Nieuw!

BODYHOOP

30 dagen programma

DE ENERGY
BOOSTER 1 en 2

met Janneke Poort

 30 dagen werken aan jouw doel

Bodyhoopen, Gezonde Recepten, Video’s en Podcasts

Begeleiding door professionals en ervaringsdeskundigen

#Buikspierplezier in 30 dagen / 10-15 min per dag

Ben  jij 30, 40, 50, 60 + en wil jij fitter & strakker worden? 

Herken je dit?  Je valt ‘s avonds uitgeblust op de bank. Je kleding knelt en zit anders dan je gewend was.  Een vetrandje heeft zich om je ooit best slanke taille gevormd.  Je riem heeft er noodgedwongen 2 gaatjes bij gekregen.  Je kijkt in je kledingkast en vraagt je af wat je aan zal doen….

Kom in 30 dagen in contact met de fitte en lichtere versie van jezelf.  Speciaal voor vrouwen die wat gewicht kwijt willen, maar daar niet uren voor willen zweten.  Voor vrouwen die willen weten hoe het nu echt zit.  Wat ze moeten en kunnen doen voor blijvend gewichtsverlies.  Wanneer je dat eenmaal weet, en het kost weinig tijd per dag, dan houd niets jou nog tegen.  Toch?

Vind jij het lastig om een gezonde gewoonte in te lassen in je dagelijkse routine?  Wij helpen jou daarbij.  En ben jij in het bezit van een Bodyhoop® of een andere verzwaarde fitnesshoelahoep?

Dan ben jij geschikt om aan het Energy Booster 30 dagen programma mee te doen. (Er geldt nog een kortingscode tot 27 maart. Zie onderaan deze pagina.)

Nog geen Bodyhoop?  

Heb jij nog geen Bodyhoop?  Vink dan de optie aan en bestel jouw eigen originele Bodyhoop bij je aanmelding.

Wij staan voor je klaar en zien er naar uit je (online) te ontmoeten.

Janneke en Angelique

Alles over het Energy Booster programma

Wat houdt het Programma in?

In de Bodyhoop Energy Booster programma’s is de Bodyhoop® je maatje en ga jij, tegelijk met een groep andere vrouwen, linea recta af op je doel.

In de online programma’s leert Janneke Poort (energie coach) jou alles over hoe je je vet kunt inzetten als brandstof en je energie onuitputtelijk wordt.

In elk nieuw Energy Booster programma vind je nieuwe kennis, nieuwe recepten en nieuwe workouts.

Wanneer is Energy Booster 1 en/of 2 echt iets voor jou?

 • Wanneer je je energieker wilt voelen
 • als je sterker, strakker en fitter wilt worden op een leuke manier
 • als je centimeters en kilo’s kwijt wilt
 • als je dit zonder diëten en zonder honger wilt realiseren
 • als je wilt weten hoe je vet kunt inzetten als energieleverancier
 • als je niet langer de hele dag met eten bezig wilt zijn
 • als je genoeg hebt van lovehandles en muffin tops
 • als je meer wilt weten over het belang van core training
 • als je meer wilt genieten van het leven
 • als je meer zelfvertrouwen wilt
 • als je wilt stralen!

Dit alles met je Bodyhoop als maatje.

Wat krijg je allemaal?

Alles wordt duidelijk per dag weergegeven.  Je ziet per dag wat je moet doen. Er zijn video’s met effectieve Bodyhoop workouts. Maar ook mindset podcasts, artikelen over voeding (bijvoorbeeld hoe je je vetverbranding aan zet) en gezonde recepten.  Ook houd je je metingen bij, zodat je duidelijk kunt zien wat je met het Energy Booster programma hebt bereikt.  En daar na afloop van kunt genieten en je trots op jezelf kunt zijn!

Wanneer kan je meedoen aan de Bodyhoop Energy Booster?

Het programma is geschikt voor alle niveaus.  Het is handig als je 10 minuten achtereen kunt Bodyhoopen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom).  Wanneer je pas begint, heb je een week de tijd nodig om op te bouwen.  Deze tijd krijg je van ons.  Het programma staat sowieso 7 weken lang open.  Meld je aan onderaan deze pagina.

Wat is het verschil tussen Energy Booster 1 en 2?

Energy Booster 2 is het vervolg op de Energy Booster van januari. Toen werkten we toe naar drie maaltijden per dag. We gaan nu nog een stapje verder.

Ontdek wat intermittent fasting voor je kan betekenen
Je kunt geen blad openslaan en je leest erover. De voordelen voor je gezondheid lijken groots te zijn. Maar… is vasten ook iets voor jou?

Langere tijd niet eten op een dag – klinkt spannend maar is gewoon pauze tussen je maaltijden – levert enorme winst voor je gezondheid op.

Zo groots dat de nobelprijs voor fysiologie van de geneeskunde is uitgereikt aan een Japanse wetenschapper. Hij ontdekte dat 12 tot 24u niet eten effect heeft op cel vernieuwing.

Ontdek in in Energy Booster 2 hoe je dit kunt inzetten voor je gezondheid. Janneke kan niet wachten om je hier deelgenoot van te maken.

Je ontdekt in de Energy Booster 2:

 • hoe minder vaak eten je méér energie geeft,
 • hoe je je lijf opschoont van ontstekingen,
 • hoe je beter gaat slapen,
 • hoe je je vetten leert inzetten als brandstof

en

 • hoe nuchter sporten zorgt voor meer spieren,
 • hoe nuchter sporten je groeihormoon stimuleert,
 • en hoe nuchter sporten zorgt dat jij strakker in je vel komt te zitten.

30-dagen Energy Booster programma

Mindset video’s
Online Workouts
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals

€ 59,90

Resultaten van deelnemers

Review Bodyhoop challenge

Ilse

“Ik twijfelde of ik het wel kon volhouden en voldoende discipline had, maar ik vond het superleuk en heb ook wel eens de wekker gezet om eerst te gaan hoopen voor mijn werk. Ik ben fitter en sneller geworden, vooral bij tennissen en overal centimeters er vanaf. Mijn motivatie is mijn zus; beide schrijven we ons in en sturen bijna dagelijks een filmpje of whatsappje en kijken wie het vroegst begonnen is hahahaha. Dat stimuleert enorm.”

Review Bodyhoop challenge

Marcelle

“Ik heb een maand mee mogen doen met deze fantastische Bodyhoop Challenge en het resultaat mag er zijn; 2 kilo afgevallen en 5 cm minder in m’n taille. Naast deze resultaten is een dagelijkse workout ook heel goed om soepel te blijven, je spieren te verlengen en conditie op te bouwen. Bodyhoopen is leuk, niet erg zwaar en effectief. Ik kan het iedereen aanraden!”

Review Bodyhoop challenge

Abigail

“Ik heb de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.”

Doe jij ook mee?

Schrijf je nu in voor één van de twee Energy Booster programma’s:

Bij aanvang van het programma krijg je toegang tot het Workout Center van Bodyhoop, waar je per dag alle informatie kunt terugvinden.  In de tussentijd houden we je per mail op de hoogte.

Via onderstaande bestelknoppen kun je één van de programma’s bestellen. (Kortingscode Energy133 voor € 20,00 korting geldt tot 27 maart).


Deelnameprijs:

€ 59,90


30-dagen Energy Booster programma

Online Workouts
Mindset video’s
Gezonde recepten
Advies van Bodyhoop professionals en ervaringsdeskundigen