Skip to main content

Canadese hoelahoep-studie toont afname taille aan

By 03/09/2020februari 28th, 2024Nieuws
Bodyhoop Studie Canada

Een Canadese universiteit heeft een hoelahoep studie gedaan. De studie bevestigde namelijk dat regelmatig hoelahoepen met een verzwaarde fitnesshoelahoep zorgt voor een afname van de taille (-omvang). De deelnemers hoepelden 15 minuten per dag, 5 dagen per week, 6 weken lang.

De belangrijkste resultaten waren :

Men zag een enorme afname van de taille- en heupomvang. De gemiddelde afname van de taille was wel 3,5 cm. Sommigen verloren zelfs tussen de 5 en 7,5 centimeter van hun taille.

Ook bleek dat calorieverbranding bij normaal gebruik schommelde van 300 tot 420 kcal per uur. Bij gebruikers die nog niet bekend waren met zo’n fitnesshoelahoep lag dat zelfs hoger.

Als laatste bleek ook dat het hoelahoepen met een verzwaarde hoelahoep zoals de Bodyhoop wel 70% meer activiteit in de buikspieren veroorzaakt,  dan met een gewone hoelahoep.

Referenties:

[1] “Analyse van psychologische en biomechanische variabelen bij een periode van 6 weken, bij het gebruik van een Powerhoop, samen met het onderzoek naar de mechanica van het hoelahoepen.” Departement van Kinesiologie, Universiteit van Waterloo, Waterloo, Ontaria, Canada N2L 3G1.

Benieuwd naar wat de Bodyhoop voor jou kan betekenen?

Bekijk hier de voordelen van de Bodyhoop.

Overtuigd? Vind dan hier onze aanbieding.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media