Skip to main content

Ben jij al goed bezig in 2015?

By 16/01/2015april 4th, 2017Nieuws
Jip&Jij healthbox

Hoe is het met jouw voornemens gesteld? Ben jij al goed bezig in 2015? Gaat het goed of toch nog niet helemaal zoals je zou wensen? Niet getreurd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is. Volgens ons is het veel handiger om iedere dag als een dag te zien waarop weer alles mogelijk is. Ook het starten van goede voornemens! En weet je wat zo leuk is? In onze zoektocht naar een gezond leven via de Bodyhoop en de HealthyApp komen we diverse mooie initiatieven tegen waar je, nog voordat je ermee bent begonnen, vrolijk van wordt!

Jip & Jij is zo’n initiatief. Twee zussen (The Foodsisters) met een passie voor gezonde voeding op een gemakkelijke en lekkere manier. Op hun website www.jipenjij.com vertellen ze je daar alles over. Wij van de Bodyhoop werden daar enthousiast van, want in de basis is onze doelstelling gelijk. We willen het leuk maken om gezond en sportief te leven!

Samen met Jip & Jij willen we je daarom een handje helpen dit jaar en maak je kans op een healthbox voor een week! Maak je het dit jaar jezelf in ieder geval al een week gemakkelijk om gezond en lekker te leven! Dagelijks nog eens 10 minuutjes Bodyhoopen en die gezonde en leuke week in 2015 heb jij dan alvast binnen!

Lees meer over de actie op onze Facebook pagina. (Actie loopt t/m maandag 19 januari 19:00)

Met
gemaakt door
Burggraaf Media