Skip to main content

Thuis sporten met de Bodyhoop

By 08/11/2017november 18th, 2017Nieuws
thuis-sporten-met-de-bodyhoop

Marloes van Optimavita is diëtist en personal trainer. Haar grote passie is het online delen van haar kijk op gezond leven. Ze houdt van sporten en gezond leven, maar ook van chocolade, ijs en sushi ;-) Door haar blogs wil ze laten zien hoe je de balans kunt vinden! Met veel enthousiasme vertelt ze in één van haar blogs ook onze Bodyhoop!

Thuis sporten met de Bodyhoop! (+ goede korting)

Ik heb vandaag iets ontzettend leuks voor je, vooral als je van thuisworkouts houdt! Zoals jullie weten, ben ik altijd op zoek naar manieren om thuis sporten makkelijker, leuker en effectiever te maken. De Bodyhoop kan daar bij helpen! Vandaag vertel ik je precies hoe, wat en waarom.

De Bodyhoop

De Bodyhoop is een hoepel, die zwaarder is dan een normale hoelahoep. Hij weegt namelijk 1,8kg. De hoepel is omringd met een laagje foam, dat ervoor zorgt dat hij zacht aanvoelt rond je middel. Deze Bodyhoop kun je gebruiken tijdens jouw thuis workouts! Je kunt er natuurlijk ‘gewoon’ mee hoelahoepen, maar er zijn meer mogelijkheden. Daarover vertel ik je hieronder meer.

Wat maakt trainen met de Bodyhoop speciaal?

Op de website van Bodyhoop is te vinden dat hij helpt om je buik platter te maken en je benen en billen strakker. Ook zou het trainen ermee je helpen bij het afvallen. Ik ben van mening dat vrijwel iedere manier van bewegen hieraan bijdraagt. Voor mij is deze fitnesshoepel om andere redenen super interessant…

De volledige blog vind je hier

Wil jij op de hoogte gebracht worden wanneer er weer een nieuwe challenge start? Word dan Bodyhoop member.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media