelen
 • als je sterker en fitter wilt worden
 • als je wat kilo’s overtollig buikvet kwijt wilt
 • en dit zonder honger te hebben wilt realiseren
 • als je wilt weten hoe je vet kunt inzetten als energieleverancier
 • als je niet langer de hele dag met eten bezig wilt zijn
 • als je genoeg hebt van lovehandles en muffin tops
 • als je meer wilt weten over het belang van core training
 • als je meer wilt genieten van het leven
 • als je zelfvertrouwen een boost kan gebruiken

als je Bodyhoopen leuk vindt en je skills wat wilt verbeteren.

Wat krijg je allemaal?

Alles wordt duidelijk per dag weergegeven.  Je ziet per dag wat je moet doen. Er zijn video’s met effectieve Bodyhoop workouts. Maar ook mindset podcasts, artikelen over voeding (bijvoorbeeld hoe je je vetverbranding aan zet) en gezonde recepten.  Ook houd je je metingen bij, zodat je duidelijk kunt zien wat je met het Energy Booster programma hebt bereikt.  En daar na afloop van kunt genieten en je trots op jezelf kunt zijn!

Wanneer kan je meedoen aan de Bodyhoop Energy Booster?

Iedereen kan mee doen.  Het is handig als je 10 minuten achtereen kunt Bodyhoopen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom).  Wanneer je pas begint, heb je een week de tijd nodig om op te bouwen.  Deze tijd krijg je van ons.  Het programma staat sowieso 7 weken lang open.  Meld je aan onderaan deze pagina.

30-dagen Energy Booster programma

Mindset video’s
Online Workouts
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals

€ 59,90

Resultaten van deelnemers

Review Bodyhoop challenge

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.”

Review Bodyhoop challenge

Marcelle

“Ik heb een maand mee mogen doen met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Review Bodyhoop challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Doe jij ook mee?

Schrijf je nu in voor het Energy Booster programma:

Bij aanvang van het programma krijg je toegang tot het Workout Center van Bodyhoop, waar je per dag alle informatie kunt terugvinden.  In de tussentijd houden we je per mail op de hoogte.

Via onderstaande bestelknop kun je het programma bestellen.


Deelnameprijs:

€ 59,90


30-dagen Energy Booster programma

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals en ervaringsdeskundigen