Skip to main content

De Bodyhoop® versus een andere fitnesshoelahoep – Review van Nikki

By 12/10/2016juli 20th, 2022Nieuws

Nikki heeft afgelopen periode de Bodyhoop voor ons uitgetest. Ze was al gewend te hoepelen met een andere fitnesshoelahoep, maar wilde graag de Bodyhoop uitproberen en haar bevindingen met ons delen.

Wat is je eerste indruk van de Bodyhoop?

Ik vind de doos er erg professioneel uitzien! De kleuren komen ook mooi overeen met de hoepel. Ik heb de doos ook bewaard omdat ik het prettig vind om de hoepel in de doos mee te nemen als ik ergens anders ga hoepelen.

De hoepel ligt lekker in de hand.  Wat ik erg prettig vind is dat hij dik is en zwaarder dan de hoepel die ik hiervoor had. Ook voel hij prettig aan bij het hoepelen, geen harde bobbels waar ik blauwe plekken aan over hou.

Wat vind je van de Bodyhoop Workout Basic?

Ik hoepel al een tijd dus ik moet eerlijk toegeven dat ik de video’s niet gevolgd heb. Ik heb ze wel bekeken en het is een prettige en duidelijke uitleg hoe je kunt beginnen met hoepelen. Ik doe al een aantal trucs met de hoepel zoals door mijn knieën gaan en lopen. Als ik het bekijk vanuit een beginners point of view, vind ik het fijn om een duidelijke uitleg te krijgen. Bij mijn vorige hoepel was er een dvd bij met de uitleg, alleen was deze erg beknopt. Had ik deze video’s gehad, denk ik dat ik het sneller door had gehad.

Review-Bodyhoop-Fitnesshoelahoep-Nikki-le-Cat

Wat is je ervaring met de Bodyhoop na 2 weken?

Zoals eerder benoemd vind ik dit een prettige hoepel, zacht, goed gewicht en erg prettig in gebruik. De hoepel die ik hiervoor had was erg hard en ik had ook al snel hele blauwe heupen. In het begin kon ik de hoepel niet goed om mijn middel houden, hierdoor kwam hij vaak op mijn heupbotten en deze zagen na een week bont en blauw. Ik denk dat het bij deze hoepel een stuk minder was geweest. Hij ligt lekker in de hand en het hoepelen voelt ook goed aan.

Ik voel extra effect met de Bodyhoop.  Ik moet mijn buikspieren veel meer aanspannen en het put mij nu meer uit als ik 20 minuten heb gehoepeld. Met mijn eigen (lichtere) hoepel houd ik het makkelijk vol om 30min te hoepelen. Nu krijg ik het al sneller zwaar.

Als ik de Bodyhoop een cijfer moet geven ten opzichte van mijn eigen hoepel geef ik volgende scores:

  • Kwaliteit Bodyhoop: 9
  • Kwaliteit eigen hoepel: 7
  • Comfort Bodyhoop: 9,5
  • Comfort eigen hoepel: 7
  • Effect Bodyhoop: 9,5
  • Effect eigen hoepel: 7

Bodyhoop review:

Nikki ervaart beduidend meer kwaliteit, meer comfort en meer effect met de Bodyhoop® dan met haar eigen sport-hoelahoep.

*) We noemen bewust niet de naam van de hoepel die Nikki zelf gebruikt omdat we ons graag focussen op de ervaring met de Bodyhoop. Mocht je willen weten met welke hoepel Nikki de Bodyhoop heeft vergeleken, stuur ons dan een mail op info@bodyhoop.nl

Met
gemaakt door
Burggraaf Media