Skip to main content

De Workout Pro van Bodyhoop®: meer informatie

By 29/03/2015juli 15th, 2016Nieuws
Workout Pro

Nieuwsgierig geworden naar de Workout-Pro maar wil je wat meer weten voordat je aan de slag gaat? In deze blog vertellen we je graag de ins en outs van het programma.

Wat is het doel van de Workout Pro?

De Workout Pro is gemaakt om je meer afwisseling en uitdaging te bieden in je Bodyhoop workout. Het doel van dit workout proramma is om op een verantwoorde en ongedwongen manier thuis, op het werk of zelfs op vakantie je lichaam te onderhouden en te werken aan je lichaam. De nadruk ligt op het creëren van meer power in je core-, been-, bil- en armspieren.

Wanneer start je met de Workout Pro?

Wanneer je 10 minuten achter elkaar kunt Bodyhoopen (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom) kun je met de Workout Pro starten. De Workout Pro bestaat uit 5 weken / 25 Trainingen. De trainingen variëren in duur van 12 tot 20 minuten. Het voordeel van de training is dat je ze kunt inpassen in jouw leven, wanneer het jou uitkomt. Met de instructies bouw je gedurende 5 weken steeds meer spierkracht en uithoudingsvermogen op!

Hoe bouwt het programma zich op?

Je krijgt toegang tot het (besloten) online Workout Center van Bodyhoop. Gedurende 5 weken ontvang je elke eerste dag van de week een mail met instructies en toegang tot de video’s van die betreffende week. Het trainingschema wordt gedurende 5 weken opgevoerd qua moeilijkheidsgraad. De intensiteit van de trainingen varieert. Op die manier word je elke week uitgedaagd en blijf je progressie boeken.

Hoe vaak ga je aan de slag?

Het programma bestaat uit 5 weken, 25 trainingen, oftewel 5 per week. De workouts variëren in lengte van 12 tot 20 minuten. Je kunt zelf beslissen wanneer en op welke dagen je de trainingen doet. Verdeel de 5 workouts dus op jouw manier over de 7 dagen in de week.

Inzet

Dwing jezelf ertoe om tijdens de relatief korte workouts maximaal in te zetten voor het beste effect. Je kunt op een heel rustig tempo het workout programma volgen, maar dat noemen we bewegen. Met de Workout Pro en jouw optimale inzet ga je juist trainen. Met als uitkomst dat jouw spierkracht en uithoudingsvermogen toenemen tijdens de 5 weken Workout Pro.

Personal trainer

Gedurende de Workout Pro is Sarah Menig je personal trainer. Samen met Sabine Te Vrede laat zij je zien hoe je de oefeningen moet uitvoeren.

Wat kost de Workout Pro?

Je kunt de Workout Pro (5 weken/ 25 trainingen) voor € 19,00 aanschaffen in de Bodyhoop Webshop.

Extra stimulans?

Sluit je aan bij de besloten Facebookgroep. Samen met andere deelnemers kunnen jullie elkaar motiveren en vragen stellen.

Zin in?

Wij wel! Super leuk je te ontmoeten in ons Workout Center. Ben jij er klaar voor? Klik hier om de Workout Pro aan te schaffen.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media