Skip to main content

5 vragen aan Hilly

By 04/01/2016januari 7th, 2016Nieuws
5 vragen aan Hilly | Bodyhoop

Het is natuurlijk leuk om af en toe een bekende Nederlander te interviewen of te vragen naar zijn of haar mening. Maar het is toch eigenlijk nog veel leuker om een Bodyhoopgebruiker te vragen wat hem of haar beweegt? Om te ontdekken wat Hilly’s ervaring met de Bodyhoop is, stelden we haar 5 vragen.

1. Wat was voor jou de reden om te starten met Bodyhoopen?
Ondanks 3 x per week sporten en geen overgewicht , bleef ik maar steeds dat randje en kleine lovehandles houden, Dus dacht en weet inmiddels dat hoopen de oplossing is.

2. Waar Bodyhoop je en op welk tijdstip van de dag?
Gewoon wanneer ik er aan denk en wanneer ik er even tijd voor heb.

3. Bodyhoop je op muziek, zo ja welk nummer?
Ik heb altijd de radio aan staan, bodyhoop niet op speciale nummers.

4. Wat heeft het Bodyhoopen je gebracht?
In de paar maanden dat ik nu bijna elke dag wel bodyhoop is mijn buik inderdaad platter en is het randje kleiner geworden. Ben niet in gewicht afgevallen, maar je buik wordt gewoon wat strakker. Dus ideaal voor mensen die ondanks sporten, lijnen eindeloze buikspieroefeningen maar niet van dat “buikje” afkomen!
Bovendien is het ook superleuk om te doen, tijdens het TV kijken of even 10 minuutjes voor je naar je werk gaat etc.

5. Wat voor tip geef jij een beginnende Bodyhooper?
Ik had het vrij snel onder de knie, maar mijn man en zoon wilden het ook kunnen. Ze hadden er een beetje moeite mee om de bodyhoop hoog te houden, maar de aanhouder wint. Uiteindelijk lukte het ze allebei om het langere tijd vol te houden. Ook doet het in het begin best wel een beetje pijn aan je ribben en voel je een soort van spierpijn (alleen maar goed dus), maar dit gaat heel snel over.

Echt in het begin niet te lang willen hoopen, bouw het langzaam op en je zult zien dat je al heel snel steeds een minuutje langer kan. Ik kan nu probleemloos 20 minuten bodyhoopen, maar doe het eigenlijk liever 3 x per dag zo’n 10 minuten.

Ook als het in het begin niet goed lukt, blijf oefenen, opeens heb je de slag te pakken!
Ik ben een echte fan geworden!

Benieuwd naar meer ervaringen? Lees dan https://www.bodyhoop.nl/reviews/ en https://www.bodyhoop.nl/5-vragen-aan-sandra

Met
gemaakt door
Burggraaf Media