Skip to main content

Marloes van Wonderlicious geeft een review over de Bodyhoop

By 08/11/2017november 14th, 2017Nieuws
Marloes-Wonderlicious-geeft-een-review-over-de-Bodyhoop

Soms ontdekken we plotseling hele leuke blogs van gebruikers van de Bodyhoop.  Marloes van Wonderlicious maakte onze dag extra mooi met haar uitgebreide review over de Bodyhoop®

Hoela-hoela-hoela-hoep! (Review over de Bodyhoop)

Sinds ik begonnen ben aan de Q-koortschallenge probeer ik qua sporten één voor één verschillende dingen uit. Zo ook de fitness-hoelahoep van Bodyhoop. Een grote hoepel van maar liefst 1,8 kilo die garant staat voor buikspieren én een flinke portie jeugdsentiment.

Stabiliteit met de Bodyhoop

De eerste keer dat ik (héél kort) hoepte was op een beurs waar een demo gegeven werd. Meteen vond ik het super leuk om te doen. Jeugdsentiment! Old skool hoelahoepen! Sinds die ene keer zag ik op Facebook regelmatig posts voorbij komen over deze nieuwe hype die fitness-hoelahoepen heet. Een leuke vorm van sporten die, volgens de bedenkers van Bodyhoop, maar een aantal minuten van je dag in beslag neemt en waarmee je flink veel resultaten kunt boeken. Zo zou je van fitness-hoelahoepen een goed stel buikspieren en een sterke core krijgen. Vooral dit laatste is belangrijk voor mij, aangezien een sterke core voor stabiliteit zorgt en balans sinds de Q-koorts bij mij ver te zoeken is. Tijd voor een test.

Portie onderschat

De Bodyhoop werd per post bezorgd in een praktische kleine doos. En jullie snappen vast: ik was zó benieuwd of ik na àl die jaren nog fatsoenlijk kon hoepen dat hij meteen getest moest worden. Het in het elkaar zetten was simpel: een kwestie van 6 onderdelen in elkaar klikken en hoepen maar. Man man man, wat had ik het onderschat!

De volledige blog vind je hier

Wil jij op de hoogte gebracht worden wanneer er weer een nieuwe challenge start? Word dan Bodyhoop member.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media