Skip to main content

Bodyhoop bij Festivitaal: het gezonde dagje uit!

By 16/10/2018Nieuws
Bodyhoop | Festivitaal

Kom kijken, doen, beleven, proeven en vooral genieten!

Op 28 oktober organiseert De Friesland samen met partners FestiVitaal. Hét beweeg & doe festival voor jong en oud in Heerenveen. Een dag boordevol activiteiten die in het teken staan van een gezonde en vitale leefstijl. Er is van alles te doen en te beleven op gebied van natuur & gezondheid, voeding, muziek & dans, beweging & sport en fun voor kids. Je zult ook Bodyhoop bij Festivitaal op het festivalterrein vinden.

Boordevol activiteiten voor jong en oud

Geniet van spetterende optredens van Iris Kroes, Jelle B en Deadline, ga op avontuur met boswachter Arjan Postma, laat je informeren op de gezondheidsmarkt en trakteer jezelf op heerlijke hapjes bij verschillende foodtrucks op het festivalterrein. Maar dat is nog niet alles! Uitdagende clinics, demonstraties, boeiende sprekers – je komt oren en ogen tekort. En de kids? Zij vermaken zich perfect tijdens dans- knutsel- en kookworkshops, de hindernisbaan, kinder-yoga, scouting en ga zo maar door. Kom jij ook langs bij Bodyhoop bij Festivitaal? We zien je graag op dit actieve dagje uit voor het hele gezin.

Waarom organiseert De Friesland FestiVitaal?

De Friesland gelooft dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. De ambitie is dan ook om van Friesland de gezondste en meest vitale ‘mienskip’ van Nederland te maken. De Friesland werkt veel samen met partners en ontwikkelen samen met hen tal van activiteiten, zoals FestiVitaal. Een festival dit in het teken staat om mensen te inspireren hoe ze kunnen werken aan hun eigen vitaliteit en gezondheid.

Meer weten over FestiVitaal en wat je kunt verwachten? Ga naar www.festivitaal.nl

Met
gemaakt door
Burggraaf Media