Canadese hoelahoep-studie toont afname taille aan

By 03/10/2017februari 5th, 2019Nieuws
Bodyhoop Studie Canada

Een Canadese universiteit heeft een hoelahoep studie gedaan. De studie bevestigde namelijk dat regelmatig hoelahoepen met een goede sporthoelahoep zorgt voor een afname van de taille (-omvang). De deelnemers hoepelden 15 minuten per dag, 5 dagen per week, 6 weken lang.

De belangrijkste resultaten waren :

Men vond een enorme afname van de taille- en heupomvang. De gemiddelde afname van de taille was wel 3,5 cm. Sommigen verloren zelfs tussen de 5 en 7,5 centimeter van hun taille.

Ook bleek dat calorieverbranding bij normaal gebruik schommelde van 300 tot 420 kcal per uur. Bij gebruikers die nog niet bekend waren met zo’n hoelahoep lag dat zelfs hoger.

Als laatste bleek ook dat het hoelahoepen met een verzwaarde hoelahoep wel 70% meer activiteit in de buikspieren veroorzaakt,  dan met een gewone hoelahoep.

Referenties:

[1] “Analyse van psychologische en biomechanische variabelen bij een periode van 6 weken, bij het gebruik van een Powerhoop, samen met het onderzoek naar de mechanica van het hoelahoepen.” Departement van Kinesiologie, Universiteit van Waterloo, Waterloo, Ontaria, Canada N2L 3G1.

Benieuwd naar wat een goede hoelahoep voor jou kan betekenen? Probeer dan eens onze hoelahoep. Bekijk eerst de voordelen van de Bodyhoop. Wij zijn er helemaal blij mee! Wil je het ook eens proberen? Vind dan onze beste aanbieding hier.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media