Skip to main content

Zandlopermodel

By 08/02/2019februari 27th, 2019Nieuws
Eef | Bodyhoop

Eef heeft een serieuze Bodyhoop verslaving en neemt jullie mee op haar reis naar een mooi vrouwelijk lichaam met zandlopermodel

Eef melde zich een paar weken geleden bij Bodyhoop met haar enthousiaste verhaal. Ze wil haar enthousiasme graag delen en zal met regelmaat haar verhaal doen op onze blog. Dit is deel 1.

3 weken… 3 weken heeft het geduurd, voordat ik de hoop omhoog kon houden… Er is dus hoop voor iedereen!

Ik zal me even voorstellen, wel zo handig, want ik zal de komende tijd een blog gaan verzorgen voor en over de Bodyhoop!

Erg tof, want na die 3 (ja echt 3!) weken, ben ik een serieuze hoelahoepverslaafde geworden!

Maar even voorstellen dus: mijn naam is Eef, chaotisch (was misschien al wel duidelijk na de korte intro), groot dierenvriend, eyelinerverslaafd (misschien ook eens serieus naar kijken, naar die verslavingen), oprichtster van Project Postmaatje en sinds een paar jaar dus een trouwe hoelahoepster!

Want na 3 weken (en dan stop ik er echt over) struggelen, ontdekte ik echt de lol in het hoepen, zo fijn!

Heel even terug naar Project Postmaatje, dat is iets heel anders dan het hoepen, maar minstens zo leuk!

Met Project Postmaatje bieden we (soms eenzame, of zieke) mensen een steuntje in de rug door middel van post! Want post maakt blij! :)

Zie www.postmaatje.nl en ook op FB ben ik actief. Zo genoeg over mijn Project en terug naar het hoepen :)

Vier jaar geleden ‘schoot het in mijn rug’, natuurlijk helemaal niet handig en ik had er geen tijd voor. Maar zo werkt het natuurlijk niet in de praktijk, dus aan de morfine en een paar maanden thuis gestrompeld.

En toen was het moment daar… (trommelgeroffel er even bij denken, of nee wacht, doe maar zo’n rustgevend zenn muziekje). Ik vroeg aan mijn lieve fysio of ze nog tips had om thuis te doen… “Hoelahoepen, kan je dat?”

Vast wel, hoe moeilijk kan het zijn? Kon het vroeger niet, maar ach…

Thuis meteen een Bodyhoop besteld en daar ging ik… Of althans de Bodyhoop dus op de grond en een serieus gefrustreerde ik.

Ik haalde er niks uit, behalve blauwe knieën! En behalve dat het oefenen echt niet sexy is in jurkje, korte broek of eigenlijk sowieso niet… deed het ook best zeer!

Inmiddels weten jullie in elk geval dat het uiteindelijk (ik zeg niks meer over die 3 weken) gelukt is! Hoe?

Dat vertel ik in mijn volgende blog…

Hopelijk tot dan!
Eef

Ben jij ook zo enthousiast over jouw Bodyhoop als Eef? Deel je enthousiasme dan om ons te helpen in onze missie. Check de actie hier.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media