Skip to main content

#blijffitterwijljethuiszit extra Bodyhoop Challenge

By 16/03/2020januari 26th, 2022Nieuws

#blijffitterwijljethuiszit

Een bizarre situatie, heel Nederland zit thuis en is wel of niet aan het werk. Nu je veel thuis bent, zou het zomaar kunnen zijn dat je dit als een kans ziet om iets goeds voor jezelf te doen. Misschien is dit het moment voor jou om mee te doen aan de extra editie van de Bodyhoop Challenge.

Wat gaan we doen?

Wij gaan 30 dagen sporten (10 min per dag) voor en met iedereen die nu thuis zit. Word en blijf fit terwijl je thuis zit. Lees verder als je onze tips wilt lezen en/of als je mee wilt doen.

Bodyhoop’s tips om fit te blijven in deze periode:

  1. Zorg voor een goede nachtrust. Je kunt zoveel meer aan als je goed geslapen hebt. Zowel geestelijk als lichamelijk. Hou je normale ritme zoveel mogelijk aan en ga op tijd naar bed.
  2. Blijf in beweging. Wanneer je beweegt wordt er door je lichaam endorfine aangemaakt en daarvan weer serotonine. Deze stofjes zorgen voor een meer ontspannen gevoel. Door te bewegen maak je deze geluk makers aan en slaap je beter. Het beïnvloed dus ook je nachtrust. Wij hebben weer 30 superleuke workouts van 10 – 15 min voor je. Lekker om te doen als een pauze tussen 2 werkblokken in, of om de dag mee te beginnen of voor in de avond.
  3. Hoe ga je om met stress? Door stress maakt je lichaam cortisol aan, dat je weerstand verlaagd. Stress is ook niet handig voor een goede nachtrust. Blijf rustig. Ontspan jezelf door de ontspannings- en yoga oefeningen die we voor je in het programma hebben opgenomen. Kijk niet alleen naar het nieuws maar kijk af en toe een lekkere feel good film of zoek een Youtube video van een caberetier. Doe leuke (kaart) spelletjes met je huisgenoten. Leg je telefoon dan met zijn allen even opzij.
  4. Eet gezond, gevarieerd, natuurlijk (onbewerkt) en vezelrijk. Vermijd toegevoegde suikers zoveel mogelijk. Investeer je eventueel extra vrij gekomen tijd in het bereiden van een gezonde maaltijd voor je gezin.

Want wat nu vooral belangrijk is, is goed voor jezelf en je omgeving zorgen. En helpen waar dat kan.

Meedoen?

Met die reden hebben we besloten de Bodyhoop Challenge per direct te activeren. Je kunt mee doen voor een klein bedrag, een tegemoetkoming in de administratiekosten.

Meer weten? Lees verder op www.bodyhoop.nl/challenge

Met
gemaakt door
Burggraaf Media