Skip to main content

Slank in trouwjurk met Bodyhoop

By 05/08/2018september 16th, 2018Nieuws
Slank in trouwjurk met Bodyhoop

Margo deed mee aan de Bodyhoop challenge die eindigde op 16 februari. Op 17 februari trouwde zij met haar grote liefde. Lees hier haar ervaringen met de Bodyhoop Challenge en hoe zij haar doel behaalde: slank in haar trouwjurk.

Wat was de reden dat je mee deed aan de Bodyhoop Challenge?

Ik deed mee aan de Bodyhoop Challenge nadat ik was omgepraat door mijn vriendinnen. Ik dacht waarom niet, ik kan het wellicht proberen. Omdat ik ’s ochtends vroeg moet opstaan had ik wel mijn twijfels of ik het wel zou volhouden. Ik was bang dat ik het toch niet zou doen, of ’s avonds geen zin meer had. Maar tot mijn grote verbazing heb ik alles gedaan, als ik eerlijk ben vond ik dat ook ontzettend meevallen van mezelf.

Hoe heb je de challenge ervaren?

Er zit veel continuïteit in de Bodyhoop Challenge; doordat je iedere dag iets moet doen wordt het een ritme en doe je het. Als je het één keer overslaat, dan sla je het al snel nog een keer over en voor je het weet is dat het begin van het einde. Dus heb ik gewoon alles gedaan wat ik moest doen.

Ik was zeer verrast door het resultaat, dat het zo goed zou gaan en dat ik zoveel centimeters en kilo’s kwijt zou raken had ik nooit verwacht. Zeker aangezien ik het eigenlijk niet zo heel moeilijk vond, het was goed vol te houden. Je wordt niet moe, je zweet wel wat maar niet heel veel, dus je kan het gewoon even tussen je dag door doen. En het duurt niet lang dus je hoeft er niet uren de tijd voor te nemen.

Welke resultaten heb je behaald?

Mijn resultaat was uiteindelijk 8 centimeter kwijt bij mijn buik, dat is ook meteen het grootste resultaat. 3 centimeter bij mijn taille weg. En mijn gewicht, ik ben 4 kilo afgevallen maar dat heeft waarschijnlijk ook te maken met wat je eet. Want omdat je veel beweegt en je resultaat ziet ga je op ten duur toch ook op je eten letten. Hierdoor was mijn vetpercentage uiteindelijk ook nog lager. Over het algemeen scheelt het overal toch 1 of 2 centimeter, behalve bij mijn buik en taille dan, daar scheelt het nog net iets meer. Ik zag gewoon de sixpack komen, dus was helemaal trots. Mijn trouwjurk was bijna aan de wijde kant op mijn trouwdag, zat super relaxed!

Door mijn huwelijksreis en drukte daarna op mijn werk (ik ben full time docent op het voortgezet onderwijs) heb ik de laatste maanden niet meer gebodyhoopt. Ik wil nu echt weer gaan beginnen! (noot van Bodyhoop: 1 mei start de volgende challenge!) Het is echt een mindset, je bent er meer mee bezig, je beweegt meer maar let ook meer op je voeding. Het is een totaal pakket.

Slank in trouwjurk met Bodyhoop

Margo slank in haar trouwjurk

Aan wie zou je de Bodyhoop Challenge aanraden?

Ik zou de Bodyhoop Challenge aan iedereen aanraden, zeker als je wat centimeters wil kwijt raken, zonder dat je jezelf naar de sportschool moet slepen. Ik ga al jaren 1 of 2 uur per week naar de sportschool maar dat heeft nauwelijks zoden aan de dijk gezet. En nu heb ik vier weken de Bodyhoop Challenge gedaan en het resultaat is fantastisch.

Voor ik het vergeet moet je weten dat ik een a-sportief persoon ben. Dat ik het echt haat om te sporten, eigenlijk gewoon bewegen en alles wat daarmee te maken heeft. Maar met de Bodyhoop Challenge had ik echt plezier. Het gaf me in een korte tijd heel veel resultaat en plezier. En dat allemaal met relatief weinig inspanning en ook weinig kosten, dat is ook belangrijk.

Ik ben super positief, blij met het resultaat en kijk met heel veel enthousiasme uit naar de volgende Bodyhoop Challenge!

Wil jij op de hoogte gebracht worden wanneer er weer een nieuwe challenge start? Word dan Bodyhoop member.

Met
gemaakt door
Burggraaf Media