Een tipje van de sluier…

By 18/02/2015februari 13th, 2017Nieuws
Work-out Bodyhoop

We hebben al vaker gezegd dat 2015 een belangrijk jaar voor de Bodyhoop gaat worden! Dat zeggen we niet zomaar, want we werken ondertussen al geruime tijd aan uitbreiding van de mogelijkheden met de Bodyhoop.

Sarah Menig

In 2014 hebben we de Bodyhoop doorontwikkeld naar model 2015. In dat jaar zijn we ook in contact gekomen met Sarah Menig, een personal coach met een fysiotherapeutische achtergrond. Samen met Sarah hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuw trainingsprogramma waar jij en jouw Bodyhoop een belangrijke rol in zullen gaan spelen.

Bodyhoop ‘on the move’

In maart introduceren we nieuwe Bodyhoop trainings video’s. Deze zullen verder gaan qua oefening en techniek dan de video’s die je ontvangt wanneer je een Bodyhoop aanschaft. Het helpt je nog beter om met de Bodyhoop op een leuke manier te sporten én resultaat te behalen. Met de nieuwe video’s vragen we jullie 5 keer per week maximaal 15 minuten een inspanning te doen voor het beste resultaat.

Heb jij al een Bodyhoop in huis?

Bij de introductie van de video’s informeren we jullie als eerste over de extra trainingsmogelijkheden weight control pills. Daarnaast heb je straks ook de mogelijkheid om onderdeel te worden van een selecte groep ‘Bodyhoopers’ die de training als eerste gaat ervaren.

Wil jij dat stapje extra zetten in 2015?

Heb jij je zinnen gezet op gezond(er) leven en wil je daarbij worden gecoacht, tips voor de juiste mindset ontvangen en advies over hoe je gezond(er) kunt eten? We leggen op dit moment de laatste hand aan een programma waarin we jou persoonlijk kunnen coachen om als start tenminste al één gezonde maand in 2015 te realiseren. Super wanneer jou dat gaat lukken!  Binnenkort horen jullie meer!

Wij kunnen eigenlijk al niet meer wachten….

Met
gemaakt door
Burggraaf Media