Skip to main content

Bodyhoop op Fitplein.nl

By 17/11/2014februari 28th, 2018Nieuws
Bodyhoop op Fitplein.nl

Wat leuk! Bodyhoop op Fitplein! Fitplein.nl heeft onze Bodyhoop ook ontdekt. Ze schrijven er dit artikel over:

Het is alweer twee jaar geleden dat ik een half jaar lang intensief met een personal trainer heb gesport om in shape te komen. Afzien was het! En dan ben je in shape en wil je natuurlijk die mooie contouren heel lang behouden. Op advies van mijn trainer kocht ik toen een professionele fitness hoelahoep, een ‘verzwaarde’ hoepel waarmee ik in 10 minuten per dag mijn strakke buik onderhoud. Ik vind het geweldig! Alleen, met de kinderen (met een kinderhoepel uiteraard), met mijn partner, of als instrument bij een stevige bootcamp. Het mooiste is: het kan altijd.

Link Fitplein

Verder lezen? Lees verder op Fitplein.nl

Met
gemaakt door
Burggraaf Media