Skip to main content

De lancering van HealthyApp

By 18/03/2014februari 28th, 2018Nieuws
De lancering van HealthyApp

De lancering van HealthyApp is een feit! Ook Bodyhoop werkt mee aan deze app, die boordevol tips en tricks staat op het gebied van sport, psychologie en voeding. Ben jij ook geïnteresseerd in een Healthy Lifestyle? Download dan nu hier: HealthyApp in de AppStore.

Pers

De pers heeft HealthyApp al opgepikt! Wil je een artikel lezen over HealthyApp? Klik dan hier voor het artikel in de Gelderlander en hier voor het artikel in Metro.]

HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

We maken iedere dag een selectie van de beste artikelen van o.a. populaire health blogs, personal trainers, foodies, psychologen en fysiotherapeuten. Je kan artikelen liken, delen en opslaan voor later. Op basis hiervan wordt een HealthyApp score berekend en is meteen duidelijk hoe trending en waardevol een artikel is.

Download HealthyApp voor:

  • Een database van duizenden artikelen, direct voor jou gratis beschikbaar
  • Dagelijks alle nieuwe online health content in Nederland
  • Duidelijk zichtbaar welke artikelen trending zijn
  • Healthy Events bij jou in de buurt
  • Het opslaan van workouts, recepten en tips, zodat je altijd snel bij jouw artikelen kan

In de sportschool, op de bank of in de supermarkt, met HealthyApp heb je altijd een gezonde levensstijl binnen handbereik.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media