Skip to main content

Jaarprogramma 2024

By 22/11/2023december 5th, 2023Nieuws

Wil jij graag fitter, sterker en strakker worden én blijven?

Dan heb je vast begrepen dat je daarvoor een gezonde en actieve levensstijl moet aannemen, maar hoe doe je dat? Waar ga je beginnen? En daarna? En hoe hou je het vol?

Het begint allemaal met een gezonde dosis motivatie, wanneer jij van start wilt staan wij voor je klaar.

Het jaarprogramma van Bodyhoop-Fitgirl is speciaal ontworpen om jou te helpen.

Het kan soms overweldigend zijn wat je allemaal vindt op internet en op Youtube over sporten en een gezonde levensstijl. Ons jaarprogramma neemt deze last van je schouders, want je hoeft niet meer na te denken.

Alles staat voor je klaar zodra je inlogt en jij hoeft alleen nog maar de stappen te volgen. Klinkt dat niet heerlijk?


Volg fun & effective workouts, maar ook programma’s met een bepaalde opbouw om het gewenste resultaat te bereiken. We gaan voor een 100% functionerend lichaam en beginnen bij de Bodyhoop. We vullen aan met een dosis kracht en mobiliteit.

Ons programma is gebaseerd op de principes uit de sportwereld en bevat voedingstips en gezonde recepten. Wij geloven namelijk dat een goede balans tussen beweging en voeding essentieel is voor een gezond lichaam.

Met onze partner de Voedingsacademie staan we garant voor de heerlijke en gezonde recepten. Slimme recepten ook, omdat je maar 1 keer de keuken in hoeft voor 2 gerechten. En iedereen kan mee eten, ook je huisgenoten ;-),

Daarnaast leggen we binnen ons jaarprogramma de nadruk op suikervrij eten. Het is een gift aan je gezondheid om van je suikerverslaving af te komen. Het helpt je om je lichaam en geest in balans te houden en geeft je energie een boost.

Wij begrijpen dat het aanpassen van je levensstijl niet altijd gemakkelijk is. Daarom vind je naast sport en voeding ook mindset coaching in het programma en bieden we je met een jaarprogramma de tijd om aan jezelf te werken.

Door dit jezelf te gunnen, kun je een gezonde gewoonte ontwikkelen waar je op de lange termijn profijt van hebt.

Wacht niet langer en gun jezelf méér fitheid en energie met het jaarprogramma van Bodyhoop!

Met
gemaakt door
Burggraaf Media