De Bodyhoop Challenge door de ogen van een deelneemster

By 07/09/2016januari 24th, 2018Nieuws
Review Bodyhoop challenge

De Bodyhoop challenge deel 1: Het begin

Op 17 mei 2016 startte de Bodyhoop Challenge voor enthousiaste ‘Bodyhoopsters’ die een stap verder wilden zetten tijdens een 30 dagen durende challenge.  Na 30 dagen waren we veel positieve reacties rijker van de deelnemers; een groep enthousiaste Bodyhoopsters die allen strakker, fitter en sterker waren geworden.  Abigail stuurde ons echter haar ervaringen in zo’n leuk verhaal dat we dat graag met jullie willen delen. (Inmiddels zijn we alweer bezig aan de 8e challenge die gestart is op 7 januari, de volgende start op 6 mei).

Abigail’s ervaring

Anderhalf jaar geleden kreeg ik mijn Bodyhoop cadeau voor Moederdag, hartstikke leuk! Ik heb er de eerste paar weken dagelijks mee geoefend totdat ik de juiste techniek beheerste en vervolgens iedere avond een halfuurtje voor de tv (tijdens GTST) of gewoon lekker op swingende muziek. Ik lette eigenlijk helemaal niet op resultaten of lichamelijke veranderingen, ik vond het gewoon leuk om te doen het was nieuw voor mij. Maar na enige tijd belandde mijn bodyhoop toch in een hoekje op een extra kamer, heel eenzaam.

Bodyhoop Challenge

Totdat ik de aankondiging van de Challenge voorbij zag komen op de facebook pagina van Bodyhoop.  Ik heb mij direct opgegeven. In eerste instantie een reden om mijn hoepel onder het stof vandaan te halen maar ook omdat ik ontzettend benieuwd was of er ook in zo’n korte periode daadwerkelijk resultaat te behalen viel door consequent te bodyhoopen.

Sceptisch over de mogelijk te behalen resultaten en lichamelijke verbeteringen ben ik vol goede hoop en zonder enige verwachting aan de 30 dagen Bodyhoop Challenge begonnen. Mijn doelen waren om fitter en strakker te worden en duidelijker zichtbaarheid van bepaalde spieren te verkrijgen. Ik hoefde niet perse af te vallen.

Positief

Mijn ervaringen tijdens de challenge waren allemaal positief en ik heb er veel plezier aan beleefd. De oefeningen (video’s) waren allemaal erg duidelijk en goed te doen. Iedere dag in mijn mailbox een nieuwe uitdaging waarvan ik wist dat er 40+ anderen ook aan mee deden was voor mij een echt stimulans om echt iedere ochtend/middag mijn hoepel te pakken en lekker bezig te gaan. Ik keek er echt naar uit wat de volgende dag zou brengen. Soms een lekker nieuw recept en ook geestelijke ondersteuning (mindset) als extra. Van achter de schermen is er goed voor ons gezorgd.

Elkaar steunen via Facebook

Tijdens het hoopen vlogen de minuten voorbij voor mijn gevoel en kreeg ik steeds meer energie en er aardigheid in. Na de oefeningen van die dag had ik dan ook gelijk zin in de volgende oefeningen. Tijdens de gehele challenge heb ik heel veel gehad aan de berichten, tips, belevenissen en ontwikkelingen van de andere deelnemers op de facebook pagina. Iedere dag weer even spieken hoe het ging bij de anderen en hieruit veel motivatie gehaald om zelf door te blijven gaan. Het was ook gewoon gezellig om het zo even te noemen.

Super mooie resultaten!

Zoals ik al eerder genoemd had heb ik de gehele challenge geen verwachtingen gehad, maar wel een beetje gehoopt op resultaat. Ik ben ontzettend blij en verrast met mijn behaalde resultaten, een dikke 21,5 cm in totaal kwijt, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaarder geworden en ook nog eens 1,5 kilo lichter. Ik heb mijn eetgewoontes tijdens de challenge niet aangepast, wel heb ik iets minder gesnoept.

Voor iedereen die op een verantwoorde maar vooral super leuke manier strakker, fitter of slanker wil worden raad ik de Bodyhoop aan. Swingend je doel behalen!!!

Blijf lachen, blijf bodyhoopen! Ik in ieder geval wel, ik ben ‘vast gehoopt’

Abigail

Meer informatie over de Bodyhoop Challenge?

Met
gemaakt door
Burggraaf Media