Skip to main content

Fijn om kennis met je te maken!

By 25/03/2015juni 1st, 2015Nieuws
Sarah Menig

Je hebt mij misschien al eens voorbij zien komen op de nieuwe foto’s van Bodyhoop®. Mijn naam is Sarah Menig. Mijn grote passies zijn sporten en gezond & lekker koken.

In het dagelijks leven ben ik naast moeder, ook personal trainer bij PWR sports. We trainen zoveel mogelijk buiten. Vanaf vorig jaar heb ik de Bodyhoop ontdekt en gebruik die nu ook veelvuldig als hulpmiddel bij mijn trainingen. Dit wordt door velen als erg leuk en effectief ervaren.

Full body workout met je Bodyhoop

Verantwoord sporten is belangrijk voor mij, en wordt min of meer ingegeven door mijn achtergrond als fysiotherapeut en zwangerfit docente. Toen Bodyhoop mij benaderde met de vraag een full body workout programma te schrijven, was ik meteen enthousiast. Bij deze workout ligt het accent op het creëren van een sterk en gezond lichaam, waarbij je altijd kunt trainen, waar en wanneer je zelf wilt.

Workout Basic

Wanneer je een Bodyhoop koopt, ontvang je automatisch ook de Workout Basic. Volg je deze workout, dan wordt je in twee weken begeleid – met behulp van instructie mails en video’s – naar 10 minuten Bodyhoopen (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom).

Workout Pro

Kun jij 10 minuten achtereen Bodyhoopen, dan ben je klaar om de vervolgstap te maken naar de Workout Pro. De Workout Pro bestaat uit 5 weken / 25 trainingen / 5 trainingen per week. De trainingen variëren in duur van 12 tot 20 minuten en zijn leuk, intensief en afwisselend om te doen. Zet je tablet of televisie aan en doe mee!

Bootcamp

De Workout-pro heeft door de combinatie van krachttraining en Bodyhoopen wel iets weg van een bootcamp training thuis, waarbij ik je graag begeleid als personal trainer!

Meer informatie

De Workout Pro kun je vanaf maandag 30 maart in de Bodyhoop shop kopen. Heb je al een Bodyhoop? Binnenkort ontvang je via de nieuwsbrief meer informatie over de Workout Pro. Via Facebook kun je jezelf vanaf vrijdag 27 maart ook inschrijven in een besloten groep waarin je meer informatie over de Workout Pro ontvangt en met elkaar ervaringen kunt uitwisselen.

Hartelijke groet,
Sarah Menig

Met
gemaakt door
Burggraaf Media