Skip to main content

BODYHOOP

30 dagen programma

ENERGY BOOSTER

30 dagen werken aan jouw doel

Bodyhoopen, Gezonde Recepten, Video’s en Podcasts

Begeleiding door professionals en ervaringsdeskundigen

#Buikspierplezier in 30 dagen / 10-15 min per dag

Ben  jij 30, 40, 50, 60 + en wil jij fitter & strakker worden? 

Herken je dit?  Je valt ‘s avonds uitgeblust op de bank. Je kleding knelt en zit anders dan je gewend was.  Je riem heeft er noodgedwongen 2 gaatjes bij gekregen.  Je kijkt in je kledingkast en vraagt je af wat je aan zal trekken….

Kom binnen no-time lekkerder in je vel te zitten.  Verlies kilo’s en centimeters en bruis van energie.  Dit programma is geschikt voor jou als je wat kilo’s kwijt wilt, maar geen tijd hebt om uren in de sportschool door te brengen.  Als je wilt weten wat je moet doen voor blijvend gewichtsverlies dan ben je hier goed.  We gaan aan de slag met de Bodyhoop én met gezonde voeding.  Dit is geen dieet.

Vind jij het lastig om een gezonde gewoonte in te lassen in je dagelijkse routine?  Wij helpen jou daarbij.  En ben jij in het bezit van een Bodyhoop® of een andere verzwaarde fitnesshoelahoep?

Dan ben jij geschikt om aan de Energy Booster / de 30 dagen challenge mee te doen.

Nog geen Bodyhoop?  

Heb jij nog geen Bodyhoop?  Vink dan de optie aan bij je bestelling en ontvang jouw eigen originele Bodyhoop®.

Wij staan voor je klaar en zien er naar uit je (online) te ontmoeten.

Janneke en Angelique

Alles over het Energy Booster programma

Wat houdt het programma in?

In het Bodyhoop Energy Booster programma is de Bodyhoop® je maatje en ga jij, tegelijk met een groep andere vrouwen, stap voor stap richting je doel.

Janneke Poort (energie coach) helpt je alles ontdekken over hoe je je vet kunt inzetten als brandstof en je energie onuitputtelijk wordt.

Wat bereik je met dit programma?

 • Je voelt je fitter
 • Je bruist van energie
 • Je taille is weer meer zichtbaar
 • Je lage rugklachten verdwijnen
 • Je (buik)spieren zijn voelbaar sterker
 • Je verliest kilo’s en centimeters zonder dieet
 • Je bent je drang naar suikers kwijt
 • Je bent niet meer de hele dag met eten bezig
 • Je geniet weer meer van het leven!

Wat krijg je allemaal?

Bij het nieuwe 30 dagen programma krijg je:

 • Workouts met de Bodyhoop
 • Video’s over voeding
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waarin je je ervaringen kunt delen en al je vragen kunt stellen
 • Aftekenlijst om uit te printen waarop je je dagelijkse functioneren bij kunt houden
 • Artikelen over voeding en beweging
 • 7 weken toegang tot het programma

Alles wordt duidelijk per dag weergegeven.  Er zijn video’s met effectieve Bodyhoop workouts.  Maar ook artikelen over voeding en gezonde recepten.  Ook houd je je metingen bij, zodat je duidelijk kunt zien wat je met het Energy Booster programma hebt bereikt.  En daar na afloop van kunt genieten en je trots op jezelf kunt zijn!

Wat kan ik van het voedingsgedeelte verwachten? 

Wij wegen niet af en doen niet aan het tellen van calorieën. De maaltijden zijn voor iedereen geschikt. Dus ook voor je gezin. Als je 10 tot 15kg wil afvallen is het zeker helpend om wat te minderen in koolhydraten. Maar je hoeft zeker niet alle koolhydraten te laten staan. Wij geloven in ‘een way of live’ en een feestje schuwen we ook niet. Maar als je daadwerkelijk wat wil afvallen is het wel nodig om ook echt aan de slag te gaan. Zes dagen per week goede maaltijden en 1 dag in de week waarop het allemaal wat losser kan zijn. Je krijgt handvatten om een echte vetverbrander te worden en daar horen geen kleine maaltijden bij. Wel slimme maaltijden. En op een slimme manier sporten waardoor je niet teveel en ook zeker niet te weinig van je lichaam vraagt.

Wanneer kan je meedoen aan de Energy Booster 

Het programma is geschikt voor alle niveaus.  Je bent er klaar voor als je 10 minuten achtereen kunt Bodyhoopen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom).  Wanneer je pas begint, heb je een week de tijd nodig om op te bouwen.  Deze tijd krijg je van ons.  Het programma staat sowieso 7 weken lang open.

30-dagen Energy Booster programma

Mindset video’s
Online Workouts
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals

€ 59,90

Resultaten van deelnemers

Review Bodyhoop challenge

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.”

Review Bodyhoop challenge

Marcelle

“Ik heb een maand mee mogen doen met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Review Bodyhoop challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Doe jij ook mee?

Schrijf je nu in voor de Energy Booster:

Bij aanvang van het programma krijg je toegang tot ons Workout Center, waar je per dag alle informatie kunt terugvinden.  In de tussentijd houden we je per mail op de hoogte.

Via onderstaande bestelknop kun je de Energy Booster bestellen.

Gebruik kortingscode SIF50 voor 50% korting en betaal geen € 59,90 maar slechts 29,90.


Deelnameprijs:

€ 59,90


30-dagen Energy Booster programma

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals en ervaringsdeskundigen
Met
gemaakt door
Burggraaf Media