Skip to main content

Een Bodyhoop® review – Inge vergelijkt haar hoepel met de Bodyhoop

By 11/01/2017april 28th, 2023Nieuws

Inge Rietberg heeft de afgelopen periode de Bodyhoop voor ons uitgetest voor een review. Ze was al gewend te hoepelen met een andere fitnesshoelahoep, maar wilde graag de Bodyhoop uitproberen en haar bevindingen met ons delen. 

Wat is je eerste indruk van de Bodyhoop?

De verpakking is prima, een beetje simpel. Het is prettig dat de verpakking niet te groot is.

De hoop voelt anders aan dan de hoop die ik zelf heb. Deze is veel zachter en voelt fijner dan de mijne.  Het foam voelt heel fijn aan, lekker zacht en lijkt niet zo snel te scheuren zoals bij mijn foam. De oranje kleur is lekker fel, al had ik roze of andere kleuren leuker gevonden. Ik heb namelijk niet zo’n groot huis en ik had het wel leuk gevonden (omdat hij in de woonkamer staat) als hij bij de meubels had gepast. De kleuren om en om is wel leuk! De kleuren zijn herkenbaar, waardoor ‘hoopers’ kunnen zien dat het een echte Bodyhoop is.

Wat vind je van de Bodyhoop Workout Basic?

Ik vind de workout voor mezelf niet van toegevoegde waarde. Ik zet liever zelf de tv aan of een muziekje op, om daarop te hoopen en wat variaties te bedenken.

Ben jij juist wel geïnteresseerd in de workouts en challenges van Bodyhoop? Lees dan de ervaringen van Abigail.

Wat is je ervaring met de Bodyhoop na 2 weken?

In tegenstelling tot mijn andere hoelahoep gaat het hoelahoepen met deze Bodyhoop veel soepeler. Hij is iets lichter (400 gram geloof ik) wat het wat makkelijker maakt, maar ook is hij zachter. Met name dit laatste zorgt ervoor dat ik langer door kan gaan met hoopen voordat ik last krijg van mijn buik. Met name in de begin periode maakt dit een groot verschil.

Met deze hoepel kan ik wel langer doorgaan en ik pak hem gemakkelijker op, waardoor het, denk ik, uiteindelijk een beter resultaat geeft voor mijn lichaam.

Als ik de Bodyhoop een cijfer moet geven ten opzichte van mijn eigen hoepel geef ik volgende scores:

  • Kwaliteit Bodyhoop: 9
  • Kwaliteit eigen hoepel: 6,5
  • Comfort Bodyhoop: 10
  • Comfort eigen hoepel: 8
  • Effect Bodyhoop: 8
  • Effect eigen hoepel: 7

Bodyhoop review:

Inge vindt de kwaliteit een stuk beter en ervaart met name meer comfort met de Bodyhoop® dan met haar eigen sport-hoelahoep.

*) We noemen bewust niet de naam van de hoepel die Inge zelf gebruikt omdat we ons graag focussen op de ervaring met de Bodyhoop. Mocht je willen weten met welke hoepel Inge de Bodyhoop heeft vergeleken, stuur ons dan een mail op info@bodyhoop.nl

Met
gemaakt door
Burggraaf Media