Skip to main content

Mooi van buiten én binnen met een cadeau in de maand februari

By 01/02/2017april 1st, 2017Nieuws
Mooi van buiten en binnen met Bodyhoop & BlissFuel

In februari ontvang je bij aankoop van de Bodyhoop een cadeau.  

De Bodyhoop is ooit ontstaan omdat ik aan mijn after zwangershapsbuikje wilde werken en de standaard buikspieroefeningen niet echt mijn hobby waren. Mijn oog viel destijds op sporthoelahoeps in Amerika.  Men beloofde een sterkere en strakkere buik door te hoelahoepen!  Hoelahoepen is leuk, dus vandaar dat ik een sporthoelahoep aangeschafte en… het bleek te werken! 

Voor verbetering vatbaar

Alhoewel ik enthousiast raakte over het resultaat, was ik dat minder over de hoepel zelf.  Er zou hier en daar wel iets aan verbeterd kunnen worden.  Meerdere hoepels werden besteld uit Amerika. Door vergelijkend warenonderzoek kwam ik tot de conclusie dat ik de perfecte hoelahoep wilde ontwikkelen.  Op die manier konden meer mensen de voordelen van hoelahoepen met een verzwaarde hoepel ontdekken.  Want… hoelahoepen is een leuke manier om aan je figuur te werken.  Ook wanneer je wat minder sportief bent aangelegd!

Doorontwikkeling

Inmiddels zo’n 6 jaar verder, heb ik verbeteringen doorgevoerd, verantwoorde en inspirerende workouts aan Bodyhoop toegevoegd en zoveel mogelijk geluisterd naar onze klanten.  Comfort, resultaat maar ook ‘aandacht voor’ is een belangrijk onderdeel van Bodyhoop.  Klanten die een Bodyhoop kopen óf overstappen op de Bodyhoop wil ik graag happy maken en houden en daarom bedenken we voor onze klanten af en toe een ‘cadeautje’ lgxvx9e.

Bodyhoop challenge

Zoals vele van onze klanten inmiddels weten bieden we tegenwoordig regelmatig de Bodyhoop Challenge aan waar je als Bodyhooper aan mee kunt doen.  Het ontwikkelen van het progamma kost tijd en geld, maar past in onze filosofie dat we de Bodyhoop niet alleen maken om als product te verkopen, maar ook om jou als klant daadwerkelijk verder te helpen om gezonder en fitter te worden met de Bodyhoop.  Ook laten we onze klanten graag merken dat we blij met hen zijn. Ondertussen zitten we midden in de derde challenge en de reacties op de Facebook pagina zijn wederom fijn en positief.  Het vergroot voor ons het ‘Bodyhoop’ gevoel en het idee dat we op de goede weg zijn.

Cadeau in februari :

Heb jij nu nog geen Bodyhoop?  Dan is het extra interessant om in februari een Bodyhoop aan te schaffen!  Voor de maand februari hebben we geregeld dat ieder die een Bodyhoop koopt, een maand lang gratis[1] het product BlissFuel van Tom Sebastian cadeau krijgt!  Op die wijze werk je niet alleen van buiten aan je figuur met de Bodyhoop, maar ook van binnen aan je lichaam met het beautysupplement BlissFuel.

BlissFuel en Bodyhoop

Met de Bodyhoop werk je op een leuke manier aan je lichaam.  BlissFuel is in onze ogen een product dat ook op een positieve manier wil bijdragen om jezelf beter te voelen van binnen en er beter uit te zien van buiten.  Het supplement ‘BlissFuel’ versterkt lichaam en geest en werkt pro-actief aan een optimale conditie en balans om het lichaam te versterken. Huid, haren en nagels komen er beter uit te zien.  Wij geloven dat we jou zowel van buiten als van binnen mooier kunnen maken met de Bodyhoop én BlissFuel en bieden BlissFuel daarom in de maand februari, bij aankoop van een Bodyhoop aan.

Sportieve groet,

Angelique Hulst

[1] Verzendkosten van BlissFuel zijn € 2,95

Met
gemaakt door
Burggraaf Media